Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENCI PRVIč ZBRANI POD TAKTIRKO LEBEDEWA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Ljubljani začela s pripravami na letošnjo reprezentančno sezono, ki varovancem novega selektorja Marka Lebedewa prinaša nastop v Ligi narodov in domače svetovno prvenstvo.

Preberi več
OK Salonit Anhovo - Kanal

NASLOV MLADINSKIH PRVAKOV MERKUR MARIBORU

Kanal ob Soči je bil prizorišče velikega finale državnega prvenstva za mladince za sezono 2021/22. Naslov državnih prvakov je šel v roke odbojkarjem Merkur Maribora, srebro je osvojila ekipa Panvite Pomgrad, bron so se veselili gostitelji iz Salonita Anhovo.

Preberi več
CEV

SUPERFINALE LIGE PRVAKOV - PROSTOVOLJCI

Za superfinale elitne lige prvakinj in prvakov, ki bo 22. maja v Ljubljani, je prodanih že več kot 8000 vstopnic, organizatorji pa k sodelovanju pozivajo tudi polnoletne prostovoljke in prostovoljce, ki si odbojkarski spektakel želijo ogledati tudi skozi zakulisje.

Preberi več
CEV

SLOVENSKI REPREZENTANCI DOBILI NASPROTNIKE

Slovenska reprezentanca deklet do 17 let in izbrana vrsta fantov do 18 let bosta poleti nastopili na evropskih prvenstvih na Češkem in v Gruziji. S sedeža Evropske odbojkarske konfederacije so sporočili, da so zdaj znani tudi tekmice in tekmeci.

Preberi več
Aleš Oblak

SEBASTIJAN ŠKORC NA čELU MERKUR MARIBORA

Trener OK Merkur Maribor Sebastijan Škorc bo tudi v prihodnji sezoni 2022/2023 ostal za krmilom zasedbe mariborskih odbojkarjev. Želja po podaljšanju pogodbe je bila obojestranska, dogovor je bil temu primeren zelo hiter.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

RADOVAN GAčIč NOVI TRENER ACH VOLLEYJA

Priznani odbojkarski strokovnjak Radovan Gačič, ki je v pretekli sezoni vodil odbojkarje zagrebške Mladosti je novi trener aktualnih državnih prvakov iz Ljubljane.

Preberi več
Aleš Oblak

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA V DOHI DO 19. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta zaključili z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Challenge v Dohi, na katerem sta si zagotovili prvo uvrstitev med najboljše ekipe v letošnji sezoni in osvojili 19. mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

BONITTA NE MORE VEč RAčUNATI NA EVO P. MORI

Slovenska reprezentančna podajalka Eva Pavlović Mori je morala zaradi poškodbe kolena zapustiti priprave ženske izbrane vrste v Kranjski Gori. Slovenski selektor Marco Bonitta bo namesto nje priložnost ponudil Žani Ivani Halužan Sagadin.

Preberi več
CEV

SLOVENCI ZA EP PRED DOMAčIMI NAVIJAčI

Slovenska moška reprezentanca do 20 let bo tretji krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo igrala v Mariboru. Naši mladi odbojkarji si bodo vozovnico za EuroVolley, ki bo septembra v Italiji, skušali priigrati v boju z Nizozemsko, Finsko in Španijo.

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI SRBSKI PODAJALEC OSTAJA V LJUBLJANI

Iz tabora 18-kratnih državnih prvakov, odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana, sporočajo, da je sodelovanje po izjemno uspešno sezoni za oranžne zmaje, v kateri so osvojili kar tri lovorike, podaljšal podajalec Vuk Todorović.

Preberi več