Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRED žENSKAMI 4., PRED MOšKIMI 3. KROG

Odbojkarice in odbojkarji bodo jutri odigrali nova srečanja v okviru Sportklub prve odbojkarske lige, na sporedu pa bo vseh osem obračunov. Tekmo med Črnučami in Merkur Mariborom si bo moč ogledati v televizijskem prenosu na Sportklubu.

Preberi več
Aleš Oblak

SIP ŠEMPETER IN NOVA KBM BRANIK V VODSTVU

Drugi krog Sportklub 1. A ženske lige je potekal v sredo, 6. oktobra. Koprčanke in Grosupeljčanke so bile ponovne prekratke za zmago, v skupnem seštevku pa sta povedli ekipi SIP Šempeter in Nova KBM Branik.

Preberi več
OK Gorica

ODBOJKARICE 1. LIGE DO PRVIH TOčK

V soboto, 2. oktobra, je bil odigran uvodni krog Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Do prve zmage so prišle igralke Calcita, Ankarana in Šempetra, ki so si prisvojile prve tri letošnje točke in igralke Nove KBM Branik, ki so si priigrale dve točki.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVI DERBI SEZONE MERKUR MARIBORU

Že uvodni krog Sportklub prve odbojkarske lige za moške nam je postregel s pravim derbijem med Calcit Volleyjem in Merkur Mariborom in nakazal na še eno zanimivo prvenstvo.

Preberi več
Aleš Oblak

V SOBOTO SE ZAčENJA DRžAVNO PRVENSTVO

S tekmami prvega kroga se v soboto začenja Sportklub prva odbojkarska liga za ženske, v kateri bo v letošnji sezoni nastopalo osem ekip, še osem jih bomo spremljali v 1B. DOL. Naslov slovenskih prvakinj bodo branile odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

OBETA SE šE ENO ZANIMIVO PRVENSTVO

V lanski sezoni smo v okviru Sportklub prve odbojkarske lige spremljali zelo izenačeno prvenstvo, v katerem so se na koncu naslova slovenskih prvakov veselili odbojkarji Merkur Maribora. V najboljših slovenskih moštvih pred začetkom tekmovanja obljubljajo še eno zanimivo sezono.

Preberi več
Klemen Brumec

NAJ JAN PRIDE čIM POZNEJE

Odbojkarji Calcit Volleyja so zakorakali v četrti teden priprav, za njimi so tudi že številne prijateljske tekme, kjer pa rezultat ni bil v ospredju. Danes se bodo v Mariboru pomerili z reprezentanco Bahrajna, v soboto pa v Kamnik prihaja aktualni državni prvak Merkur Maribor.

Preberi več
Klemen Brumec

SEZONO ZAčELE Z ZMAGO PROTI DINAMU

Odbojkarice Calcit Volleyja so v torek igrali svojo prvo pripravljalno tekmo v novi sezoni. Na turnirju v Zagrebu so v prvi tekmi premagale zagrebški Dinamo s 3:0 (18, 23, 19), danes se bodo pomerile še z domačo Mladostjo, v četrtek pa bo njihov nasprotnik Post z Dunaja.

Preberi več
OK Triglav Kranj

POKAL AVTOHIšE VRTAč KRANJ 2021 KAMNIčANOM

Pokal Avtohiše Vrtač Kranj 2021 se je končal z zmago Calcit Volley, ki je prepričljivo osvojil vse 3 tekme. Triglavani so z zmago proti MOK Krka in po enim dobljenim nizom proti Kamničanom in SK Zadruga Aich/ Dob osvojili tretje mesto.

Preberi več
Klemen Brumec

TUDI žE PRVE PRIPRAVLJALNE TEKME

Novi trener Calcit Volleyja, Matija Pleško, je že prvi dan priprav dejal, da bo ob treningih v fitnesu in na stadionu v ospredju tudi žoga. Tako so njegovi varovanci do zdaj že odigrali dve pripravljalni tekmi s Hišo na kolesih Triglavom, tretjo bodo v petek proti Črnučam.

Preberi več