Odbojkarska zveza Slovenije
 
uresničujmo-zelje.si

URESNIčUJMO žELJE

Sklad Uresničujmo želje je sklad, katerega poslanstvo je uresničiti želje otrokom, ki imajo težje bolezni, ki zahtevajo daljše ali pogostejše hospitalizacije, jim dati nov zagon, upanje, moč in veselje. V aktivnosti se je v letu 2022 vključila tudi Odbojkarska zveza Slovenije.

Preberi več
Aleš Oblak

ROPRET NA KLUBSKEM SVETOVNEM PRVENSTVU

Slovenski reprezentant Gregor Ropret bo z italijansko Sir Safety Susa Perugio nastopil na klubskem svetovnem prvenstvu, ki ga bo decembra za moške ekipe gostil brazilski Betim, najboljše ženske ekipe pa se bodo merile v turški Antalyji.

Preberi več
Osebni arhiv

IN MEMORIAM: SREČKO SKOK

Iz Odbojkarskega kluba Mozirje so sporočili žalostno vest, da jih je po hudi bolezni zapustil dolgoletni steber mozirske odbojke, Srečko Skok.

Preberi več
Osebni arhiv

VETERANI NA SVETOVNEM PRVENSTVU ČETRTI

Na Mallorci se je odvijalo svetovno veteransko prvenstvo. Slovenski odbojkarji v kategoriji 56+ so na koncu osvojili četrto mesto, četrti pa sta bili tudi odbojkarici na mivki Meta Grbec in Snežana Popović Damjan.

Preberi več
ParaVolley Slovenia

DAN SLOVENSKEGA šPORTA IN FESTIVAL OKS

V petek in v soboto so v središču Ljubljane potekale aktivnosti v sklopu dneva slovenskega športa in olimpijskega festivala, na Kongresnem trgu pa se je bilo moč preizkusiti tudi v odbojki sede, ki je bila del predstavitve Odbojkarske zveze Slovenije.

Preberi več
VolleyballWorld

V ARNHEMU KONGRESI FIVB, CEV IN MEVZA

Nizozemska je ob bok svetovnemu prvenstvu za ženske gostila kongresa mednarodne in evropske odbojkarske zveze, hkrati so v Arnhemu potekali tudi sestanki conskih združenj. Veliko pozitivnih odzivov je prejela tudi OZS, tako na organizacijskem kot tekmovalnem področju.

Preberi več
Osebni arhiv

VETERANI ZMAGALI NA TURNIRJU V ROMUNIJI

Najstarejši del veteranske ekipe Slovenije v kategoriji 56+ je sodeloval na prijateljskem turnirju v Poiana Stampei v Romuniji in se domov vrnil z zmago.

Preberi več
CEV

EVROPSKA KONFERENCA S PETIMI SLOVENCI

V Skopju se je minuli vikend odvijala evropska trenerska konferenca, ki se jo je udeležilo pet slovenskih predstavnikov, sicer pa je na izobraževanju v Severni Makedoniji sodelovalo 151 trenerjev in učiteljev iz 44 držav.

Preberi več
CEV

GHEORGHE CRETU IZBRAN ZA TRENERJA LETA

Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance Gheorghe Cretu je bil na gala prireditvi Evropske odbojkarske konfederacije v Bruslju izbran za najboljšega trenerja leta 2022.

Preberi več
Osebni arhiv

VETERANI ZAčELI S PRIPRAVAMI NA SP

Veterani v kategoriji 56+ so konec avgusta pričeli s pripravami na bližnje svetovno prvenstvo, ki bo na Mallorci v Španiji od 3. do 9.oktobra. V sklopu priprav se bodo 17. in 18. septembra udeležili močnega turnirja v Romuniji.

Preberi več