Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE V EUROLEAGUE PROTI ESTONIJI IN BIH

Slovenska ženska vrsta bo v prihodnjem letu nastopila v srebrni evropski ligi, konec avgusta pa naša dekleta čakajo kvalifikacije za EuroVolley 2021. Naša dekleta so že dobila svoje v srebrni evropski ligi, skozi katero si bodo skušale zagotoviti uvrstitev v zlato ligo.

Preberi več
CEV/OZS

SLOVENKE V ZLATEM NIZU OB ZLATO LIGO

Slovenske odbojkarice so izgubile veliki finale srebrne evropske lige proti Romuniji. V odločilnem zlatem nizu naša dekleta niso izkoristila vodstva z 9:5, tekmice so prevzele pobudo in se veselile končne zmage s 3:0 (22, 14, 17) in s 15:12 v zlatem nizu.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENKAMI POVRATNO SREčANJE Z ROMUNIJO

Slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco jutri čaka povratna tekma velikega finala srebrne evropske lige. Ob 16. uri se bodo naša dekleta v Aleksandriji pomerila z Romunkami in si skušala zagotoviti uvrstitev v elitno Zlato ligo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE VELIKI FINALE ZAčELE Z ZMAGO

Slovenske odbojkarice so z zmago nad Romunijo odprle veliki finale Srebrne evropske lige in si z zmago s 3:1 (19, -22, 21, 22) pred težkim gostovanjem v Alexandrii priigrale pomembno prednost. V tako želeno Zlato evropsko ligo jih vodita dva dobljena niza.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V PRIčAKOVANJU VELIKEGA FINALA

Pred slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco sta najpomembnejši tekmi v prvem delu letošnje sezone. Naša dekleta bodo namreč igrala finalni srečanji Srebrne evropske lige proti Romuniji in si skušala zagotoviti uvrstitev v Zlato ligo. Prvi obračun bo jutri, v Mislinji.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PO IZJEMNI ZMAGI NAD GRčIJO V FINALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela evropske lige prišla še do pete zmage. V obračunu, ki je odločal o prvem mestu v skupini B in tako tudi o finalistkah, so naša s 3:2 (21, 15, -20, -20, 6) dekleta premagala Grčijo.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENKAMI ODLOčILNA TEKMA Z GRčIJO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mislinji igrala odločilno tekmo skupinskega dela evropske lige. Pred domačimi navijači se bodo naša dekleta pomerila z Grkinjami, zmagovalke pa se bodo uvrstile v veliki finale.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PREK PORTUGALK DO čETRTE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na peti tekmi evropske lige vknjižila četrto zmago. Naša dekleta so pred domačimi navijači v Mislinji slavila nad Portugalsko in se z zmago s 3:0 (25, 15, -23, 15) tekmicam oddolžila za sobotni poraz v Pacos de Ferreiri.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE SPET PRED DOMAčIMI NAVIJAčI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo igrala že peto tekmo evropske lige. Slovenke so doslej iztržile tri zmage in poraz in ostajajo na vrhu lestvice skupine B. Po treh zaporednih gostovanjih se bodo znova predstavile domačim navijačem, najprej jutri, proti Portugalski.

Preberi več
CEV

SLOVENKE KLONILE PRVIč V EVROPSKI LIGI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v evropski ligi doživela prvi poraz. Na gostovanju v Pacos de Ferreiri so morala naša dekleta priznati premoč Portugalkam, ki so slavile s 3:2 (-25, 22, 23, -22, 9). Slovenke kljub porazu še naprej ostajajo na prvem mestu skupine B.

Preberi več