Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V MEVZI TOKRAT DVOBOJI MED SLOVENSKIMI KLUBI

V minulih dneh smo spremljali tekme 2. kroga srednjeevropske lige MEVZA, v katerem so nastopili vsi trije naši predstavniki. ACH Volley Ljubljana je zmagal dvakrat, Calcit Volley je prišel do ene zmage, Merkur Maribor pa dvakrat klonil.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA UVOD PRVI TURNIR V MARIBORU

V torek se za odbojkarje Maribora začenja nova sezona v srednjeevropski ligi MEVZA. V lanski so zasedli odlično 4. mesto, prvaki lige so bili odbojkarji ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE MEVZA ZA MOšKE

Z uvodnimi turnirji se začenja srednjeevropska liga za moške za sezono 2022/23, v kateri se bo v boj za lovoriko podalo kar enajst moštev iz Avstrije, Hrvaške, Slovaške in Slovenije. Naslov prvakov bodo branili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

KONčANA PRVA DVA KROGA SREDNJEEVROPSKE LIGE

Mariborčankam žal ni uspelo doseči zmage na prvem turnirju v Srednjeevropski odbojkarski ligi – v zagrebški Športni dvorani Bojan Stranić sta bili boljši ekipi HAOK Mladost iz Zagreba ter Oberbank Seelvolleys iz avstrijskega Linza.

Preberi več
OK Kamnik

ZAčENJA SE SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO

Danes se začenja srednjeevropska liga MEVZA, v kateri bo nastopalo pet slovenskih ekip. Pri ženskah bomo spremljali Calcit Volley in Novo KBM Branik, pri moških se bodo za najvišja mesta borili ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADIM SLOVENKAM šTIRI ODLIčJA

V Portorožu in Kopru smo spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki do 16 in do 18 let, na katerem je nastopilo 46 ekip iz osmih držav. Mlade slovenske odbojkarice so osvojile štiri odličja, odbojkarji so tokrat ostali brez kolajn.

Preberi več
OZS

NA OBALI SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO

Od danes do petka bomo v Portorožu in Kopru spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v kategorijah do 16 let in do 18 let, na katerem se bodo med seboj merile reprezentance Češke, Slovaške, Izraela, Cipra, Hrvaške, Madžarske in Slovenije.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE OSTALE PRI TREH NASLOVIH MEVZE

Odbojkarice Calcit Volleyja so na finalni tekmi zaključnega turnirja lige MEVZA izgubile proti Vasasu Budimpešta z 0:3 (-22, -16, -19). Za Madžarke je to prva lovorika, Kamničanke ostajajo pri treh. Na tekmi za tretje mesto je Nova KBM Branik s 3:1 premagala SVS Post.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANKE V FINALU, MARIBORčANKE ZA BRON

Odbojkarice Calcit Volleyja so v polfinalu zaključnega turnirja srednjeevropske lige na Dunaju premagale domačo ekipo SVS Post Schwechat s 3:2 (22, 7, -23, -20, 11). V prvem polfinalu je bil Vasas Budimpešta s 3:1 (-21, 19, 13, 26) boljši od Nove KBM Branika.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA SREDNJEEVROPSKO LOVORIKO TUDI žENSKE

Dunaj bo jutri in v četrtek prizorišče zaključnega turnirja MEVZA, na njem pa bomo spremljali obračune najboljših treh ekip letošnjega tekmovanja in gostiteljic iz SVS Post Schwechat. V boj za lovoriko se podajata tudi slovenska predstavnika Calcit Volley in Nova KBM Branik.

Preberi več