Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

NADALJUJE SE DRžAVNO PRVENSTVO

S tekmami 13. kroga za moške se nadaljuje Sportklub prva odbojkarska liga. Moške ekipe se morajo za popolnitev drugega dela prvenstva med seboj srečati še dvakrat, ženske pa že začenjajo z zadnjo tretjino rednega dela prvenstva.

Preberi več
Aleš Oblak

V KAšTELAH BO šE TEžJE KOT NA DUNAJU

Tudi svojo drugo tekmo v letu 2022 bodo odbojkarice Calcit Volleyja igrale v srednjeevropski ligi in to spet v gosteh. Tokrat bo njihov nasprotnik Marina iz Kaštel, ki je minulo soboto doma premagala Novo KBM Branik, tekma pa bo na sporedu v sredo, ob 18.30, v Kaštelah.

Preberi več
Aleš Oblak

V MARIBOR SE VRAčA MONIKA POTOKAR

Po večletnem igranju v številnih klubih v tujini se bo odbojkaricam Nove KBM Branika pridružila dolgoletna reprezentantka Monika Potokar, ki je v preteklosti že nosila rdeče-beli dres bankirk.

Preberi več
Aleš Oblak

DEKLETA DO NOVIH TOčK V 6. KROGU PRVENSTVA

V soboto je potekal 6. krog Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Nove tri točke so si priigrale ekipe Nova KBM Branik, Calcit Volley in Ankaran. Vodilna na lestvici je Nova KBM Branik s štirinajstimi točkami, sledita pa ji Ankaran s trinajstimi in Calcit z dvanajstimi.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED NAMI ZANIMIV PRVENSTVENI KROG

Odbojkarji in odbojkarice bodo igrali tekme 5. in 6. kroga Sportklub prve odbojkarske lige. Pri ženskah bo že danes na sporedu zanimiv obračun med Novo KBM Branik in SIP Šempetrom, pri moških bomo jutri priča še enemu derbiju.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA žENSKAMI 5. KROG PRVENSTVA

V soboto, 23. 10, smo lahko spremljali 5. krog Sportklub 1A. ženske lige. Nove točke so si priborile ekipe Calcit Volley, Nova KBM Branik, SIP Šempeter in Ankaran. Na lestvici pa sta z enajstimi točkami povedli ekipi Nova KBM Branik in SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED NAMI NOV KROG PRVENSTVA

S tekmami 4. kroga za ženske in 5. kroga za moške se nadaljuje Sportklub prva odbojkarska liga, v okviru katere bomo danes spremljali vseh osem srečanj. Obračun med ATK Grosupljem in Ankaranom bo prenašal Sportklub 2.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR IN ACH VOLLEY DO VODSTVA TREH TOčK

V soboto so potekali novi derbiji v 1. Sportklub odbojkarski ligi za moške. Do svoje tretje zmage sta prišli ekipi Merkur Maribor in ACH Volley Ljubljana, Calcit Volleyu pa si je uspelo priigrati prvo zmago.

Preberi več
Aleš Oblak

NA VRHU SIP ŠEMPETER IN OD KRIM

V soboto je na tekmah Sportklub 1A odbojkarske lige za ženske do novih treh točk uspelo priti ekipam Nova KBM Branik, SIP Šempeter, Ankaran in OD Krim. Na lestvici so z devetimi točkami povedle Šempetranke in Krimovke.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED žENSKAMI 4., PRED MOšKIMI 3. KROG

Odbojkarice in odbojkarji bodo jutri odigrali nova srečanja v okviru Sportklub prve odbojkarske lige, na sporedu pa bo vseh osem obračunov. Tekmo med Črnučami in Merkur Mariborom si bo moč ogledati v televizijskem prenosu na Sportklubu.

Preberi več