Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ODBOJKARICE V KONČNICI, MOŠKI PRED 8. KROGOM

Petek prinaša prvo tekmo končnice za odbojkarice v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Na prvi četrtfinalni tekmi se bosta pomerili ekipi SIP Šempeter in Luka Koper. Preostale tekme sledijo v soboto, kakor tudi tekme 8. kroga v modri in zeleni skupini Sportklub lige za moške.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARICAMI LE ŠE KONČNICA PRVENSTVA

S tekmami 10. kroga v modri in zeleni skupini se je zaključil drugi del Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Končnica državnega prvenstva se bo s prvimi četrtfinalnimi obračuni začela 24. februarja. Še pred tem bodo odbojkarice odigrale tekme osmine finala Pokala Slovenije.

Preberi več
klubi

PANVITA POMGRAD PRESENETILA MARIBORČANE

Odbojkarice so v soboto zaključile z drugim delom Sportklub prve odbojkarske lige, čaka jih še končnica, odbojkarji pa so igrali tekme 7. kroga modre in zelene skupine. Odbojkarji Panvite Pomgrada so premagali Maribor, na preostalih tekmah večjih presenečenj ni bilo.

Preberi več

ODBOJKARICE PRED ZADNJIM KROGOM SPORTKLUB DOL

Konec tedna prinaša nove tekme v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Odbojkarice čaka zadnji – 10. krog – v modri in zeleni skupini, odbojkarji pa bodo igrali tekme 7. kroga drugega dela prvenstva. Tekmo med Novo KBM Branik in Calcit Volleyjem si boste lahko ogledali na Sportklubu.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

KOPRČANKE PREMAGALE ŠEMPETRANKE

V sredo so odbojkarice odigrale tekme 9. kroga Sportklub prve odbojkarske lige v modri in zeleni skupini. Koprčanke so premagale Šempetranke, zmag pa so se veselile tudi Mariborčanke in Kamničanke.

Preberi več

ODBOJKARICE PRED 9. KROGOM SPORTKLUB 1. LIGE

Odbojkarice v Sportklub prvi ligi v sredo čakajo tekme modre in zelene skupine, in sicer 9. kroga drugega dela prvenstva. Tekmo Calcit Volley – GEN-I Volley si boste lahko ogledali v prenosu na Sportklubu.

Preberi več
klubi

MARIBORČANI PREMAGALI CALCIT VOLLEY

V 6. krogu Sportklub prve odbojkarske lige so v modri skupini Mariborčani v gosteh po treh nizih ugnali Calcit Volley, ki je po zmagi ACH Volleyja nad Panvito Pomgrad, sedaj drugi na lestvici. V 8. krogu ženske lige so slavile Kamničanke, Mariborčanke in Koprčanke.

Preberi več

NOV KROG SPORTKLUB DOL V PETEK IN SOBOTO

Sportklub prva odbojkarska liga za ženske in moške v modri in zeleni skupini se nadaljuje že ta petek in soboto, prav tako tudi tekme v 1B. ligi v rdeči skupini. Dve tekmi si boste lahko ogledali na Sportklubu.

Preberi več
klubi

FAVORITINJE DO NOVIH TOČK

Odbojkarice so v sredo in četrtek igrale tekme 7. kroga Sportklub prve odbojkarske lige v modri in zeleni skupini. Favoritinje na papirju so vlogo upravičile tudi na igrišču.

Preberi več

V SREDO 7. KROG SPORTKLUB DOL ZA ŽENSKE

Sredina tedna prinaša nov krog Sportklub prve odbojkarske lige v modri in zeleni skupini za ženske. Odbojkarice bodo igrale tekme 7. kroga, v sredo bodo na sporedu vsa tri srečanja v modri skupini ter dve v zeleni, zadnja tekma zelene skupine pa bo v četrtek.

Preberi več