Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

VAKIFBANK ZMAGOVALEC ELITNE LIGE PRVAKINJ

Odbojkarice VakifBanka iz Carigrada so zmagovalke superfinala elitne lige prvakinj, ki ga je gostila Ljubljana. Turške prvakinje so pred skoraj 10.000 gledalci s 3:1 (22, 21, -23, 21) premagale A. Carraro Imoco Conegliano in mu tako odvzele evropsko krono.

Preberi več
CEV

GRUPA AZOTY UBRANILA NASLOV V LIGI PRVAKOV

Odbojkarji poljske Grupe Azoty Kedzierzyn-Kozle so ubranili prestižno zmago v evropski ligi prvakov. V velikem finalu v Ljubljani so s 3:0 (22, 20, 30) odpravili italijanski Trentino Itas in se veselili svoje druge lovorike.

Preberi več
CEV

SUPERFINALE LIGE PRVAKOV - PROSTOVOLJCI

Za superfinale elitne lige prvakinj in prvakov, ki bo 22. maja v Ljubljani, je prodanih že več kot 8000 vstopnic, organizatorji pa k sodelovanju pozivajo tudi polnoletne prostovoljke in prostovoljce, ki si odbojkarski spektakel želijo ogledati tudi skozi zakulisje.

Preberi več
CEV

LJUBLJANA PRIZORIščE FINALA LIGE PRVAKOV

V Ljubljani bomo 22. maja spremljali nov odbojkarski spektakel. Slovenska prestolnica bo prizorišče velikega finala lige prvakov in prvakinj, v Areni Stožice pa se bosta za prestižno zmago med seboj pomerili po dve najboljši ekipi v letošnji sezoni.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY PO ZLATEM NIZU BREZ FINALA

Na povratnem dvoboju polfinala evropskega pokala CEV Challenge smo v Areni Narbonne spremljali obračun med domačo ekipo Narbonne Volley in ACH Volleyjem Ljubljana. V odločilnem zlatem nizu so bili za odtenek boljši odbojkarji Narbonne Volleyja in se uvrstili v veliki finale.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA V FRANCIJO PO PREOBRAT

V torek, 1. 3., ob 19. uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka povratna tekma polfinala pokala CEV Challenge, na kateri se bodo še drugič v manj kot tednu dni pomerili s francoskim Narbonne Volleyjem ter se kljub ne najboljšemu izhodišču poskušali uvrstiti v finale pokala CEV.

Preberi več
Alen Hadžić

ACH VOLLEYJU LJUBLJANA PREOBRAT NI USPEL

Na prvi polfinalni tekmi evropskega pokala CEV Challenge smo v dvorani Tivoli pred več kot 1000 glavo množico spremljali obračun domačega ACH Volley Ljubljana in Narbonne Volleyja. Na zanimivem obračunu je bila z rezultatom 3:2 (-23, -22, 28, 16, -10) boljša francoska vrsta.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR ZAKLJUčIL KRSTNO SEZONO

Odbojkarji Merkur Maribora so krstno sezono v ligi prvakov zaključili s porazom proti ruskemu VC Lokomotivu Novosibirsk, ki je bil v dvorani Lukna boljši z 0:3 (-22, -23, -21). Slovenski prvaki se tako niso uvrstili v izločilne boje in so zaključili z nastopi v ligi prvako

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZANESLJIVO V POLFINALE

Na povratni tekmi četrtfinala evropskega pokalnega tekmovanja CEV Challenge smo v Ljubljani spremljali obračun med odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in A.J. Fonte Bastarda z Azorov. Z zmago s 3:1 (9, -27, 22, 21) so si uvrstitev v polfinale zagotovili Ljubljančani.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY V TIVOLIJU PO EVROPSKI POLFINALE

V sredo, 9. 2., ob 18. uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka povratna tekma 1/4- finala pokala CEV Challenge, na kateri se bodo še drugič v tednu dni pomerili s portugalskim predstavnikom A.J. Fonte Bastardo z Azorov in napadali uvrstitev v polfinale.

Preberi več