Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

NOVA PRILOŽNOST ZA SLOVENSKE ODBOJKARICE

Slovenska ženska izbrana vrsta v odbojki na mivki ostaja v boju za nastop na olimpijskih igrah v Parizu. Naša dekleta so dobila priložnost, da kot ena od najbolje uvrščenih reprezentanc v 2. krogu kvalifikacij nastopijo tudi v velikem finalu Pokala narodov v Latviji.

Preberi več
CEV

FANTJE V FINALU, DEKLETA NA KONCU DRUGA

Slovenski odbojkarji na mivki so se v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu, ki potekajo v okviru Pokala narodov v Hamburgu, po zmagi v zlatem nizu proti Estoniji uvrstili v finale. Naše odbojkarice, ki so se za olimpijsko vozovnico borile v Vilni, pa so morale v finalnem ob

Preberi več
CEV

SLOVENKE V FINALU, SLOVENCI V REPASAŽU

Slovenske odbojkarice na mivki so si v kvalifikacijah za olimpijske igre, ki v okviru Pokala narodov potekajo v Vilni, s polfinalno zmago proti Estoniji priigrale finale. Naši odbojkarji, ki nastopajo v Hamburgu, pa so morali za začetek priznati premoč Angležem.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI V BOJ ZA PARIZ

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki bo med 17. in 20. majem nastopila v Pokalu narodov oz. v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu. Naše odbojkarice čakajo nastopi v Vilni, odbojkarji se bodo s tekmeci merili v Hamburgu.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DRUGE NA NIZOZEMSKEM

Slovenske odbojkarice na mivki so sezono Pokala narodov sklenile v finalu turnirja v Apeldoornu. Tam so se srečale s favoriziranimi gostiteljicami Nizozemkami, ki so bile boljše z 2:0 v zmagah.

Preberi več
CEV

PO IGRI ŽIVCEV SLOVENKE PREKO ESTONK

Slovenske odbojkarice na mivki so v Nizozemskem Apeldoornu uspešno začele nastope v kvalifikacijah za nastop na olimpijskih igrah prihodnje leto v Parizu. Uvodoma so bile z 2:0 v zmagah boljše od Estonk.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZAČELE S PRIPRAVAMI NA POKAL NARODOV

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki na mivki se je zbrala na pripravah na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bodo odbojkarice igrale 17. in 18. maja v Apeldoornu. Naša dekleta v pokalu narodov čakajo obračuni z Nizozemsko, Estonijo, Ciprom in Severno Irsko.

Preberi več
Aleš Oblak

DRŽAVNO PRVENSTVO V MEŽICI, MEVZA V KRANJU

Sezona odbojke na mivki se naglo bliža, prvi bodo na peščena igrišča stopili najmlajši odbojkarji in odbojkarice, pestra sezona pa je tudi pred našimi mladimi reprezentancami in članskima izbranima vrstama.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V MADRIDU, SLOVENKE V APELDOORNU

Slovenski obojkarji in odbojkarice na mivki so že pred časom dobili nasprotnike v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu, ki jih bodo odigrali v okviru Pokala narodov, Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) pa je zdaj objavila še datume in lokacije turnirjev.

Preberi več
CEV

SLOVENCI IN SLOVENKE V BOJ ZA PARIZ 2024

CEV je v Luksemburgu izvedla žreb skupin za Pokal narodov v odbojki na mivki, v katerem bo nastopilo 35 reprezentanc iz vse Evrope. V boj za najvišja mesta in olimpijsko vozovnico, se bosta podali tudi slovenski reprezentanci v ženski in moški konkurenci.

Preberi več