Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZAčENJA SE čETRTFINALE DRžAVNEGA PRVENSTVA

Odbojkarice in odbojkarji bodo v soboto igrali prve tekme četrtfinala državnega prvenstva in se tako podali v boj za polfinale. Na sporedu bo vseh osem obračunov, po štirje v ženski in moški konkurenci, povratna srečanja pa bodo 29. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

IZ TABORA CALCIT VOLLEYJA- Z RIBIčEM NA KLOPI

Odbojkarice Calcit Volleyja so pred začetkom končnice ostale brez svojega prvega trenerja, Gregorja Rozmana, ki je odstopil iz zdravstvenih razlogov. Tako bo branilke naslova prvakinj do konca prvenstva vodil Gašper Ribič, prvič v soboto, ob 17.30, proti Luki Koper.

Preberi več
Aleš Oblak

IZ CALCIT VOLLEYJA - PRVA OVIRA RAVENčANI

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo po nesrečnih porazih v finalu pokala Slovenije in srednjeevropske lige v prvi četrtfinalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige gostili Fužinar SijMetal.

Preberi več
Peter Rovina

BLISKOVIT POVRATEK KOPRČANK MED ELITO

Po samo letu dni v 1B. državni odbojkarski ligi se Koprčanke že vračajo med elito. Igralke Luke Koper so v 1B. državni odbojkarski ligi suvereno opravile s tekmicami. Od 21 odigranih tekem so bile poražene zgolj enkrat.

Preberi več
Aleš Oblak

GREGOR ROZMAN ODHAJA Z MESTA PRVEGA TRENERJA

Zaradi zdravstvenih težav je z mesta prvega trenerja odbojkaric Calcit Volleyja odstopil Gregor Rozman. Klubsko zaupanje je užival šest sezon. Njegovo mesto bo zavzel Gašper Ribič.

Preberi več
Aleš Oblak

ROP: CILJ JE UVRSTITEV V POLFINALE

Bližajo se odločilne tekme sezone. Ekipa Hiša na kolesih Triglav se je vse leto potila, da je na koncu rednega dela po 21 odigranih tekmah osvojila 8 zmag, 23 točk in peto mesto na lestvici Sportklub 1.A DOL, s tem pa četrtfinalni obračun proti četrtouvrščeni Panviti Pomgrad.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED NAMI TRETJI TEKMI OSMINE FINALA

Odbojkarji bodo v torek in sredo igrali tretji tekmi osmine finala, ki bosta odločali o tem, kateri ekipi bosta napredovali v četrtfinale državnega prvenstva in v prihodnji sezoni nastopali v Sportklub prvi odbojkarski ligi.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE OSMINA FINALA DRžAVNEGA PRVENSTVA

S tekmami osmine finala se državno odbojkarsko prvenstvo preveša v končnico. V boj za uvrstitev med najboljših osem ekip in nastope v Sportklub prvi odbojkarski ligi v prihodnji sezoni, se podajajo po štiri moške in ženske ekipe.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED NAMI šE ZANIMIV ZADNJI KROG PRVENSTVA

Odbojkarji in odbojkarice v Sportklub prvi odbojkarski ligi in v 1.B Državni odbojkarski ligi bodo ta vikend odigrali zadnji krog rednega dela prvenstva, ki nam prinaša izjemno zanimive obračune in boj za mesta v končnici, hkrati pa tudi nova derbija Calcit Volleyja in Nove KBM B

Preberi več
Aleš Oblak

PLEšKO NI VEč TRENER CALCIT VOLLEYJA

Iz Odbojkarskega kluba Kamnik so sporočilo, da Matija Pleško ni več trener moške ekipe Calcit Volley, ki jo je vodil od začetka sezone 2021/22. Začasno bo krmilo moštva prevzel Jurij Žavbi, dosedanji Pleškov pomočnik.

Preberi več