Odbojkarska zveza Slovenije
 
OKS

VIRTUALNI NACIONALNI FORUM šPORTNIKOV

V organizaciji Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez (OKS-ZŠZ) in Komisije športnikov OKS bo potekal virtualni nacionalni forum športnikov, ki se bo odvijal v četrtek, 26. novembra 2020, ob 12. uri, v on-line obliki.

Preberi več
Aleš Oblak

TUJINA ALI DOMOVINA, 1. DEL – MONIKA POTOKAR

Pri Odbojkarski zvezi Slovenije predstavljamo novo rubriko Tujina ali domovina. V njej bomo reprezentante, ki so nastopali tako v domačih kot v tujih klubih, povprašali o izkušnjah iz domovine in tujine. Rubriko začenjamo z Moniko Potokar, ki trenutno igra v Grčiji za PAOK.

Preberi več
FIVB

URNAUT GOST OKROGLE MIZE

Športno društvo Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani organizira okroglo mizo z naslovom Dvojna kariera vrhunskih športnikov- usklajevanje športa, študija in prostega časa. Dogodek bo potekal 17. novembra, ob 15. uri, v obliki videokonference. Gost bo tudi Tine Urnaut.

Preberi več
OZS

ODBOJKA šE NAPREJ PO DOSEDANJIH ODLOKIH

Sprememba odlokov Vlade Republike Slovenije za tekmovalni šport ni prinesla večjih sprememb. V kolektivnih športih je še naprej dovoljeno izvajanje tekmovanj najvišje ravni nacionalnega prvenstva, slovenske ekipe in reprezentance lahko nastopajo na mednarodnih tekmovanjih.

Preberi več
klubi

ŽOGE LETOS V 26 OSNOVNIH šOL

Odbojkarska zveza Slovenije je v okviru letošnjega dela projekta CEV School Project »Play Volleyball, Grow with it« oz. Rasti z odbojko osnovnim šolam po vsej Sloveniji zagotovila 200 otroških žog Mikasa in več kot petdeset mrežnih trakov.

Preberi več
Matic Eržen

DEJAN VINčIć TOKRAT KOT RAPER

Slovenski odbojkarski reprezentant Dejan Vinčić je sodeloval pri nastanku pesmi Influencer v izvedbi Tadi Tada feat. Gimi PRØ in skupaj z drugimi znanimi športniki »odrepal« Kok ogledov v enmu mescu? In kok pravih frendov maš na Fejsu?

Preberi več
Aleš Oblak

NOV ODLOK VLADE RS - 21. OKTOBER 2020

Vlada je na današnji dopisni seji sprejela Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti za športnike in izvajanje športnih tekmovanj. Odlok bo začel veljati 22. oktobra 2020, odslej pa bomo spremljali le še tekmovanja v okviru 1A in 1B. DOL.

Preberi več
CEV/Jurij Kodrun

NA DUNAJU DANES VOLILNA SKUPščINA CEV

Danes se na Dunaju začenja volilna skupščina Evropske odbojkarske konfederacije CEV. Za člana upravnega odbora krovne organizacije prvič kandidira slovenski kandidat, in sicer predsednik OZS, Metod Ropret. Za člane komisij pod je kandidature oddalo pet naših predstavnikov.

Preberi več
HSE/OZS

Z NOVIM PARTNERJEM DO NOVIH PRESEžKOV

Odbojkarska zveza Slovenije in Holding Slovenske elektrarne se podajata na skupno pot k novim izzivom, priložnostim in dosežkom, ki se jih že veselimo, zavezali pa smo se partnerstvu, ki bo temeljilo na trdem delu, vztrajnosti in tekmovalnosti.

Preberi več
Jurij Kodrun

ROPRET Z VELIKO PODPORO IZVOLJEN V UO CEV

Na Dunaju je potekala volilna skupščina Evropske odbojkarske konfederacije (CEV). Na čelu krovne evropske organizacije ostaja Aleksandar Boričić, s kandidaturo v upravni odbor pa je kot prvi Slovenec doslej uspel tudi predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret.

Preberi več