Odbojkarska zveza Slovenije
 

SPREJEM PARAODBOJKARIC V ŠEMPETRU

V Šempetru v Savinjski dolini v petek, 12. aprila, ob 13. uri, pripravljajo sprejem slovenskih paraodbojkaric, ki se s kvalifikacij za paralimpijske igre na Kitajskem vračajo z zlatim odličjem in vozovnico za Pariz.

Preberi več
World ParaVolley

IZJEMNE SLOVENKE POTUJEJO V PARIZ!

Slovenska paraodbojkarska reprezentanca se je z zmago nad Iranom v finalu kvalifikacij v Daliju uvrstila na paralimpijske igre v Parizu! Naša dekleta so bile od tekmic boljša s 3:2 (13, -11, 22, -23, 13) in si zagotovila še svoj četrti nastop na paralimpijskem turnirju.

Preberi več
ParaVolley Slovenia

SLOVENSKA VRSTA V FINALU PROTI IRANU

Slovenske paraodbojkarice so dobile nasprotnice v finalu kvalifikacij za paralimpijske igre v Parizu, ki jih gosti Dali. Naša dekleta se bodo v noči s torka na sredo (ob 3. uri) za zadnjo vozovnico za Pariz pomerila z izbrano vrsto Irana.

Preberi več
World ParaVolley

Z ZMAGO PROTI TAJSKI LE ŠE POTRDILE FINALE

Slovenske paraodbojkarice so v kvalifikacijah za paralimpijske igre, ki jih gosti kitajski Dali, zmagale še petič zapored. S 3:0 (12, 12, 9) so bile boljše od Tajk in s tem le še potrdile uvrstitev v finale.

Preberi več
World ParaVolley

ODLIČNE SLOVENKE ŽE V FINALU KVALIFIKACIJ

Slovenska paraodbojkarska reprezentanca je na četrti tekmi kvalifikacij za paralimpijske igre v Parizu zmagala še četrtič. Naša dekleta so bila s 3:0 (22, 20, 24) boljša od Irana.

Preberi več
World ParaVolley

PARAODBOJKARICE ZMAGALE ŠE TRETJIČ

Slovenske paraodbojkarice so v kvalifikacijah za paralimpijske igre, ki jih spremljamo na Kitajskem, nanizale še tretjo zmago. S 3:0 (18, 13, 19) so bile boljše od Japonk. V nedeljo naša dekleta čaka obračun z Irankami.

Preberi več
World ParaVolley

SLOVENKAM ŽE DRUGA ZMAGA

Naša paraodbojkarska reprezentanca je na kvalifikacijah za paralimpijske igre, ki jih gosti Kitajska, zmagala še drugič. Slovenke so bile po hudem boju s 3:2 (24, 19, -18, -18, 12) boljše od Ukrajine.

Preberi več
ParaVolley Europe

KVALIFIKACIJE ZA PARALIMPIJSKE IGRE

Slovenske paraodbojkarice bodo med 4. in 10. aprilom na Kitajskem nastopile v kvalifikacijah za paralimpijske igre v Parizu, kamor bo potovala le najuspešnejša reprezentanca. Naša dekleta v Daliju čakajo obračuni z Nemčijo, Ukrajino, Iranom, Japonsko in Tajsko.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE PO VOZOVNICO ZA PARIZ

Slovenska ženska izbrana vrsta v odbojki sede se v soboto odpravlja na dolgo pot v kitajsko mesto Dali, kjer se bo udeležila kvalifikacijskega turnirja za paralimpijske igre v Parizu, kamor bo odpotovala le najuspešmnejša reprezentanca.

Preberi več
ParaVolley Europe

V ŠEMPETRU ZLATA IN SREBRNA LIGA NARODOV

Slovenski paraodbojkarski reprezentanci v letu 2024 čaka nastop v zlati in srebrni ligi narodov. Tako dekleta kot fante bomo spremljali v Šempetru v Savinjski dolini, kjer se bodo podali v boj za najvišja mesta.

Preberi več