Odbojkarska zveza Slovenije
 
Anže Malovrh

NA SBERBANK DP ZA MLADE PODELJENA ODLIčJA

S finalnimi tekmami Sberbank državnega prvenstva za mlade, ki so v sklopu turnirja svetovne serije že tradicionalno potekali na Kongresnem trgu v Ljubljani, se je zaključilo letošnje tekmovanje v kategorijah do 14, do 16, do 18 in do 20 let.

Preberi več
Petra Grahovac

V KATEGORIJI JUNIOR PODELILI DRžAVNA NASLOVA

V kategoriji junior Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki smo dobili zmagovalce. Naslova državnih prvakinj sta se veselili Dita Reflak in Jovana Goljović, pri dečkih sta bila najboljša Valentin Predan in Nik Kosec.

Preberi več
organizatorji / Bojan Kadunc

PRED MLADIMI ODBOJKARJI LE šE FINALA

Ta vikend smo lahko spremljali nadaljevanje Sberbank državnih prvenstev v odbojki na mivki za mlade. Preddvor pri Kranju je gostil obračune najboljših odbojkarjev in odbojkaric do 20. leta starosti, v Portorožu in Žužemberku pa je potekalo tekmovanje v kategoriji do 16 let.

Preberi več
BVK Koper

MLADI ODBOJKARJI NA MIVKI ZNOVA NA IGRIščIH

To soboto in nedeljo bomo znova lahko spremljali Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki v mlajših kategorijah. Na peščena igrišča se bodo tokrat podali odbojkarji in odbojkarice v dveh kategorijah, do 20 let in do 16 let.

Preberi več
organizatorji

ZAKLJUčEN PESTER VIKEND NA MIVKI ZA MLADE

Mladi slovenski odbojkarji in odbojkarice so se v okviru Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki med seboj pomerili v treh starostnih kategorijah, junior, do 14 let in do 18 let. Turnirji so potekali v Ljubljani, Notranjih goricah, Škofji Loki, Novem mestu in Braslovčah.

Preberi več
klubi

TA VIKEND TEKME V TREH KATEGORIJAH

Vikend bo spet prinesel obračune Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki. V Ljubljani se bodo v kategoriji junior med seboj prvič pomerili najmlajši, v Braslovčah in Novem mestu bosta potekala turnirja do 18 let, v Škofji Loki in Notranjih goricah pa turnirja do 14 let.

Preberi več
Aleš Oblak

PRESTAVITEV DP V BRASLOVčAH IN NOVEM MESTU

Glede na nov odlok Vlade RS se je Odbojkarska zveza Slovenije, skupaj z organizatorji turnirjev za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let, odločila, da se turnirja v Braslovčah in Novem Mestu prestavita na nov termin, od 11. do 12. julija 2020.

Preberi več
klubi

TA VIKEND DOBILI ZMAGOVALCE TREH KATEGORIJAH

Minuli vikend smo lahko spremljali turnirje za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki v kar treh starostnih kategorijah. Odbojkarji in odbojkarice so se med seboj pomerili na prvih turnirjih do 20, do 16 in do 14 let.

Preberi več

TA VIKEND NA MIVKI KAR 150 EKIP

V soboto in nedeljo bomo v Kopru, Portorožu, Notranjih Goricah, Škofji Loki in Žužemberku spremljali kar pet turnirjev za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki, in sicer v treh starostnih kategorijah, do 14, 16 in 20 let. Skupno bo nastopilo kar 150 ekip.

Preberi več
Petra Grahovac/Miki Pavlin Kreativ

V BRASLOVčAH NAJBOLJšA OKORN IN MAROVT

V Braslovčah se je zaključil prvi turnir letošnjega državnega prvenstva v odbojki na mivki v kategoriji do 18 let. Zmage sta se veselila Miha Okorn in Luka Marovt. Pri dekletih, ki so tekmovale v Novem mestu, sta bili najboljši Iza Zbičajnik in Maja Marolt

Preberi več