Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

MLADI ODBOJKARJI PO NASLOV V ARGENTINO

Slovenska moška mladinska reprezentanca bo nastopila na svetovnem prvenstvu do 19 let v Argentini. Varovanci selektorja Iztoka Kšele, ki so se že dokazali z zmago na evropskem prvenstvu do 17 let, se bodo v boj za svetovno krono podali avgusta.

Preberi več
Volleyball World

CRETU NE BO VEč VODIL SLOVENSKE VRSTE

Romunski strateg Gheorghe Cretu ne bo več vodil slovenske moške izbrane vrste, ki jo je na lanskem svetovnem prvenstvu v Sloveniji in na Poljskem popeljal do četrtega mesta. Odbojkarska zveza Slovenije se s priznanim strokovnjakom ni uspela dogovoriti za podaljšanje sodelovanja.

Preberi več
MEVZA

FANTJE DO ZLATA IN EP, DEKLETA SREBRNA

Slovenski reprezentanci do 17 let sta uspešno nastopili na srednjeevropskem prvenstvu. Naši fantje so si v Mariboru priigrali zlato odličje in vozovnico za evropsko prvenstvo, dekleta pa so v Puchovu na Slovaškem osvojila srebro in s tem tudi uvrstitev v 2. krog kvalifikacij.

Preberi več
OK Triglav Kranj

TURNIR REGIJSKIH REPREZENTANC V KRANJU

Odbojkarska zveza Slovenije sporoča, da se bo letošnji turnir regijskih reprezentanc 6. in 7. februarja odvijal v Kranju. Na njem bodo nastopili najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice letnika 2008 in mlajši iz šestih slovenskih regij.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI REPREZENTANCI PO EUROVOLLEY

Slovenski reprezentanci do 17 let bosta od jutri do sobote nastopali na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA. Fantje pod vodstvom Mitje Ježa si bodo vozovnico za EuroVolley skušali priigrati v Mariboru, dekleta, ki jih vodi Dejan Pušnik, pa bodo nastopila v Puchovu na Slovaškem.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADI REPREZENTANCI NA PRVIH PRIPRAVAH

Slovenski izbrani vrsti deklet in fantov do 17 let se bosta 26. decembra v Mariboru pod vodstvom Dejana Pušnika oz. Mitje Ježa zbrali na pripravah na januarsko srednjeevropsko prvenstvo MEVZA.

Preberi več
FIVB

ZNAN RAZPORED TURNIRJEV LIGE NARODOV

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je objavila razpored turnirjev elitne Lige narodov za leto 2023. V njej bo zopet nastopila tudi slovenska moška reprezentanca, ki se bo za najvišja mesta borila na Japonskem, v Franciji in na Filipinih.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI REPREZENTANTI DOBRO ZAčELI

Medtem, ko čakamo na začetek slovenskega odbojkarskega prvenstva, so moštva na Poljskem, v Italiji in Iranu že stopila na parket, v Nemčiji pa smo spremljali finale Bounce House pokala. Slovenski reprezentanti so svoje nastope v tujini začeli na visoki ravni.

Preberi več
CEV

SLOVENCI EP KONčALI NA 6. MESTU

Na zadnji tekmi na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga gosti Italija, so Slovenci morali priznati premoč Francozom, ki so slavili z rezultatom 3:2 (20, 16, -23, -21, 12). Naši fantje so prvenstvo končali na 6. mestu.

Preberi več
CEV

SLOVENCI BOLJšI šE OD FINCEV

Slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga gosti Italija, vknjižili novo zmago. S 3:1 (21, 21, -23, 17) so na prvi tekmi v boju za 5. mesto odpravili Fince. Naši fantje se bodo jutri, ob 12.30, pomerili z zmagovalcem današnjega dvoboja med Češko in Francijo.

Preberi več