Odbojkarska zveza Slovenije
 
Formis

ZA KADETI DRUGI KVALIFIKACIJSKI KROG

V nedeljo, 18. oktobra, so kadeti in kadetinje odigrali drugi kvalifikacijski krog za nastop v prvi ligi. Pred njimi sta še dva kroga, ki bosta določila ekipe, ki si bodo zagotovile nastop med kadetsko elito.

Preberi več
Mladi Jesenice I

S KVALIFIKACIJAMI ZAčELE TUDI DEKLICE

S kvalifikacijami za prvo ligo državnega prvenstva v mali odbojki za deklice so v soboto, 17. oktobra, začele tudi nekatere ekipe na zahodu, kjer se v kvalifikacijah meri 27 ekip.

Preberi več
OD Krim

PRI MLADINCIH ZNANI VSI UDELEžENCI PRVE LIGE

V nedeljo, 4. oktobra, so mladinci in mladinke odigrali še drugi in s tem zadnji kvalifikacijski krog, ki je dal še zadnje štiri udeležence prve lige.

Preberi več
TPV Volley

ZA MLADINCI PRVI DEL KVALIFIKACIJ

Mladinci in mladinke so preteklo nedeljo, 27. septembra, odigrali prvi kvalifikacijski krog za prvo ligo. Po najboljši dve moštvi iz vseh turnirjev sta se uvrstili v drugi krog kvalifikacij, ki bo dal manjkajočih šest udeležencev prve lige.

Preberi več
SIP Šempeter

DEKLICE OPRAVILE S PRVIM KROGOM KVALIFIKACIJ

V soboto, 26. septembra, so odbojkarice v kategoriji starejših deklic odigrale prvega od treh kvalifikacijskih krogov za določitev, v kateri ligi bodo nastopale.

Preberi več
CEV

ŽUžKOVA IN ŠPOLJARIčEVA DO DEVETEGA MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Lana Žužek in Zala Špoljarič sta na evropskem prvenstvu do 22 let v Turčiji osvojili končno 9. mesto. Za 18-letni Slovenki sta bili v osmini finala usodni prvi nosilki, Rusinji Maria Voronina in Maria Bocharova.

Preberi več
SIP Šempeter

S KVALIFIKACIJAMI SEZONO ZAČENJAJO TUDI MLADI

Danes, 26. septembra, se na odbojkarska igrišča po koronskem premoru vračajo tudi mladi, nadobudni odbojkarji, ki jih najprej čakajo kvalifikacije.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKI DANES ZAčENJATA Z NASTOPI NA EP

Slovenski odbojkarici na mivki Lana Žužek in Zala Špoljarič danes začenjata z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let v Izmirju. Za uvod se bosta naši dekleti pomerili s češko dvojico Julie Honzovicova in Karin Zolnercikova.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENKI OBTIčALI V OSMINI FINALA

Mladi slovenski odbojkarici na mivki, Nina Zdešar in Katarina Bulc, sta v osmimi finala evropskega prvenstva do 20 let morali priznati premoč madžarski navezi Eszter in Zsofia Vasvari. V skupinskem delu sta Slovenki trikrat zmagali.

Preberi več
Anže Malovrh

ZDEšARJEVA IN BULčEVA MED NAJBOLJšIH 16

Slovenski odbojkarici na mivki, Nina Zdešar in Katarina Bulc, sta skupinski del evropskega prvenstva do 20 let končali neporaženi s tremi zmagami in imata še naprej možnost za visoko uvrstitev. Manj uspešna sta bila Žan Zajc in Rok Bračko, ki sta ostala brez zmage.

Preberi več