Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

ODLIčEN UVODNI NIZ, NATO TEžAVE V KONčNICAH

Odbojkarice Calcit Volleyja so v svoji zadnji tekmi letošnje lige prvakinj na drugem turnirju skupine B v Nantesu izgubile tudi proti domači istoimenski ekipi z 1:3 (22, -19, -20, -21). Kamničanke so tekmovanje v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju končale brez zmage.

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE CONEGLIANU KOS LE V PRVEM NIZU

Odbojkarice Calcit Volleyja so v svoji prvi tekmi drugega turnirja skupine B lige prvakinj v Nantesu izgubile z najboljšo italijansko ekipo, Imoco Conegliano, z 0:3 (-21, -11, -11). V sredo bodo Kamničanke ob 18. uri igrale s turškim Fenerbahčejem.

Preberi več
CEV

KAZAN LE S TEžAVO STRL ODPOR ACH VOLLEYJA

Po izvrstni borbeni igri so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana morali priznati premoč Zenitu iz Kazana, ki je v Berlinu slavil s 3:1 (16, -19, 23, 26). Zmaji so pokazali pravi karakter in dali jasno vedeti, da mesta za napredovanje v ligi prvakov še niso oddana.

Preberi več
CEV

NANTES PREMOčAN ZA KAMNIčANKE

V svoji zadnji tekmi skupine B lige prvakov so odbojkarice Calcit Volleyja v Trevisu izgubile še svojo tretjo tekmo. Tokrat je bil boljši od njih Nantes, ki je zmagal s 3:0 (22, 19, 20), tako da se Kamničanke domov vračajo z osvojenim nizom na sredini tekmi proti Fenerbahčeju.

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE DO PRVEGA NIZA V LIGI PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v drugem krogu skupine B lige prvakinj prišle do svojega prvega niza v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju. Na koncu so sicer morale priznati premoč Fenerbahčeja, ki je zmagal s 3:1 (16, -20, 24, 17).

Preberi več
CEV

CONEGLIANO PRIčAKOVANO PREMOčAN

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi skupine B lige prvakinj v Trevisu izgubile proti ekipi Imoco Conegliano z 0:3 (-18, -17, -15).

Preberi več
CEV

KAMNIčANI BREZ čASTNEGA NIZA V MILANU

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi osmine finala pokala Challenge v gosteh morali priznati premoč domače ekipe Allianz Milano, ki je slavil s 3:0 (19, 18, 16).

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY IMEL PRILOžNOSTI

Na prvi tekmi lige prvakov v skupini C so slovenski prvaki ACH Volley Ljubljana igrali proti nemškim Berlin Recycling Volleys. V petem medsebojnem srečanju so bili boljši Berlinčani. Zmagali so z navidezno gladkim rezultatom 3:0, a Ljubljančani so imeli svoje priložnosti.

Preberi več
Aleš Oblak

MILANO FAVORIT, VENDAR SE IGRA SAMO ENA TEKMA

Odbojkarji Calcit Volleyja so morali hitro pozabiti na sobotni poraz z ACH Volleyjem, kajti že v torek bodo v Milanu igrali edino tekmo osmine finala pokala Challenge proti domači ekipi Allianz Milano.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI KLUBI JUTRI V EVROPSKIH POKALIH

V evropskih pokalih bomo ta teden lahko spremljali predstave štirih slovenskih klubov. V ligi prvakov se bosta preizkusila slovenska prvaka, ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley, v pokalu CEV osmina finala čaka SIP Šempeter, v pokalu CEV Challenge bo igral Calcit Volley.

Preberi več