Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Formis

ZNANIH NOVIH šEST UDELEžENK OSMINE FINALA

Preden je Odbojkarska zveza Slovenije za 14 dni prekinila vsa tekmovanja pod svojim okriljem, je v sredo potekalo šest tekem 4. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije za ženske. Zmagovalne ekipe so se v osmini finala pridružile prvoligašicam, ki imajo nastop tam že zagotovljen.

Preberi več
Aleš Oblak

DEKLETA DANES šE ZA POKAL SLOVENIJE

Danes bodo na sporedu tekme 4. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije za ženske, v okviru katerega bomo spremljali šest obračunov, dva bosta prestavljena. V moški konkurenci smo ekipe, ki bodo nastopile v osmini finala, dobili že pretekli teden.

Preberi več
OZS

ZA ODBOJKARJI žE PRVI KROG POKALA SLOVENIJE

S prvimi pokalnimi obračuni se je začelo letošnje tekmovanje za Pokal Slovenije oziroma za eno od obeh lovorik v tekmovanjih pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije. Ženske so odigrale tekme 2. kroga, pri moških smo spremljali obračune 3. kroga.

Preberi več
Klemen Brumec

ZAčENJA SE TEKMOVANJE ZA POKAL SLOVENIJE

S tekmami 2. kroga za ženske in 3. kroga za moške se začenja letošnje tekmovanje za Pokal Slovenije, v okviru katerega se v boj za pokalno lovoriko podaja 36 moških in 50 ženskih ekip. Naslov prvakov bodo branili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Nove KBM Branik.

Preberi več
Klemen Brumec

ACH VOLLEY DO DVANAJSTE POKALNE LOVORIKE

Odbojkarji ACH Volleyja so v finalu zaključnega turnirja pokala Slovenije v Kamniku premagali Merkur Maribor s 3:1 (-22, 22, 17, 14). Za Ljubljančane, ki so v polfinalu s 3:0 premagali hišo na kolesih Triglav, je to dvanajsta pokalna lovorika.

Preberi več
Klemen Brumec

V FINALU TUDI MERKUR MARIBOR

Odbojkarji Merkur Maribora so drugi finalist letošnjega zaključnega turnirja pokala Slovenije. V dramatičnem obračunu so po dveh urah in pol igranja s 3:2 (-20, 29, -23, 23, 11) premagali prireditelje turnirja, Calcit Volley.

Preberi več
Klemen Brumec

MARIBORčANKE DO OSEMNAJSTE POKALNE LOVORIKE

Odbojkarice Nove KBM Branika so v finalu zaključnega turnirja pokala Slovenije premagale Calcit Volley s 3:2 (21, -19, 24, -17, 15) in še osemnajstič v zgodovini kluba prišle do pokalne lovorike.

Preberi več
Klemen Brumec

MARIBORčANKE PRVE FINALISTKE POKALA SLOVENIJE

V prvi tekmi polfinala pokala Slovenije so v Kamniku odbojkarice Nove KBM Branika s 3:0 (22, 13, 13) premagale Luko Koper. S kom se bodo v soboto pomerile v finalu, ki se bo začel ob 18. uri, bo znano po večernem obračunu med domačim Calcit Volleyjem in SIP Šempetrom.

Preberi več
Klemen Brumec

V KAMNIKU PONOVITEV LANSKOLETNEGA FINALA

Odbojkarice Calcit Volleyja so v drugi polfinalni tekmi zaključnega turnirja pokala Slovenije premagale SIP Šempeter s 3:1 (-15, 18, 15 14) in se bodo v soboto, ob 18. uri, v velikem finalu pomerile z Novo KBM Branikom.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

ODBOJKARJI TA VIKEND ZA POKALNO LOVORIKO

V petek se bodo v ŠD Kamnik začeli obračuni zaključnega turnirja Pokala Slovenije, na katerem bodo nastopile po štiri najboljše ženske in moške ekipe v letošnjem tekmovanju. Naslov prvakinj bodo branili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več