Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

NA VOLJO IZOBRAžEVANJE CEV ZA TRENERJE MLADIH

Odbojkarska zveza Slovenije je od leta 2018 vključena v evropski projekt Evropske odbojkarski konfederacije (CEV), CEV School Project, v okviru katerega je odslej trenerjem na voljo tudi dostop do spletnih predavanj.

Preberi več
Miki Pavlin Kreativ

LUč UGLEDALA NOVA ODBOJKARSKA KNJIGA

Dolgoletni odbojkarski trener in funkcionar Bojan Vernig, ki je v dolenjski odbojki pustil velik pečat, je včeraj v Novem mestu predstavil svojo knjigo Sprehod skozi čas, v kateri je na 400 straneh zapisana zgodovina novomeške odbojke.

Preberi več
Aleš Oblak

23. SEPTEMBER - DAN SLOVENSKEGA šPORTA

Državni zbor Republike Slovenije je danes sprejel spremembo zakona o praznikih in dela prostih dnevih z uvedbo novega praznika. 23. september je posvetil slovenskemu športu – dobili smo Dan slovenskega športa, ki je praznik vseh državljank in državljanov Republike Slovenije.

Preberi več
Aleš Oblak

DEžELAKU SREčNO POT ZAžELELI NAšI ODBOJKARJI

Deželaka Junaka iz dneva v dan podpira tudi veliko znanih obrazov, ki mu želijo vso srečo na njegovi dobrodelni poti. Med njimi je tudi kapetan slovenske moške odbojkarske reprezentance Tine Urnaut, ki smo ga ujeli ravno v okviru tekmovanja na mivki.

Preberi več
Osebni arhiv

NA VOLJO DRES JANA KOZAMERNIKA

Slovenski reprezentant Jan Kozamernik je za dobrodelno licitacijo Sklada Janeza Boska za gradnjo nove ustanove v Želimljah podaril svoj dres s podpisom. Licitacija, na kateri lahko sodelujete preko Facebook profila, bo trajala do 7. junija do 19. ure.

Preberi več
OZS

WEBINARJI CEV TUDI S SLOVENSKO UDELEŽBO

Odbojkarska zveza Slovenije od leta 2018 uspešno sodeluje v projektu CEV School Volleyball, ki poteka pod okriljem Evropske odbojkarske konfederacije. V okviru projekta se bodo 4. junija začeli tudi webinarji, na katerih bosta sodelovala dva slovenska trenerja.

Preberi več
Jurij Kodrun

SLOVENIJA NA CEV ODDALA PET KANDIDATUR

Oktobra bo v Moskvi potekala volilna skupščina Evropske odbojkarske konfederacije (CEV), za člana upravnega odbora evropske krovne organizacije pa bo kandidiral tudi slovenski predstavnik, in sicer predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret.

Preberi več

NOVA PRIPOROČILA NIJZ - 30. JUNIJ 2020

Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) je na svoji spletni strani objavil posodobljena priporočila za izvajanje športih aktivnosti skladno z Odlokom o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti, prav tako pa tudi navodila za obiskovalce športnih prireditev.

Preberi več
CEV

USPEšNO IZPELJANA PREDAVANJA IN DOBER ODZIV

Odbojkarska zveza Slovenije je uspešno izpeljala sklop petih predavanj, namenjenih mladim slovenskim reprezentantkam in reprezentantom in njihovim selektorjem.

Preberi več
SLOADO

SLOADO SPET ZAčELA TESTIRATI šPORTNIKE

SLOADO v času epidemije COVID-19 prilagaja svoj program dela in ga je v začetku epidemije usmerila v različna spletna učenja, medtem ko je iz zdravstvenih razlogov program testiranj praktično ustavila. Ponovno ga je sprožila v tem tednu.

Preberi več