Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

NAšI KLUBI DOBILI NASPROTNIKE V POKALIH CEV

V Luksemburgu je potekal žreb evropskih odbojkarskih pokalov, v katerih bomo v prihajajoči sezoni spremljali šest slovenskih ekip. Z izjemo odbojkarjev Merkur Maribora, ki na tekmece še čakajo, so naši predstavniki že dobili svoje nasprotnike.

Preberi več
Aleš Oblak

V EVROPSKIH POKALIH KAR 197 EKIP IZ 36 DRžAV

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila, da bo v sezoni 2021/22 v evropskih klubskih pokalih nastopilo rekordnih 197 ekip iz 36 držav. V boj za lovorike se podaja tudi šest slovenskih klubov, OK Merkur Maribor v elitni ligi prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

V EVROPSKIH POKALIH šEST SLOVENSKIH KLUBOV

Odbojkarska zveza Slovenije je Evropski odbojkarski konfederaciji poslala prijave šestih slovenskih klubov, ki bodo v prihodnji sezoni nastopali v evropskih pokalih. Odbojkarje Merkur Maribora in odbojkarice Calcit Volley bomo spremljali v elitni Ligi prvakov.

Preberi več
CEV

ODLIčEN UVODNI NIZ, NATO TEžAVE V KONčNICAH

Odbojkarice Calcit Volleyja so v svoji zadnji tekmi letošnje lige prvakinj na drugem turnirju skupine B v Nantesu izgubile tudi proti domači istoimenski ekipi z 1:3 (22, -19, -20, -21). Kamničanke so tekmovanje v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju končale brez zmage.

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE CONEGLIANU KOS LE V PRVEM NIZU

Odbojkarice Calcit Volleyja so v svoji prvi tekmi drugega turnirja skupine B lige prvakinj v Nantesu izgubile z najboljšo italijansko ekipo, Imoco Conegliano, z 0:3 (-21, -11, -11). V sredo bodo Kamničanke ob 18. uri igrale s turškim Fenerbahčejem.

Preberi več
CEV

KAZAN LE S TEžAVO STRL ODPOR ACH VOLLEYJA

Po izvrstni borbeni igri so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana morali priznati premoč Zenitu iz Kazana, ki je v Berlinu slavil s 3:1 (16, -19, 23, 26). Zmaji so pokazali pravi karakter in dali jasno vedeti, da mesta za napredovanje v ligi prvakov še niso oddana.

Preberi več
CEV

NANTES PREMOčAN ZA KAMNIčANKE

V svoji zadnji tekmi skupine B lige prvakov so odbojkarice Calcit Volleyja v Trevisu izgubile še svojo tretjo tekmo. Tokrat je bil boljši od njih Nantes, ki je zmagal s 3:0 (22, 19, 20), tako da se Kamničanke domov vračajo z osvojenim nizom na sredini tekmi proti Fenerbahčeju.

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE DO PRVEGA NIZA V LIGI PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v drugem krogu skupine B lige prvakinj prišle do svojega prvega niza v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju. Na koncu so sicer morale priznati premoč Fenerbahčeja, ki je zmagal s 3:1 (16, -20, 24, 17).

Preberi več
CEV

CONEGLIANO PRIčAKOVANO PREMOčAN

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi skupine B lige prvakinj v Trevisu izgubile proti ekipi Imoco Conegliano z 0:3 (-18, -17, -15).

Preberi več
CEV

KAMNIčANI BREZ čASTNEGA NIZA V MILANU

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi osmine finala pokala Challenge v gosteh morali priznati premoč domače ekipe Allianz Milano, ki je slavil s 3:0 (19, 18, 16).

Preberi več