Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

MODENA PRETRD OREH TUDI V DRUGO

Na povratni četrtfinalni tekmi pokala CEV sta se v italijanski Modeni še drugič v tednu dni pomerili ekipi Valsa Group Modena in ACH Volley Ljubljana. Tudi tokrat so slavili odbojkarji Modene, ki so bili boljši s 3:0 (16, 16, 20).

Preberi več
CEV

ACH PRED POVRATNIM OBRAčUNOM POKALA CEV

V sredo, 15. februarja, ob 20.30, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka povratni obračun četrtfinala pokala CEV proti trenutno drugouvrščeni ekipi italijanskega prvenstva, Valsa Group Modeni.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY V ANKARNI KLONIL PO TREH NIZIH

Na tekmi zadnjega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v neposrednem obračunu za drugo mesto v skupini E, ki prinaša izločilne boje v najelitnejšem tekmovanju, pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in Ziraat Banka iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA PRED ODLOčILNO TEKMO

V sredo, 25. 1., ob 18. uri po srednjeevropskem času odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka zadnja tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov, na kateri se bodo pomerili s turško ekipo Ziraat Bank iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

BANKIRKE DANES GOSTUJEJO V ITALIJI

Po prvi tekmi osmine finala evropskega Pokala CEV, se bodo igralke Nove KBM Branika danes zvečer v E-Work Areni pomerile z domačo ekipo UYBA Volley Busto Arsizio.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY PROTI SVETOVNIM KLUBSKIM PRVAKOM

V sredo, 11. 1., ob 18. uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka težko pričakovana tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov na domačih tleh, na kateri se bodo pomerili z aktualnimi svetovnimi klubskimi prvaki, italijansko ekipo Sir Sicoma Monini Perugia.

Preberi več
CEV

PRED MARIBORčANKAMI POVRATNA TEKMA

Po zmagi v Kuusamo prejšnji teden, odbojkarice Nove KBM Branika čaka povratna tekma 1/16- finala evropskega pokala CEV z ekipo Pölkky Kuusamo, ki bo v sredo, ob 18. uri v Športni dvorani Lukna v Mariboru.

Preberi več
Aleš Oblak

V ATENE NAJPREJ PO ZLATI NIZ

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v torek, ob 19. uri, v Atenah igrale povratno tekmo prvega kroga pokala CEV proti Olympiacosu. Na prvi tekmi pred šestimi dni so v Kamniku s 3:1 (-18, 20, 27, 20) zmagale Grkinje.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY DO IZJEMNE POMEMBNE ZMAGE

Na tekmi četrtega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v Areni Kreis v nemškem mestu Düren pomerili ekipi SWD powervolleys in ACH Volley Ljubljana. Tako kot pred mesecem dni v Hali Tivoli, so se tudi tokrat pomembne zmage veselili oranžni zmaji in slavili s 3:1.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA KAMNIčANKE USODEN TRETJI NIZ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi prvega kroga pokala CEV doma izgubile proti Olympiacosu z 1:3 (-18, 20, -27, 20). Povratna tekma bo na sporedu prihodnji torek, 20. decembra, ob 19. uri, v Atenah.

Preberi več