Odbojkarska zveza Slovenije
 
Osebni arhiv

VETERANI SE Z EP VRAčAJO S SREBROM

Slovenski odbojkarski veterani v kategoriji nad 56 let so uspešno nastopili na evropskem prvenstvu v Alcudiji na špaskem otoku Mallorca in se domov vrnili s srebrnim odličjem.

Preberi več
OZS

ZA OZS IZJEMNO PESTER TEDEN

Odbojkarska zveza Slovenije je minuli teden v Ljubljani gostila žreb elitne lige prvakov in gala prireditev CEV, v Kranjski Gori je potekala evropska trenerska konvencija s 170 udeleženci, v Ljubljani pa še dan slovenskega športa in olimpijski festival.

Preberi več
CEV

POZITIVNE USMERITVE IN NADALJNJI RAZVOJ

V okviru evropskega prvenstva za moške je v Katovicah, kjer so se odvijali finalni obračuni, potekala še redna letna skupščina Evropske odbojkarske konfederacije (CEV). Rdeča nit skupščine so bile pozitivne usmeritve in nadaljnji razvoj odbojke v Evropi.

Preberi več
CEV

OZS MED PRVIMI POTRDILA DOBRODELNI PROJEKT

Odbojkarska zveza Slovenije se je kot ena izmed prvih članic Evropske odbojkarske konfederacije odzvala na pobudo Think Pink Europe, novega partnerja CEV in se zavezala v Slovenijo pripeljati dobrodelno prireditev Pink Duck Race, ki jo bomo v Ljubljani spremljali septembra.

Preberi več
Anže Malovrh

SLOVENIJI SPET POZORNOST ODBOJKARSKE JAVNOSTI

Na Ljubljanskem gradu se je odvijal žreb lige prvakov, ki mu je sledila gala večerja Evropske odbojkarske konfederacije s podelitvijo nagrad najboljšim odbojkarjem, odbojkaricam in trenerjem za leto 2021. V Kranjski Gori se jutri začenja evropska trenerska konvencija.

Preberi več
Primus.si

ODBOJKARSKA LITERATURA – SVETLANA OLETIč

Izpod peresa nekdanje vrhunske odbojkarice Svetlane Oletič prihaja avtobiografski roman o sreči, izgubi, borbi in odbojki. Naslov knjige, ki je že na policah knjigarn, je Življenje.

Preberi več

FILM O LEGENDARNIH JAPONSKIH ODBOJKARICAH

V Kinodvoru bodo v tamkajšnjem letnem kinu, na Kinodvorišču, jutri, 24. avgusta, prikazali film z naslovom Čarovnice iz Orienta o legendarnih japonskih odbojkaricah. Predvajanje se bo začelo ob 21. uri.

Preberi več
Osebni arhiv Luke Slabeta

LUKA SLABE V TOKIU DO ZLATA Z ZDA

Slovenski odbojkarski strokovnjak Luka Slabe, ki si kruh že vrsto let služi v ZDA, je na olimpijskih igrah v Tokiu kot pomočnik selektorja ženske reprezentance osvojil zlato odličje.

Preberi več
Aleš Oblak

SEMINAR ZA TRENERJE ODBOJKE NA MIVKI

Na igriščih Loka v Novem mestu bo med 16. in 18. julijem moč spremljati seminar za trenerje odbojke na mivki, ki ga bo vodil priznani grški strokovnjak Vangelis Koutouleas, sicer tudi FIVB inštruktor odbojke na mivki.

Preberi več
OZS

NA LJUBLJANSKEM GRADU ODBOJKARSKI SPEKTAKEL

Ljubljana bo jeseni gostila smetano evropske odbojke. Na Ljubljanskem gradu se bosta 24. septembra odvijala prestižna gala prireditev Evropske odbojkarske konfederacije in žreb elitne lige prvakov.

Preberi več