Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

KONčAN JE TURNIR REGIJ ZA LETO 2023

Kranj je gostil Turnir regij, na katerem so nastopili odbojkarji letnika 2008 in mlajši iz šestih slovenskih regij. Pri fantih je šla zmaga v roke koroški regiji s celjsko regijo, pri dekletih je bila najuspešnejša izbrana vrsta Maribora z okolico in pomursko regijo.

Preberi več
CEV

MLADI ODBOJKARJI PO NASLOV V ARGENTINO

Slovenska moška mladinska reprezentanca bo nastopila na svetovnem prvenstvu do 19 let v Argentini. Varovanci selektorja Iztoka Kšele, ki so se že dokazali z zmago na evropskem prvenstvu do 17 let, se bodo v boj za svetovno krono podali avgusta.

Preberi več
MEVZA

FANTJE DO ZLATA IN EP, DEKLETA SREBRNA

Slovenski reprezentanci do 17 let sta uspešno nastopili na srednjeevropskem prvenstvu. Naši fantje so si v Mariboru priigrali zlato odličje in vozovnico za evropsko prvenstvo, dekleta pa so v Puchovu na Slovaškem osvojila srebro in s tem tudi uvrstitev v 2. krog kvalifikacij.

Preberi več
OK Triglav Kranj

TURNIR REGIJSKIH REPREZENTANC V KRANJU

Odbojkarska zveza Slovenije sporoča, da se bo letošnji turnir regijskih reprezentanc 6. in 7. februarja odvijal v Kranju. Na njem bodo nastopili najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice letnika 2008 in mlajši iz šestih slovenskih regij.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI REPREZENTANCI PO EUROVOLLEY

Slovenski reprezentanci do 17 let bosta od jutri do sobote nastopali na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA. Fantje pod vodstvom Mitje Ježa si bodo vozovnico za EuroVolley skušali priigrati v Mariboru, dekleta, ki jih vodi Dejan Pušnik, pa bodo nastopila v Puchovu na Slovaškem.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADI REPREZENTANCI NA PRVIH PRIPRAVAH

Slovenski izbrani vrsti deklet in fantov do 17 let se bosta 26. decembra v Mariboru pod vodstvom Dejana Pušnika oz. Mitje Ježa zbrali na pripravah na januarsko srednjeevropsko prvenstvo MEVZA.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE ODIGRALE PRVI KROG REDNEGA DELA

Minuli vikend smo spremljali zadnji krog kvalifikacij starejših dečkov in male odbojke pri deklicah. V nedeljo pa so prve tekme rednega dela odigrale kadetinje, medtem ko so mladinci odigrali že 2. krog rednega dela državnega prvenstva.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE IN KADETI ZAČELI Z REDNIM DELOM

V nedeljo, 13. novembra, so z rednim delom lig začeli tudi kadeti in mladinke. V soboto pa so 3. krog kvalifikacij odigrali dečki in deklice male odbojke.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI REPREZENTANTI DOBRO ZAčELI

Medtem, ko čakamo na začetek slovenskega odbojkarskega prvenstva, so moštva na Poljskem, v Italiji in Iranu že stopila na parket, v Nemčiji pa smo spremljali finale Bounce House pokala. Slovenski reprezentanti so svoje nastope v tujini začeli na visoki ravni.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADINKE IN KADETI ODPRLI SEZONO

V nedeljo, 25. septembra, smo spremljali prve tekme v letošnji tekmovalni sezoni. Prvi so na parket stopili kadeti in mladinke, ki so odigrali 1. krog kvalifikacij, že jutri pa bodo na sporedu uvodni obračuni Pokala Slovenije za sezono 2022/23.

Preberi več