Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENIJA V 2. KROGU OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki so si po današnjih zmagah proti Bolgariji in Izraelu v Portorožu priigrali nastop v 2. krogu kvalifikacij za olimpijske igre v Tokiu.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PROTI IZRAELCEM PO 2. KROG

Slovenski odbojkarji na mivki so v Portorožu nastopili v 1. krogu kvalifikacij za olimpijske igre v Tokiu. Po zmagi nad Severnimi Irci in porazu s Čehi jih jutri čaka odločilni obračun proti Izraelcem. Dekleta bodo jutri igrala proti Bolgariji in Latviji.

Preberi več
CEV

KERSNIKOVA IN BEVČEVA BREZ NASTOPA NA OI

Mladi slovenski odbojkarici na mivki Kaja Kersnik in Nika Bevc sta na finalnem turnirju celinskega pokala v avstrijskem Badnu osvojili končno 9. mesto. Naši dekleti se tako, žal, nista uspeli uvrstiti na olimpijske igre mladih, ki jih bo letos gostila Argentina.

Preberi več
OZS

KERSNIKOVA IN BEVČEVA V BADNU PO OI

Mladi slovenski odbojkarici na mivki se podajata v boj za nastop na olimpijskih igrah mladih, ki jih bo letos gostila Argentina. Naši predstavnici si bosta vozovnico za Buenos Aires skušali priigrati v obračunih proti poljski, francoski in ukrajinski navezi.

Preberi več
OZS

KERSNIKOVA IN BEVČEVA PO OLIMPIJSKO VOZOVNICO

Mladi slovenski odbojkarici na mivki Nika Bevc in Kaja Kersnik se pospešeno pripravljata na nastop v finalu celinskih kvalifikacij za olimpijske igre mladih, ki jih bo gostil Buenos Aires. Naši dekleti sta del priprav pod vodstvom selektorja Jasmina Čuturića opravili v Italiji.

Preberi več