Odbojkarska zveza Slovenije
 
Formis, SIP Šempeter

MLADINCI IN MLADINKE VSE BLIžJE ZAKLJUčKU

V nedeljo, 25. aprila, so mladinke v prvi ligi odigrale tekme 3. kroga, že pred tem tudi tekme 4. kroga, čakamo le še na zaključek tekmovanja na zahodu. Pred mladinci je še 5. krog 1.B lige, ki mu bosta sledila turnir za F8 in polfinale.

Preberi več
OD Krim, OK Črnuče

ZA MLADINCI NOVE TEKME DRžAVNEGA PRVENSTVA

Po krajšem premoru se je v nedeljo, 18. aprila, nadaljevalo mladinsko državno prvenstvo v odbojki. Mladinke so odigrale srečanja 2. kroga, medtem ko so se mladinci pomerili v 3. krogu.

Preberi več
OK Krim/Vital Ljubljana/SIP Šempeter

S 1. KROGOM OPRAVILE TUDI MLADINKE

V nedeljo, 28. marca, se je nadaljevalo mladinsko državno prvenstvo v odbojki. Mladinke so igrale srečanja 1. kroga, medtem ko so se mladinci pomerili že v 2. krogu.

Preberi več
Salonit Anhovo

ZA MLADINCI 1. KROG

V nedeljo, 21. marca, se je s 1. krogom začelo državno prvenstvo za mladince. Drugi krog mladince čaka že to nedeljo, 28. marca, ko bodo mladinke igrale srečanja 1. kroga.

Preberi več
SIP Šempeter

MLADINCI ZAčENJAJO S PRVENSTVOM

Potem ko je bilo mladinsko državno prvenstvo v odbojki zaradi koronakrize prekinjeno, se bo to zdaj vendarle nadaljevalo. Mladince prvi krog čaka že to nedeljo, 21. marca, mladinke pa bodo s prvenstvom začele teden dni pozneje, 28. marca.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENCI IN SLOVENKE V FINALU!

Slovenska ženska reprezentanca je na tretji tekmi kvalifikacij za EuroVolley zabeležila tretjo zmago. Tokrat so bile naše odbojkarice boljše od Madžarske in bodo igrale v jutrišnjem finalu. V finalu bodo nastopili tudi odbojkarji, ki so v polfinalu odpravili favorizirano Češko.

Preberi več
OZS

ODLIčEN ZAčETEK MLADIH ODBOJKARJEV V ZADRU

Slovenski kadetski reprezentanci sta z odliko začeli kvalifikacije za evropsko prvenstvo v Zadru. Naša dekleta so si z zmagama nad Avstrijo in Hrvaško že priigrala polfinale, fantje pa so bili uvodoma uspešnejši od Slovaške in se prav tako uvrstili med štiri najboljše ekipe.

Preberi več
OD Krim, SIP Šempeter

ZNAN RAZPORED MLADINSKEGA TEKMOVANJA

Potem ko je bilo mladinsko državno prvenstvo v odbojki zaradi koronakrize prekinjeno, se bo to konec mesece marca vendarle nadaljevalo. Mladinke in mladince v rednem delu čakajo trije krogi, organizirani s turnirskim sistemom.

Preberi več
CEV

EVROPSKO PRVENSTVO NA MIVKI 2021 V KOPRU

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je razkrila organizatorje evropskih prvenstev v odbojki na mivki 2021 za mlajše kategorije. Najboljše odbojkarje in odbojkarice do 18 let bomo od 2. do 5. septembra spremljali v Kopru.

Preberi več
Formis

ZA KADETI DRUGI KVALIFIKACIJSKI KROG

V nedeljo, 18. oktobra, so kadeti in kadetinje odigrali drugi kvalifikacijski krog za nastop v prvi ligi. Pred njimi sta še dva kroga, ki bosta določila ekipe, ki si bodo zagotovile nastop med kadetsko elito.

Preberi več