Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

NASLOV CALCIT VOLLEYJU IN MERKUR MARIBORU

Zaključilo se je državno prvenstvo za sezono 2020/21. Odbojkarice Calcit Volleyja so v finalni seriji proti Novi KBM Branik ubranile naslov slovenskih prvakinj, prve lovorike po sezoni 1992/93 pa so se z zmago nad ACH Volleyjem Ljubljana veselili odbojkarji Merkur Maribora.

Preberi več
OK Merkur Maribor

MERKUR MARIBOR DRžAVNI PRVAK

Odbojkarji Merkur Maribora so osvojili naslov državnih prvakov, prvega po sezoni 1992/93. Na peti tekmi velikega finala Sportklub prve odbojkarske lige so na domačem parketu s 3:2 premagali sedemnajstkratne slovenske prvake, ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Klemen Brumec

PO PREMORU SE NADALJUJE ZAKLJUčEK DP

Jutri, v četrtek, bosta drugi obračun za tretje mesto odigrala SIP Šempeter in Gen-I Volley, v soboto pa se bo po premoru nadaljeval tudi veliki finale tako v moški kot ženski konkurenci. V ženskem delu z 2:0 v zmagah vodi Calcit Volley, v moškem pa z 1:0 ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

FINALNI TEKMI DRžAVNEGA PRVENSTVA 17. APRILA

OZS je določila termine preostalih tekem finala državnega prvenstva za ženske in moške, prav tako pa tudi obračunov za bronasto odličje. Prvi srečanji bosta 17. aprila, pred tem mora OZS pridobiti le še soglasja nacionalnih zvez za podaljšanje mednarodnih certifikatov tujcem.

Preberi več
OZS

POZIV KOLEKTIVNIH PANOžNIH šPORTNIH ZVEZ

Hokejska, košarkarska, nogometna, odbojkarska in rokometna zveza smo na Vlado Republike Slovenije naslovile skupni poziv vezan na najnovejše predvidene spremembe pri izvajanju športnih programov.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED PREKINITVIJO šE DRUGI TEKMI FINALA

Jutri, v ponedeljek, se bo nadaljeval finale Sportklub prve odbojkarske lige, in sicer se bosta na drugi tekmi pomerila Nova KBM Branik in Calcit Volley. V torek drugi finalni obračun čaka tudi ACH Volley Ljubljano in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE FINALE DRžAVNEGA PRVENSTVA

Jutri, v četrtek, ob 18. uri se bo s srečanjem med Calcit Volleyjem in Novo KBM Branik začel veliki finale Sportklub prve odbojkarske lige za sezono 2020/21. Prvi finalni dvoboj v moški konkurenci med Merkur Mariborom in ACH Volleyjem Ljubljano bo v petek.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR, CALCIT IN BRANIK DO PREDNOSTI

Na prvih polfinalnih obračunih Sportklub prve odbojkarske lige so do prednosti prišli Calcit Volley in Merkur Maribor v moški ter Calcit Volley in Nova KBM Branik v ženski konkurenci. Drugi dvoboji bodo že v soboto.

Preberi več
Simon Vesel

PO MARATONU KONEC SANJ O čETRTFINALU

Odbojkarji Šoštanja Topolšice so na tretji, odločilni tekmi osmine finala Sportklub 1. A DOL za las izgubili s Krko. Novomeščani so bili boljši s 3:2 (-15, 17, -22, 22, 13). Po maratonu v Novem mestu so se tako razblinile sanje o četrtfinalu.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE čETRTFINALE DRžAVNEGA PRVENSTVA

Jutri, 10. marca, se bo s prvimi obračuni začel četrtfinale Sportklub prve odbojkarske lige za letošnjo sezono. Za preboj v polfinale klubi potrebujejo dve zmagi, nosilce pa najprej čaka gostovanje. V polfinale se je že uvrstil novogoriški Gen-I Volley.

Preberi več