Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PANVITA KLONILA V ZLATEM NIZU

Odbojkarji Panvite Pomgrada na povratni tekmi 1/16-finala pokala CEV Challenge niso uspeli nadgraditi presenečenja s prve tekme, ko so zmagali s 3:1. Po porazu na drugi tekmi v gosteh s 3:0 je sledil zlati niz, ki so ga Španci dobili s 15:10 in se veselili napredovanja.

Preberi več
CEV

ACH V POLNEM TIVOLIJU NI BIL KOS RESOVII

Na prvi domači tekmi v tej sezoni lige prvakov so se Ljubljančani pomerili s favorizirano ekipo Asseco Resovie. Na spektaklu, na katerem je več kot 4000 glava množica ustvarila izjemno atmosfero, so slovenski prvaki prikazali dober odpor, a vseeno klonili z 0:3 (-21, -23, -21).

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE NA PRAGU ZGODOVINSKE ZMAGE

Odbojkarice Calcit Volleyju so v tretjem krogu skupine C lige prvakinj v ljubljanski dvorani Tivoli izgubile z nemškim Potsdamom z 2:3 (18, -23, -18, 23, -14). V prihodnjem krogu bodo Kamničanke, v sredo, 6. decembra, ob 20.30 v gosteh igrale z ekipo Grot Budowlani Lodž.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI NA GOSTOVANJE V VARšAVI

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo v sredo, ob 19. uri, v Varšavi igrali povratno tekmo prvega kroga pokala Challenge. V prvi so doma morali priznati premoč ekipi Projekt Varšava, ki za napredovanje potrebuje le še niz.

Preberi več
Aleš Oblak

POT DO ZMAGE PREKO SERVISA IN SPREJEMA

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v 3. krogu skupine C v četrtek, ob 18. uri, v ljubljanski dvorani Tivoli gostile nemško ekipo Potsdam. Nemke so v prvem krogu v gosteh premagale poljski Grot Budowlani Lodž in doma izgubile s Fenerbahčejem, Kamničanke so doslej dvakrat izgubile.

Preberi več
Aleš Oblak

PROJEKT VARšAVA TUDI V DRUGO PREMOčNA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v povratni tekmi prvega kroga pokala Challenge v gosteh izgubili s Projekt Varšavo z 0:3 (-17, -19, -19). Poljaki so bili boljši že v Kamniku, ko so zmagali s 3:0 (14, 23, 17).

Preberi več
Panvita Pomgrad

V EVROPI NE GRE BREZ DRAME

Soboška Panvita Pomgrad je v prvi tekmi 2. kroga pokala Challenge v Puconcih sinoči po dobrih dveh urah igre ugnala favorizirane goste iz Španije, ekipo Pamesa Teruel s 3:1.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANKE V LINZU DO DRUGE ZMAGE V MEVZI

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tretjem krogu srednjeevropske lige v gosteh premagale Oberbank Steelvolleys Linz s 3:0 (23, 23, 14).

Preberi več
Klemen Brumec

PROJEKT VARšAVA POTRDILA SVOJO KAKOVOST

Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge doma izgubili s poljsko ekipo Projekt Varšava z 0:3 (-14, -23, -17).

Preberi več
Klemen Brumec

V KAMNIK PRIHAJA FAVORIT POKALA CHALLENGE

Odbojkarji Calcit Volleyja v letošnji sezoni spet niso imeli sreče v pokalu Challenge. Že v prvem krogu bo njihov nasprotnik Projekt Varšava, ob Monzi prvi kandidat za končno prvo mesto.

Preberi več