Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

TRETJE MESTO ZA MOšKO REPREZENTANCO V TURčIJI

Odbojkarji na mivki so v Izmirju v Turčiji uspešno zaključili nastope na turnirju 2. kroga kvalifikacij za olimpijske igre. Zadnji dan tekmovanja je moška reprezentanca zmagala na dvoboju za tretje mesto. Že včeraj je 5. mesto osvojila ženska izbrana vrsta.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI NA MIVKI NAPREDOVALI V TRETJI KROG

Slovenski odbojkarji na mivki so napredovali v tretji krog kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu. V dopoldanskih obračunih v Izmirju so si fantje zagotovili nastop v polfinalu, kar pomeni, da so uvrščeni na turnir v Haag, kjer bodo nastopila tudi slovenska dekleta.

Preberi več
CEV

DEKLETA ZA 5. MESTO, FANTJE V ČETRTFINALU

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki na mivki se bo v Izmirju v Turčiji v drugem krogu kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu borila za peto mesto, ki še prinaša uvrstitev v naslednji krog. Fantje so turnir začeli z zmago nad Italijo in porazom proti Latviji.

Preberi več
CEV

SLOVENKE ZA UVOD VKNJIžILE PORAZ IN ZMAGO

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki na mivki je kvalifikacije za olimpijske igre v Tokiu začela s porazom proti favorizirani Finski. V drugem obračunu na turnirju v Izmirju v Turčiji pa so bila naša dekleta boljša od reprezentance Srbije. Jutri začenjajo tudi odbojkarji.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI žELIJO V FINALE

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki v zasedbi Tjaša Kotnik, Tajda Lovšin, Nina Lovšin in Špela Morgan ter Danijel Pokeršnik, Črtomir Bošnjak, Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik v torek potuje v Izmir, kjer jo čaka nastop v drugem krogu kvalifikacij za olimpijske igre.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NA MIVKI STOPNJUJEJO FORMO

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki bodo med 6. in 9. majem nastopili v drugem krogu kvalifikacij za olimpijske igre v Tokiu. V Izmirju si bodo naši fantje in dekleta v hudi konkurenci skušali priigrati uvrstitev v zadnji, tretji, krog tekmovanja.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI BODO KVALIFIKACIJE IGRALI V IZMIRJU

S sedeža CEV so sporočili, da bodo kvalifikacije za olimpijske igre v odbojki na mivki, ki bodo potekale od 6. do 9. maja, gostili Izmir, Baden in Madrid. Slovenski odbojkarji in odbojkarice si bodo uvrstitev v finale evropskih kvalifikacij skušali priigrati v Turčiji.

Preberi več
CEV

SLOVENCI KLONILI PO PETIH NIZIH POLFINALA

Slovenska reprezentanca je izgubila polfinalni obračun kvalifikacij za olimpijske igre proti Franciji. Potem, ko so naši fantje že vodili z 2:0 v nizih, so se Francozi pobrali in prišli do zmage s 3:2 (13, 22, -14, -21, -9). Za Slovence so olimpijske sanje žal končane.

Preberi več
CEV

SLOVENCI V POLFINALU OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ

Slovenska reprezentanca si je z drugo zaporedno zmago v kvalifikacijah za olimpijske igre že priigrala uvrstitev v polfinale. Potem, ko so Slovenci odpravili Belgijo, so se tokrat veselili zmage nad Nemčijo. Gostitelji turnirja v Berlinu so klonili z 2:3 (32, -20, 19, -21, -12).

Preberi več
CEV

NASLEDNJI TEKMECI SLOVENIJE BODO NEMCI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je kvalifikacije za olimpijske igre, ki potekajo v Berlinu, začela z zmago proti Belgiji. Naslednji tekmeci naših fantov bodo Nemci, ki so za uvod prepričljivo premagali Čehe. Obračun v dvorani Max-Schmeling se bo začel ob 20.10 uri.

Preberi več