Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

RAZPIS NPŠŠ 2024-2028

OZS objavlja razpis za program nacionalnih panožnih športnih šol za štiriletno obdobje 2024 – 2028, namenjen pretežno športni vzgoji otrok in mladine usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport. Rok za prijavo je 1. marec 2024.

Preberi več
CEV

1DAYMORE4VOLLEYBALL

Evropska odbojkarska zveza bo v tem letu, ki je tudi prestopno, že tretjič izpeljala vseevropsko akcijo 1DayMore4Volleyball. CEV k sodelovanju poziva vse klube in posameznike, ki bodo 29. februarja, torej na dodaten dan v letu, svoj čas namenili igranju odbojke.

Preberi več
TPV Volley Novo mesto

V NOVEM MESTU TRENERSKA DELAVNICA

V sklopu projekta CEV School Volleyball se je 1. februarja odvijala trenerska delavnica, na kateri je Jaka Pavlin iz TPV Volleyja Novo mesto zbranim trenerjem predstavil tematiko z evropske trenerske konvencije, za drugi del izobraževanja pa je poskrbel Tilen Kozamernik.

Preberi več
OZS

NA VOLJO SPLETNA STRAN ZA RASTI Z ODBOJKO

OZS predstavlja novo spletno stran za projekt VBO Premium zobna ščetka CEV School Volleyball - Rasti z odbojko in popolnim nasmehom. Gre za velik korak k razvoju projekta,skozi katerega OZS že od leta 2018 skrbi za promocijo in popularizacijo odbojke med otroki.

Preberi več
CEV, VolleyballWorld, ParaVolleyEurope, Aleš Oblak

PREGLED LETA 2023

Za nami je še eno leto, ki so ga zaznamovali številni uspehi odbojkarjev in odbojkaric, bogato in pestro dogajanje na odbojkarskih igriščih pa tudi vrsta dogodkov in aktivnosti izven njih.

Preberi več
OZS/VolleyballWorld

IZBRANI NAJBOLJŠI ODBOJKARJI IN TRENERJI LETA

V decembru se je odvijal izbor najboljših odbojkarjev, odbojkaric in trenerjev letošnjega leta. Preko spleta je svoj glas oddalo 2009 ljubiteljev odbojke, ločeno pa so glasovali tudi člani Strokovnega sveta OZS ter Komisij za odbojko na mivki in odbojko sede OZS.

Preberi več
OZS

LEPE PRAZNIKE!

Odbokarska zveza Slovenije vam želi vesel božič in srečno novo leto! Lepe praznike!

Preberi več
OKS-ZŠZ

NA BLEDU ŠPORTNIKI PODPISALI POGODBE

Na Bledu se je odvijal Olimpijski kamp Pariz 2024, v okviru katerega so športniki in športnice ter predstavniki športnih zvez podpisali olimpijsko pogodbo in s tem tudi uradno postali kandidati za nastop na olimpijskih igrah v Parizu.

Preberi več
OZS

PODPRITE SLOVENSKE ODBOJKARSKE KLUBE

Vsak davčni zavezanec rezident lahko nameni do 1,0 % dohodnine tudi za financiranje športnih društev, ki imajo status društva v javnem interesu. Takšna donacija za vas ne predstavlja nobenega stroška, saj gre za dohodnino, ki jo sicer plačate državi. Rok je 31. december 2023.

Preberi več
MEVZA

NA CIPRU KONGRES MEVZA

Nikozija je bila prizorišče kongresa srednjeevropskega odbojkarskega združenja MEVZA. Na Cipru je Slovenijo zastopal generalni sekretar Odbojkarske zveze Slovenije Gregor Humerca.

Preberi več