Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

VRNITEV SILLAH NI BILA DOVOLJ ZA ZMAGO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi turnirja srednjeevropske lige v Mariboru izgubile proti domači ekipi Nova KBM Branik z 2:3 (-19, 20, -18, 20, -13). V sredo, ob 18. uri, bodo Kamničanke v mariborski dvorani Lukna igrale še z madžarsko ekipo Swietelsky-Bekescsaba.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENSKIMI KLUBI POMEMBNE TEKME

Najboljše slovenske klube v evropskih pokalih in srednjeevropski ligi čakajo pomembne tekme. ACH Volley Ljubljana si bo v Ligi prvakov skušal zagotoviti uvrstitev v izločilne boje, odbojkarji Calcit Volleyja ter odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik pa polfinale MEVZA.

Preberi več
Aleš Oblak

V TOREK Z BANKIRKAMI, V SREDO Z MADžARKAMI

Odbojkarice Calcit Volleyja v torek in sredo čakata dve tekmi na turnirju srednjeevropske lige v Mariboru. V torek se bodo v dvorani Lukna pomerile z Novo KBM Branikom, dan pozneje pa še z madžarsko ekipo Swietelsky Bekescsaba. Obe tekmi se bosta začeli ob 18. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

PORAZ KAMNIčANOV V OSIJEKU

Odbojkarji Calcit Volleyja so na turnirju srednjeevropske lige v Osijeku izgubili proti slovaški ekipi Rieker UJS Komarno s 3:0 (23, 20, 23). Že jutri se bodo Kamničani pomerili z domačinom turnirja, Murso. Tekma se bo začela ob 17. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

NADALJUJE SE SREDNJEEVROPSKA LIGA

S tekmami 4. kroga za moške ter 2. in 3. kroga za ženske se nadaljuje srednjeevropska liga MEVZA, v kateri v sezoni 2022/23 nastopa pet slovenskih predstavnikov. ACH Volley Ljubljana, Merkur Maribor, Nova KBM Branik ter moška in ženska ekipa Calcit Volleyja se podajajo v boj za n

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI PREDSTAVNIKI PO NOVE ZMAGE

S tekmami 3. kroga se nadaljuje srednjeevropsko prvenstvo MEVZA za moške. V boj za nove zmage se podajata dva naša predstavnika, ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor, Calcit Volley pa je bil že sredi novemembra z 0:3 uspešnejši od zagrebške HAOK Mladosti.

Preberi več
Aleš Oblak

V MEVZI TOKRAT DVOBOJI MED SLOVENSKIMI KLUBI

V minulih dneh smo spremljali tekme 2. kroga srednjeevropske lige MEVZA, v katerem so nastopili vsi trije naši predstavniki. ACH Volley Ljubljana je zmagal dvakrat, Calcit Volley je prišel do ene zmage, Merkur Maribor pa dvakrat klonil.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA UVOD PRVI TURNIR V MARIBORU

V torek se za odbojkarje Maribora začenja nova sezona v srednjeevropski ligi MEVZA. V lanski so zasedli odlično 4. mesto, prvaki lige so bili odbojkarji ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE MEVZA ZA MOšKE

Z uvodnimi turnirji se začenja srednjeevropska liga za moške za sezono 2022/23, v kateri se bo v boj za lovoriko podalo kar enajst moštev iz Avstrije, Hrvaške, Slovaške in Slovenije. Naslov prvakov bodo branili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

KONčANA PRVA DVA KROGA SREDNJEEVROPSKE LIGE

Mariborčankam žal ni uspelo doseči zmage na prvem turnirju v Srednjeevropski odbojkarski ligi – v zagrebški Športni dvorani Bojan Stranić sta bili boljši ekipi HAOK Mladost iz Zagreba ter Oberbank Seelvolleys iz avstrijskega Linza.

Preberi več