Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENCI JUTRI V POLFINALU EP PROTI POLJSKI

Slovenska reprezentanca se jutri podaja v boj za odličja. Naša izbrana vrsta se bo v polfinalu evropskega prvenstva v Katovicah pomerila z gostiteljico Poljsko in si še drugič zapored in tretjič na zadnjih štirih prvenstvih skušala priigrati uvrstitev v veliki finale.

Preberi več
CEV

SLOVENCI SE ZNOVA PODAJAJO V BOJ ZA ODLIčJA

Slovenska moška reprezentanca bo igrala v polfinalu evropskega prvenstva in se še tretjič borila za odličja. Naši odbojkarji so v četrtfinalu EuroVolleyja v Ostravar Areni z 0:3 (-21, -19, -25) odpravili gostitelje Čehe. Polfinale proti Poljski bo v soboto v Katovicah.

Preberi več
CEV

SLOVENIJA PROTI ČEšKI ZA POLFINALE EUROVOLLEY

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Ostravi igrala četrtfinale evropskega prvenstva proti Češki, ki je včeraj iz boja za najvišja mesta izločila aktualno olimpijsko prvakinjo Francijo. Obračun v Ostravar Areni se bo začel ob 19. uri.

Preberi več
CEV

SLOVENCI PREK HRVATOV DO čETRTFINALA EP

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je z zmago nad Hrvaško s 3:1 (20, 18, -19, 12) uvrstila v četrtfinale evropskega prvenstva in se bo znova borila za najvišja mesta. V boj za polfinale se bodo naši fantje podali proti zmagovalcem obračuna med Francijo in Češko.

Preberi več
CEV

SLOVENCI JUTRI PROTI HRVATOM ZA čETRTFINALE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri na Češkem igrala obračun osmine finala evropskega prvenstva. Tekmeci naših odbojkarjev bodo Hrvati, srečanje v Ostravar Areni se bo začelo ob 16. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

TJAšA KOTNIK IN TAJDA LOVšIN BRONASTI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v italijanski Cervii osvojili tretje mesto. Naši dekleti sta v boju za bronasto odličje premagali domačinki Giulio Rubini in Giado Godenzoni.

Preberi več
SLO para volley

SLOVENCI VSE BOLJ KONKURENčNI

V sklopu priprav na evropsko prvenstvo, ki ga bo od 17. do 23. oktobra gostil turški Kemer, je slovenska moška reprezentanca v odbojki sede odigrala štiri pripravljalne tekme z izbrano vrsto Srbije.

Preberi več
MEVZA

MEVZA Z 9 MOšKIMI IN 6 žENSKIMI EKIPAMI

V srednjeevropski ligi MEVZA bo v prihajajoči sezoni nastopalo 15 ekip iz petih držav, devet v moški in šest v ženski konkurenci. V boj za naslov srednjeevropskih prvakov in prvakinj se podaja pet slovenskih klubov.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI TRENIRALI Z ZLATIMI PENTLJICAMI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se v Ostravi intenzivno pripravlja na nadaljevanje evropskega prvenstva in tekmo osmine finala proti Hrvaški. Na današnjem treningu so naši reprezentanti izkazali tudi podporo skupini Gold Ribbon Slovenija.

Preberi več
CEV

SLOVENCI V OSMINI FINALA PROTI HRVAšKI

Slovenski odbojkarji so dobili nasprotnike v osmini finala evropskega prvenstva. V ponedeljek, 13. septembra, se bodo v Ostravi na Češkem pomerili z izbrano vrsto Hrvaške. Obračun se bo začel ob 16. uri.

Preberi več