Odbojkarska zveza Slovenije
 
World ParaVolley

ŠEMPETER DRžAVNI PRVAK V ODBOJKI SEDE

V Novi Gorici se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki sede, na katerem so se med seboj pomerili štirje slovenski klubi. Naslov državnih prvakov je ubranil Robust Šempeter pred OK Gorica in IŠD Samorastnik.

Preberi več
World ParaVolley

SLOVENSKE ODBOJKARICE čETRTE NA SVETU

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na svetovnem prvenstvu v Sarajevu končala na četrtem mestu. Slovenke so danes igrale za bronasto medaljo z ekipo ZDA in izgubile z 0:3.

Preberi več
World ParaVolley

SLOVENKE V POLFINALU SVETOVNEGA PRVENSTVA

Slovenske odbojkarice so se uvrstile v polfinale svetovnega prvenstva v odbojki sede v Sarajevu! Naša dekleta so bila v četrtfinalu s 3:0 (20, 8, ) boljša od afriških prvakinj iz Ruande

Preberi več
World ParaVolley

SLOVENKE žE V čETRFINALU

Slovenska reprezentanca v odbojki sede si je na svetovnem prvenstvu, ki ga gosti Sarajevo, priigrala uvrstitev v četrtfinale. Naša dekleta so bila na prvi tekmi izločilnih bojev s 3:0 (17, 14, 15) boljša od Fink, njihova naslednja tekmica pa bo Ruanda.

Preberi več
World Para Volley

SLOVENKE S FINSKO ZA čETRTFINALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je s 3. mestom v predtekmovalni skupini končala redni del svetovnega prvenstva v odbojki sede v Sarajevu. Naša dekleta se bodo za uvrstitev v četrtfinale v torek pomerila s Finsko.

Preberi več
ParaVolley Slovenia

PRED SLOVENKAMI SVETOVNO PRVENSTVO

V soboto se v Sarajevu začenja svetovno prvenstvo v odbojki sede. Slovenske barve bo zastopala ženska reprezentanca pod vodstvom selektorja Simona Božiča. Naša dekleta v predtekmovanju čakajo obračuni s Kanado, Iranom in ZDA.

Preberi več
FIPAV

SLOVENKE NA PRIPRAVAH V ITALIJI

Slovenske odbojkarice bodo med 5. in 11.novembrom v Sarajevu nastopile na svetovnem prvenstvu v odbojki sede. Minuli vikend so naša dekleta opravila pomemben del priprav, ko so se v Milanu na tekmovanje pripravljala skupaj z italijansko izbrano vrsto.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENCI V SREBRNI LIGI NARODOV šESTI

Slovenska moška izbrana vrsta v odbojki sede je nastopila v srebrni ligi narodov, ki jo je gostil turški Karadeniz Eregli. Naši fantje, ki so igrali v oslabljeni zasedbi, so v močni konkurenci osvojili 6. mesto.

Preberi več

ODBOJKARJI SEDE ZAčELI SREBRNO LIGO NARODOV

V Turčiji v mestu Karadeniz Eregli ob obali Črnega morja se začenja turnir srebrne lige narodov v moški konkurenci. Od petka, 2.9., do nedelje, 4.9., bo na tem koncu Evrope tekmovala tudi slovenska moška reprezentanca v odbojki sede.

Preberi več
ParaVolley Europe

USPEŠNO SKLENJEN PRAZNIK PARAODBOJKE

V Ljubljani se je v ponedeljek sklenilo mednarodno tekmovanje Lidl Slovenija Odprto prvenstvo v paraodbojki na mivki sede in stoje 2022. Zmagovalno se je končalo tudi za Slovenijo, saj je ženska ekipa Slovenija 1 v kategoriji sede zasedla prvo mesto, srebrna je bila Slovenija 2.

Preberi več