Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

CHIAPPINI OBJAVIL SEZNAM REPREZENTANTK

Selektor ženske izbrane vrste Alessandro Chiappini je objavil seznam reprezentance, ki bo januarja v Latviji in Bosni in Hercegovini nastopila na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki ga bodo jeseni prihodnje leto skupaj gostile Srbija, Bolgarija, Romunija in Hrvaška.

Preberi več
Aleš Oblak

KVALIFIKACIJSKA TURNIRJA V LATVIJI IN BIH

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2021 igrala januarja v Latviji in Bosni in Hercegovini. Naše odbojkarice, ki jih vodi Italijan Alessandro Chiappini, si bodo skušale zagotoviti tretji nastop na prvenstvih Stare celine.

Preberi več
CEV

SLOVENKE EP ZAKLJUčILE NA 7. MESTU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let je na evropskem prvenstvu v Črni Gori osvojila končno 7. mesto. Naše odbojkarice so bile na zadnji tekmi s 3:1 (18, 19, -19, 18) še enkrat uspešnejše od Slovaške. V velikem finalu bosta nocoj igrali Rusija in Turčija.

Preberi več
CEV

SLOVENKE NA EP ZA 7. MESTO IN BREZ SP

Slovenska ženska reprezentanca do 17 let je morala na pomembni tekmi evropskega prvenstva v Črni Gori z 2:3 (17, -23, -21, 14, -9) priznati premoč Romunij in bo jutri igrala za končno 7. mesto. Ob tem je naša izbrana vrsta izgubila možnosti za nastop na svetovnem prvenstvu.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PO 5. MESTO IN NASTOP NA SP

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let jutri s tekmo proti Romuniji začenja finalni del evropskega prvenstva v Črni Gori. Naša dekleta se podajajo v boj za visoko peto mesto in hkrati tudi za vozovnico za svetovno prvenstvo.

Preberi več
CEV

EUROVOLLEY SLOVENIJA - BOLGARIJA

Slovenska izbrana vrsta do 17 let bo danes odigrala pomembno tekmo evropskega prvenstva proti Bolgariji. Obračun v Podgorici, ki Sloveniji že lahko prinese uvrstitev med najboljših osem ekip, se bo začel ob 17.30 uri. PRENOS: Sportklub 1

Preberi več
CEV

SLOVENKE žE MED OSEM NAJBOLJšIH NA EP

Slovenska reprezentanca do 17 let je na četrti tekmi evropskega prvenstva prišla do pomembne zmage proti Bolgariji, s katero si je že zagotovila uvrstitev med najboljših osem ekip. Naša dekleta so obračun dobila s 3:0 (20, 25, 15), že jutri pa jih čaka tekma s Slovaško.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DO PREPRIčLJIVE ZMAGE NAD ČRNO GORO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let je na tretji tekmi evropskega prvenstva prišla do prve zmage. Potem, ko so naša dekleta izgubila napeta obračuna z Italijo in Turčijo, so bila tokrat prepričljivo, s 3:0 (12, 10, 18), boljša od gostiteljic prvenstva, Črnogork.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PO PETIH NIZIH KLONILE PROTI TURčIJI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let je z 2:3 (-16, 21, -21, 15, 5) izgubila srečanje drugega kroga evropskega prvenstva v Črni Gori. Naša dekleta so morala premoč priznati aktualnim evropskim prvakinjam, Turkinjam. Jutri Slovenke čaka obračun s Črno Goro.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ODPOTOVALE NA EP V ČRNO GORO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let je včeraj zvečer odpotovala v Črno Goro, kjer bo 1. oktobra začela z nastopi na evropskem prvenstvu. Naša izbrana vrsta, ki se lahko pohvali s 4. mestom z lanskega prvenstva Stare celine, se bo uvodoma pomerila z Italijo.

Preberi več