Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PANVITA POMGRAD žE DANES GOSTI CALCIT VOLLEY

Panvita Pomgrad bo že danes v okviru 12. kroga Sportklub prve odbojkarske lige gostila Calcit Volley. Srečanje petega in tretjega moštva prvenstva bo prenašal Sportklub 1, s pričetkom ob 18.30 uri. Prvi letošnji medsebojni obračun so dobili Kamničani.

Preberi več
OK Nova KBM Branik

ZVEčER PRVI DERBI NAJBOLJšIH žENSKIH EKIP

Danes zvečer ob 18. uri se bosta v okviru zaostalega 7. kroga Sportklub prve odbojkarske lige prvič letos pomerili najboljši ženski ekipi zadnjih let – gostiteljica Nova KBM Branik in Calcit Volley. Gre tudi za derbi trenutno vodilnih klubov letošnjega prvenstva.

Preberi več
OK Triglav Kranj

LEPA GESTA ODBOJKARJEV HIšE NA KOLESIH

Triglavani so sicer na ponedeljkovi tekmi proti OK Salonit Anhovo izgubili z 1:3 (22, -23, -14, -23), vendar bo navzočim bolj kot rezultat verjetno ostala v spominu zahvalna gesta domačega kluba za junake gorenjske zdravstvene ustanove Klinika Golnik.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORčANKE IZGUBILE, KAMNIčANKE NEPORAžENE

Nova KBM Branik je v 11. krogu Sportklub prve odbojkarske lige v petek gostila SIP Šempeter in zabeležila drugi poraz v letošnjem prvenstvu. Še naprej v ženskem delu prvenstva ostaja neporažen Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORčANKE IN ŠEMPETRANKE žE DANES

Sportklub prva odbojkarska liga se bo ta konec tedna nadaljevala s tekmami 11. kroga. Uvodno srečanje, tudi s prenosom na Sportklubu, bo pripadlo Novi KBM Branik in SIP Šempetru, ki se bosta pomerila danes, ob 18. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

BOJ ZA VRH ZELO IZENAčEN

Konec tedna se je po nekajtedenskem premoru z 10. krogom nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga. Boj za vrh v moškem delu prvenstva je zelo izenačen, saj prve tri ekipe – Merkur Maribor, Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana – loči zgolj nekaj točk.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY šE NAPREJ NEPORAžEN

Po nekajtedenskem premoru se je pretekli konec tedna z 10. krogom nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga. V ženskem delu prvenstva Calcit Volley še naprej ostaja neporažen, vlogo favoritov sta upravičila tudi Gen-I Volley in ATK Grosuplje.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVA TEKMA NADALJEVANJA V ŠEMPETRU

Po nekajtedenski prekinitvi se na igrišča vračajo ekipe Sportklub prve odbojkarske lige, ki bodo prvenstvo nadaljevale po urniku, z 10. krogom. Uvodno tekmo bodo v petek, ob 18. uri, s prenosom na Sportklubu odigrale odbojkarice SIP Šempetra in Gen-I Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NADALJUJEJO S TEKMOVANJEM

Vodstvo Odbojkarske zveze Slovenije (OZS) je odločilo, da se bodo tekmovanja v okviru 1. Državne odbojkarske lige po tritedenski prekinitvi nadaljevala ta vikend, ko bodo tako pri moških kot pri dekletih na sporedu tekme 10. kroga prvenstva.

Preberi več
Alen Hadžić

DAGOSTINO ZNOVA ZA ACH VOLLEY LJUBLJANA

Kadru slovenskih prvakov se je po uspešno odigrani lanski sezoni v oranžnem dresu znova pridružil prosti igralec Kyle Patrick Dagostino. Američan je sicer sezono začel v Frankfurtu pri United Volleys.

Preberi več