Odbojkarska zveza Slovenije
 
Osebni arhiv

VETERANI SPET AKTIVNI

Veterani Slovenija so tekmovalno in organizacijsko začeli s pripravami na velik turnir, ki ga bodo organizirali skupaj z OK Braslovče in občino Braslovče.

Preberi več
CEV

PROJEKT RASTI Z ODBOJKO VSE OBSEžNEJšI

V Luksemburgu je v okviru projekta CEV School Project, v katerega je vključenih že 27 evropskih zvez, potekala dvodnevna delavnica. OZS na področju promocije in razvoja odbojke v šolah s CEV sodeluje od leta 2018, k projektu pa je doslej pristopilo že 153 slovenskih osnovnih šol.

Preberi več
Društvo Viljem Julijan

POMAGAJMO DEKLICI KAROLINI

OZS bo v okviru finala Pokala Slovenije podprla akcijo zbiranja sredstev za razvoj genskega zdravila za štiriletno deklico Karolino, ki ima smrtonosno redko prirojeno bolezen (Cockayne sindrom–tip B). OZS k sodelovanju vabi vse ljubitelje odbojke, odbojkarje in odbojkarske klube.

Preberi več
OZS

ODBOJKI NA LJUBLJANICI DVE NAGRADI

V Planici so podelili nagrade SPORTO za najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu v letu 2022. Projekt "Odbojka na Ljubljanici" je prejel tako nagrado za najboljši športni dogodek leta kot nagrado za najboljše digitalno komuniciranje.

Preberi več
OK Kamnik

IN MEMORIAM: MILAN WINDSCHNURER

Iz Odbojkarskega kluba Kamnik so sporočili žalostno vest, da jih je zapustil Milan Windschnurer, član in častni član Odbojkarskega kluba Kamnik, ki je v klubu in tudi slovenski odbojki pustil globoko sled.

Preberi več
DOTS

RAZPIS STROKOVNI DELAVEC 1 - ODBOJKA

Odbojkarska zveza Slovenije kot nosilec usposabljanja, DOTS-društvo odbojkarskih trenerjev Slovenije kot organizator ter Fakulteta za šport, Odbojkarski klub Prevalje in Odbojkarski klub Korvolley, ki zagotavljajo prostore, pozivajo k prijavi na razpis Strokovni delavec 1.

Preberi več
Eventim

ODBOJKARSKI ZVEZI SLOVENIJE NOVO PRIZNANJE

Odbojkarska zveza Slovenije je v sklopu lanskega svetovnega prvenstva za moške v Ljubljani prejela še eno priznanje in sicer nagrado za največje število prodanih vstopnic v segmentu športa v Sloveniji, ki jo podeljuje Eventim.

Preberi več
CEV

PROJEKTNI PRIROčNIK ZA UčENJE ODBOJKE

Evropska odbojkarska konfederacija je v okviru projekta CEV School Volleyball - Rasti z odbojko, v katerega je od leta 2018 vključena tudi Odbojkarska zveza Slovenije, pripravila projektni priročnih za učenje odbojke.

Preberi več
OK Bled

NOVA ODBOJKARSKA PRILOžNOST ZA NAJMLAJšE

V nedeljo, 19. februarja, se bo v Radovljici odvijalo ELAN mednarodno prvenstvo v mini odbojki za deklice in dečke. Organizatorji iz OK Bled, ki so se s turnirjem vključili tudi v vseevropski projekt CEV School Volleyball, pričakujejo več kot 50 ekip iz vse Slovenije in tujine.

Preberi več
Siniša Kanižaj

ODBOJKA NA LJUBLJANICI NAGRAJENA DVAKRAT

Znani so prejemniki nagrade SPORTO 2022 za najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu. Projekt »Odbojka na Ljubljanici« je prejel kar dve nagradi, nagrado za najboljši športni dogodek leta in nagrado za najboljše digitalno komuniciranje.

Preberi več