Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

TRENERSKI KLINIKI V LJUBLJANI IN ŠEMPETRU

Nizozemski odbojkarski strokovnjak Remko Kenter je v sklopu evropskega projekta Volleyball4All obiskal Slovenijo. V Ljubljani je izvedel delavnico Action Volley, v Šempetru pa je slovenskim trenerjem svoje znanje predajal skozi predavanje.

Preberi več
OZS, CEV, FIVB, Aleš Oblak

ZADNJI SKOK V LETO 2021

Za slovensko odbojko je še eno izjemno leto, ki so ga zaznamovali številni uspehi pa tudi vrsta mednarodnih dogodkov in projektov, organiziranih in izpeljanih na najvišji ravni.

Preberi več

TRENERSKA DELAVNICA ACTION VOLLEY V LJUBLJANI

OZS v sklopu projekta Volleyball4All in v sodelovanju z OD Vital Ljubljana v soboto, 8. januarja, od 15. do 17. ure, v ŠD Maksa Pečarja v Ljubljani organizira brezplačno delavnico Action Volley, ki je namenjena vsem trenerjem mini in male odbojke ter starejših deklic in dečkov.

Preberi več
HOS

EVROPSKI PROJEKT BIGG4VB ZAKLJUčEN

Odbojkarska zveza Slovenije je s svojimi partnericami, Hrvaško, Italijo, Poljsko, Islandijo in Avstrijo uspešno zaključila evropski projekt BIGG4VB - Better incorporation of Good governance principles for better volleyball success – skozi katerega je razvila petletno strategijo.

Preberi več
Alen Hadžić

OZS PODELILA PRIZNANJA NAJBOLJšIM V LETU 2021

V sklopu zaključnega turnirja za Pokal Slovenije v Ljubljani je Odbojkarska zveza Slovenije podelila priznanja najboljšim odbojkarjem in odbojkaricam ter najuspešnejšima trenerjema za leto 2021.

Preberi več
OKS-ZŠZ

POZIV PREDSEDNIKA OKS-ZŠZ

Predsednik OKS ZŠZ Bogdan Gabrovec je vsem deležnikom v slovenskem športu poslal pismo, v katerem jih prosi naj še naprej negujejo pravila obnašanja v COVID 19 krizi.

Preberi več
CSiS

PRO SAFE SPORT- PROTI ZLORABAM OTROK V šPORTU

Evropska unija in Svet Evrope sta zagnala skupni projekt Pro Safe Sport+ »Stop spolnemu nadlegovanju in zlorabam otrok v športu«. V okviru projekta je na voljo komplet za usposabljanje, namenjen trenerjem in športnim delavcem.

Preberi več
NEVOBO

PRVI TRENINGI VOLLEYBALL4ALL DECEMBRA

Praktični del Erasmus+ Programme projekta Volleyball4All, ki je namenjen razvoju gibalnih sposobnosti otrok in v okviru katerega OZS sodeluje z Nizozemsko, Belgijo, Norveško in Češko, bomo v Sloveniji začeli izvajati že decembra.

Preberi več
Olympic.si

RAZSTAVA SLOVENSKI šPORT 1991-2021 V BTC-JU

Kristalna palača te dni gosti posebno razstavo, posvečeno slovenskemu športu in športnikom. Obiskovalci si jo lahko ogledajo vsak dan, saj je postavljena v galeriji na prostem.

Preberi več

OZS AKTIVNA V PROJEKTIH ERASMUS+ PROGRAMME

Odbojkarska zveza Slovenije je še naprej aktivno vključena v projekte Erasmus+ Programme, skozi katere skuša skupaj s svojimi državami partnericami skrbeti za nadaljnji razvoj odbojke v Sloveniji.

Preberi več