Odbojkarska zveza Slovenije
 
Jože Golob/Tjaša Žagar

NOVA NOVICA

Minuli vikend je odbojkarsko društvo Veterani Slovenija v Braslovčah skupaj z Občino Braslovče in tehnično pomočjo domačega odbojkarskega kluba ŽOK Braslovče organiziralo 3. mednarodni turnir veteranov v odbojki.

Preberi več
Veterani Slovenija

VETERANI V BRASLOVČAH

Odbojkarsko društvo Veterani Slovenija in Občina Braslovče v Braslovčah 11. in 12. maja organizirata 3. Mednarodni turnir veteranov v odbojki, na katerem pričakujejo nastope kar 11 ekip iz osmih držav.

Preberi več
CEV

KOZAMERNIK Z ZMAGO V ELITNI LIGI PRVAKOV

Slovenski reprezentant Jan Kozamernik je z Itas Trentinom osvojil prestižno ligo prvakov. Italijanski prvoligaš je na superfinalu v Turčiji s 3:0 (20, 22, 21) premagal poljski Jastrzebski Wegiel in v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju slavil po 13 letih.

Preberi več
OK SIP Šempeter

POKAL SAVINJSKE DOLINE V MALI ODBOJKI

Že 8. Pokal Savinjske doline v mali odbojki, ki se je v soboto odvijal v Šempetru in okolici, je privabil rekordnih 96 ekip deklic in dečkov, skupno pa kar 1100 otrok iz vse Slovenije. Prizadevni organizatorji iz OK SIP Šempeter so znova poskrbeli za pravi odbojkarski praznik.

Preberi več
OZS

RAZPIS FESTIVALOV V ODBOJKI NA MIVKI

Odbojkarska zveza Slovenije objavlja Razpis za organizacijo in izvedbo festivalov odbojke na mivki v letu 2024 v okviru projekta VBO Premium zobna ščetka CEV School Volleyball – Rasti z odbojko in popolnim nasmehom. Rok za prijave je 30. april 2024.

Preberi več
Aleš Oblak

VEČ KOT 200 OTROK JE UŽIVALO V LJUBLJANI

Zmajčkov turnir, ki se je minulo soboto v organizaciji Ženskega odbojkarskega kluba Šentvid odvijal v Ljubljani, je privabil 32 ekip in več kot 200 otrok iz vse Slovenije.

Preberi več
OZS

POZIV PROSTOVOLJCEM ZA TURNIR VNL V LJUBLJANI

Odbojkarska zveza Slovenije prostovoljke in prostovoljce vabi, da se vključijo v organizacijo in izvedbo turnirja elitne lige narodov, ki ga bomo v Ljubljani gostili od 18. do 23. junija in na katerem si bo slovenska reprezentanca skušala priigrati nastop na olimpijskih igrah.

Preberi več
OK Radovljica

NAJMLAJŠI ODBOJKARJI IGRALI NA GORENJSKEM

Preteklo nedeljo smo v organizaciji Odbojkarskega kluba Bled in Odbojkarskega kluba Radovljica spremljali 2. turnir ELAN OPEN 2024, Odprto prvenstvo v mini odbojki za deklice in dečke letnik 2013 in mlajše.

Preberi več
CEV

1DAYMORE4VOLLEYBALL

Evropska odbojkarska zveza bo v tem letu, ki je tudi prestopno, že tretjič izpeljala vseevropsko akcijo 1DayMore4Volleyball. CEV k sodelovanju poziva vse klube in posameznike, ki bodo 29. februarja, torej na dodaten dan v letu, svoj čas namenili igranju odbojke.

Preberi več
OZS

RAZPIS NPŠŠ 2024-2028

OZS objavlja razpis za program nacionalnih panožnih športnih šol za štiriletno obdobje 2024 – 2028, namenjen pretežno športni vzgoji otrok in mladine usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport. Rok za prijavo je 1. marec 2024.

Preberi več