Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SEMINAR ZA TRENERJE ODBOJKE NA MIVKI

Na igriščih Loka v Novem mestu bo med 16. in 18. julijem moč spremljati seminar za trenerje odbojke na mivki, ki ga bo vodil priznani grški strokovnjak Vangelis Koutouleas, sicer tudi FIVB inštruktor odbojke na mivki.

Preberi več
OZS

NA LJUBLJANSKEM GRADU ODBOJKARSKI SPEKTAKEL

Ljubljana bo jeseni gostila smetano evropske odbojke. Na Ljubljanskem gradu se bosta 24. septembra odvijala prestižna gala prireditev Evropske odbojkarske konfederacije in žreb elitne lige prvakov.

Preberi več
Muzej novejše zgodovine

V VITRINAH MUZEJA TUDI ODBOJKARSKA LOVORIKA

V Muzeju novejše zgodovine je na ogled razstava z nazivom Republika Slovenija 30 let, katere poseben del je namenjen uspehom slovenskih športnikov in športnic. Odbojkarski dosežki so predstavljeni skozi osvojeni lovoriki na evropskih prvenstvih.

Preberi več
Osebni arhiv

LEPA GESTA ODBOJKARJEV RAZVESELILA NAVIJAčA

Člani slovenske moške odbojkarske reprezentance so športnega navdušenca Janeza, ki se je hudo ponesrečil na poti iz Pariza, kjer je spremljal finale evropskega prvenstva 2019, razveselili z lepo gesto, s podpisanim dresom.

Preberi več
Vitae

ZA BOLJšO PRIHODNOST šPORTNIKA

Vrhunski športniki se ob zaključku športne kariere soočajo z izzivom, kako osmisliti svoje “drugo življenje”. Mi smo tu, da jim pomagamo pri prehodu na novo življenjsko pot.

Preberi več
Veterani

TUDI VETERANI ZAČELI S PRIPRAVAMI

Minuli teden se je skoraj po letu dni znova zbrala ekipa odbojkarskih veteranov nad 56 let. Prvi skupni trening pod vodstvom trenerja Adija Urnauta je opravila na Ravnah na Koroškem.

Preberi več
Hellenic Volleyball Federation

POTOKARJEVA DO PRVE GRšKE LOVORIKE IN NAZIVA

Slovenska reprezentantka Monika Potokar je s svojim PAOK-om osvojila naslov pokalnih prvakinj Grčije. Za grškega prvoligaša je to prva tovrstna lovorika v klubski zgodovini, prvega naslova v petletni karieri na polotoku pa se je veselila tudi naša odbojkarica.

Preberi več
CEV

NOVA SPLETNA STRAN EVROPSKE ZVEZE

Evropska odbojkarska konfederacija ima novo spletno stran, na kateri lahko ljubitelji odbojke najdejo vrsto zanimivih vsebin, predstavljenih na interaktiven način, obiskovalcem strani pa so na voljo tudi informacije o tekmovanjih, napovedi, rezultati in raznovrsten material.

Preberi več
OZS

DAN čISTEGA šPORTA - PLAY TRUE DAY

Dan čistega športa je dan, namenjen promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistem športu. Pobudo je v letu 2014 dalo 17 južnoameriških držav, ki so v sodelovanju z WADA in na podlagi Montevideo deklaracije 10. april razglasile za »Play True Day».

Preberi več
OZS

POZIV KOLEKTIVNIH PANOžNIH šPORTNIH ZVEZ

Hokejska, košarkarska, nogometna, odbojkarska in rokometna zveza smo na Vlado Republike Slovenije naslovile skupni poziv vezan na najnovejše predvidene spremembe pri izvajanju športnih programov.

Preberi več