Odbojkarska zveza Slovenije
 
Alen Hadžić

POKAL SLOVENIJE S SPREMENJENIM FORMATOM

Odbojkarska zveza Slovenije je spremenila format tekmovanja za Pokal Slovenije. Namesto zaključnega turnirja štirih najboljših ekip v ženski in moški konkurenci bomo v letošnji sezoni spremljali le veliki finale, ki bo 11. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

RAZPIS TEKMOVANJA ZA POKAL SLO

Na podlagi Pravil Pokalnega tekmovanja v državi Sloveniji za tekmovalno sezono 2022/2023 Odbojkarska zveza Slovenije razpisuje tekmovanje za Pokal Slovenije

Preberi več
Alen Hadžić

ZA LOVORIKO ACH VOLLEY IN MERKUR MARIBOR

V Hali Tivoli v Ljubljani so se odbojkarji borili za uvrstitev v veliki finale Pokala Slovenije 2021/22. ACH Volley Ljubljana je bil na prvi polfinalni tekmi s 3:1 boljši od Salonita Anhovo, Merkur Maribor pa si je boj za lovoriko priigral po zmagi s 3:0 nad Calcit Volleyjem.

Preberi več
Alen Hadžić

V FINALU MARIBORčANKE IN KAMNIčANKE

V Hali Tivoli v Ljubljani smo spremljali polfinalni tekmi zaključnega turnirja Pokala Slovenije za sezono 2021/22. V boj za pokalno lovoriko se podajata Nova KBM Branik in Calcit Volley. Mariborčanke so s 3:0 odpravile SIP Šempeter, Kamničanke pa OD Krim.

Preberi več
OZS

ZAKLJUčNI TURNIR POKALA SLOVENIJE V LJUBLJANI

Zaključni turnir tekmovanja za Pokal Slovenije za sezono 2021/22 bo gostila Ljubljana. Obračuni najboljših štirih ekip v ženski in moški konkurenci bodo med 20. in 22. decembrom potekali v Hali Tivoli.

Preberi več
Aleš Oblak

DANES žE POVRATNE TEKME POKALA SLOVENIJE

Odbojkarice so v torek in sredo odigrale prve tekme četrtfinala Pokala Slovenije, danes pa bomo spremljali tudi že prvi povratni tekmi, ki bosta odločali o udeleženkah zaključnega turnirja. Spremljali ga bomo od 20. do 22. decembra.

Preberi več
Aleš Oblak

DANES ZA POKALNI čETRTFINALE TUDI žENSKE

S prvima tekmama četrtfinala se zaključni del tekmovanja za Pokal Slovenije začenja tudi za ženske. Medtem, ko so moški prve obračune igrali že pretekli teden, se danes na parket podajajo še prve štiri najuspešnejše ekipe pri dekletih.

Preberi več
OK Salonit Anhovo - Kanal

FAVORITI NA PRVIH TEKMAH PREPRIčLJIVI

S prvimi tekmami četrtfinala se je začel boj za uvrstitev na zaključni turnir Pokala Slovenije, na katerem se bodo najboljše štiri ekipe v ženski in moški konkurenci med seboj pomerile za prvo lovoriko v letošnji sezoni.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE BOJ ZA UVRSTITEV V POKALNI FINALE

V Kanalu, Mariboru in Ljubljani se bo danes začel boj za uvrstitev na zaključni turnir Pokala Slovenije, ki ga bomo spremljali od 20. do 22. decembra in na katerem se bodo najboljše štiri ekipe v ženski in moški konkurenci pomerile za letošnjo pokalno lovoriko.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI SO čETRTFINALNI PARI POKALA SLOVENIJE

V prostorih Odbojkarske zveze Slovenije je potekal žreb četrtfinalnih parov tekmovanja za Pokal Slovenije, ki nam prinaša zanimive obračune. Pokalno lovoriko iz sezone 2019/20 bodo branile odbojkarice Nove KBM Branik, pokalni naslov za 2020/21 pa odbojkarji Calcit Volleyja.

Preberi več