Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Salonit Anhovo - Kanal

NASLOV MLADINSKIH PRVAKOV MERKUR MARIBORU

Kanal ob Soči je bil prizorišče velikega finale državnega prvenstva za mladince za sezono 2021/22. Naslov državnih prvakov je šel v roke odbojkarjem Merkur Maribora, srebro je osvojila ekipa Panvite Pomgrad, bron so se veselili gostitelji iz Salonita Anhovo.

Preberi več
klubski arhiv

NAJBOLJŠE EKIPE ŽE V PRVIH LIGAH

Znane so najboljše ekipe starejših deklic, dečkov ter kadetinj in kadetov, ki so že uvrščene v 1. lige državnega prvenstva! Drugo uvrščene ekipe pa se bodo pri starejših deklicah in kadetinjah pomerile v dodatnih kvalifikacijah.

Preberi več
klubi

ZA MLADINCI IN MLADINKAMI PRVI KROG LIG

S prvimi tekmami se je začelo tekmovanje v 1. ligi za mladinke in mladince. Pri dekletih spremljamo obračune na vzhodu in zahodu, kjer v dveh skupinah tekmuje po osem ekip, pri fantih ekipe tekmujejo v A ligi z osmimi moštvi.

Preberi več
klubi

PRI DEKLICAH IN DEčKIH šE KVALIFIKACIJE

V kvalifikacijah za prvo ligo za starejše deklice in dečke so bili v soboto odigrani novi obračuni, nekatere ekipe pa so v predtekmovanju nastopile prvič. Tudi v tej sezoni spremljamo borbene predstave mladih odbojkarskih upov.

Preberi več
OK Luka Koper

S PRVENSTVOM ZAčELI KADETI IN KADETINJE

V kvalifikacijah za prvo ligo pri dekletih nastopa 36 ekip, v kvalifikacijah za 2. ligo spremljamo 14 ekip, pri fantih pa se bo v kvalifikacijah za prvo ligo med seboj merilo 13 moštev.

Preberi več
OK Triglav Kranj

KVALIFIKACIJE ZA DP MLADINCEV ZAKLJUčENE

Mladinci in mladinke so odigrali dva kroga kvalifikacij, ki sta pred začetkom glavnega dela tekmovanja ekipe razdelila v dve oziroma tri lige. Pri mladincih bo v dveh ligah nastopilo 16 ekip, pri mladinkah bodo potekale tri lige s 43 ekipami. Tekmovanju se bo začelo 24. oktobra.

Preberi več
OD Flip Flop

PRVE TEKME ODIGRALI TUDI MLADI ODBOJKARJI

S tekmovanjem v državnem prvenstvu so minuli vikend začeli tudi starejši dečki in deklice, ki se med seboj merijo v kvalifikacijah za 1. ligo na vzhodu in zahodu, prve obračune pa so odigrale tudi že ekipe, ki se borijo v kvalifikacijah za 2. ligo.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

V LJUBLJANI EVROPSKO PRVENSTVO DO 18 LET

Med 2. in 5. septembrom bo Ljubljana prizorišče evropskega prvenstva v odbojki na mivki do 18 let, na katerem bo nastopilo 64 najboljših evropskih dvojic, med njimi tudi šest slovenskih. Na črnuški mivki bomo lahko spremljali tudi aktualnega evropskega prvaka Roka Bračka.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

NA POGAčARJEVEM TRGU OKRONALI MLADE PRVAKE

V Ljubljani se je odvijalo Sberbank finale državnega prvenstva v odbojki na mivki za mlade, na katerem so se najboljši mladi slovenski upi v kategorijah do 14 do 16, do 18 in do 20 let podali v boj za državne naslove.

Preberi več
ŽOK Šentvid

NA PRVENSTVU DO 16 LET V LJUBLJANI 27 EKIP

ŠRC Šentvid v Ljubljani je minuli vikend gostil turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki do 16 let, na katerem je nastopilo 27 dvojic. Zmage so se veselili Živa Donko in Taja Ferlež ter Rok Drobnič in Žan Muhovic.

Preberi več