Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO PREPRIčLJIVE ZMAGE

Na vnaprej odigrani tekmi 6. kroga srednjeevropske lige smo spremljali obračun med domačo ekipo Waldviertla ter večkratnimi slovenskimi prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, ki so bliskovito, v manj kot uri in pol, prepričljivo zmagali z rezultatom 3:0 (-13, -21, -14).

Preberi več
MEVZA

MEVZA Z 9 MOšKIMI IN 6 žENSKIMI EKIPAMI

V srednjeevropski ligi MEVZA bo v prihajajoči sezoni nastopalo 15 ekip iz petih držav, devet v moški in šest v ženski konkurenci. V boj za naslov srednjeevropskih prvakov in prvakinj se podaja pet slovenskih klubov.

Preberi več
MEVZA

TUDI DEKLETA DO DVEH ODLIčIJ

Mlade slovenske odbojkarice na mivki so na srednjeevropskem prvenstvu v Budimpešti osvojile dve odličji. Zoja Kalar in Rima Posedel sta se v kategoriji do 18 let veselili srebra, Iza Zbičajnik in Maja Marolt, ki sta nastopili v kategoriji do 20 let, pa se domov vračata z zlatom.

Preberi več
MEVZA

MLADI ODBOJKARJI NA MIVKI SPET ODLIčNI

Mladi slovenski odbojkarji na mivki so na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v kategorijah do 18 in do 20 let, ki ga je gostila Budimpešta, osvojili zlato in bronasto odličje.

Preberi več
MEVZA

MLADIM SLOVENCEM TRI ODLIčJA

Mladi slovenski odbojkarji na mivki so na srednjeevropskem prvenstvu v Hartbergu osvojili tri odličja. Živa Donko in Taja Ferlež sta se v kategoriji do 16 let veselili zlata, Nejc Najdič in Jošt Purgar pa brona. V kategoriji do 18 let sta bila Miha Okron in Luka Marovt tretja.

Preberi več
HOS

MEVZA - KVALIFIKACIJE KADETOV/KADETINJ ZA EP

Slovenski reprezentanci deklet do 16. leta in fantov do 17. leta nastopata na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Zadar. PRENOSI tekem so na voljo na YouTube kanalu "Hrvatski odbojkaški savez".

Preberi več
Union Waldviertel

ACH VOLLEY šE ENAJSTIč PRVAK MEVZA

Končalo se je še zadnje dejanje letošnje MEVZA lige. V finalu sta moči četrtič v tej sezoni merili ekipi ACH Volleyja Ljubljana in OK Merkur Maribor. V vrhuncu srednjeevropskega tekmovanja so bili s 3:1 boljši slovenski prvaki. Tretje mesto je pripadlo Kamničanom.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI šE TRETJIč DO TRETJEGA MESTA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi za tretje mesto na zaključnem turnirju srednjeevropske lige v Zwettlu premagali domačo ekipo Union Raiffeisen Waldviertel s 3:1 (23, 21, 17,19).

Preberi več
Aleš Oblak

V TIE-BREAKU TOKRAT BOLJšI MARIBORčANI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v polfinalni tekmi zaključnega turnirja srednjeevropske lige v Zwettlu izgubili proti Merkur Mariboru z 2:3 (-22, -26, 15, 22, -13). V nedeljo se bodo ob 17. uri pomerili s poraženo ekipo drugega polfinalnega obračuna.

Preberi več
Aleš Oblak

TRIJE SLOVENSKI KLUBI V BOJU ZA NASLOV MEVZA

Ta vikend bo Zwettel gostil F4 lige MEVZA, na katerem se bodo za naslov srednjeevropskih prvakov pomerila štiri moštva, kar tri slovenska. Ob Union Raiffeisen Waldviertlu se v boj za prvo letošnjo lovoriko podajajo ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in Merkur Maribor.

Preberi več