Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

MAšA PUCELJ: NAREDILE BOMO VSE

Odbojkarice Calcit bodo v tretji finalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige za ženske v četrtek, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik gostile GEN -I Volley. Kamničanke za četrti zaporedni naslov državnih prvakinj, sedmega skupaj, potrebujejo le še zmago.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE DO SEDMEGA NASLOVA PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tretji finalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige za ženske doma s 3:0 (21, 23, 10) premagale GEN-I Volley in prišle do svojega sedmega naslova državnih prvakinj, četrtega zaporednega.

Preberi več
Aleš Oblak

SERVISI USODNI ZA KAMNIšKE ODBOJKARJE

Druga tekma finalnega niza Sportklub prve lige za moške je postregla z izjemno izenačeno tekmo. Vedrejših obrazov je igrišče v Kamniku zapustil ljubljanski ACH Volley Ljubljana, ki je bil od Calcit Volleyja boljši z 1:3 in v zmagah povedel z 2:0.

Preberi več
Aleš Oblak

OKROGLIč: V SREDO BOMO MORALI IGRATI DRUGAčE

Odbojkarji Calcit Volleyja so n prvi finalni tekmi Sportklub prve odbojkarske lige proti ACH Volleyju v dvorani Tivoli izgubili s 3:0. N drugi, ki bo na sporedu v sredo, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik, obljubljajo, da bo njihova igra precej boljša.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ODLOčNO TUDI V KAMNIK

Aktualni državni ter pokalni prvaki odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so uspešno otvorili finalno serijo državnega prvenstva. Na uvodni tekmi v Hali Tivoli so bili prepričljivo boljši od kamniškega Calcita in tako povedli z 1:0 v zmagah.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE PO HUDEM BOJU DO DRUGE ZMAGE

Odbojkarice Calcit Volleyja so v drugi finalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige za ženske v gosteh z 2:3 (-19, -21, 21, 22, 17) premagale GEN-I Volley. Tretja tekma, ki jim že lahko prinese naslov slovenskih prvakinj, bo v četrtek v Kamniku

Preberi več
Alen Hadžić

VIDEčNIK V ORANžNEM GNEZDU VSAJ šE DVE LETI

Slovenski reprezentant in dolgoletni član ACH Volley Ljubljana Matic Videčnik je s klubom iz prestolnice podaljšal sodelovanje in tako ostaja v gnezdu aktualnih državnih in pokalnih prvakov vsaj še dve leti.

Preberi več
Klemen Brumec

O FINALISTIH BOSTA ODLOčILI TRETJI TEKMI

V sredo bomo v Mariboru in Kamniku spremljali tretji polfinalni tekmi državnega prvenstva. Odbojkarice Nove KBM Branik bodo gostile GEN-I Volley, Calcit Volley pa se bo pred domačimi gledalci pomeril z Merkur Mariborom.

Preberi več
Klemen Brumec

V SOBOTO DRUGE POLFINALNE TEKME

Odbojkarice in odbojkarji bodo v polfinalu državnega prvenstva v Sportklub prvi odbojkarski ligi odigrali druge tekme. Pri ženskah so se prve zmage že veselile igralke Calcit Volleyja in Nove KBM Branik, pri moških imata prednost s prve tekme ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley

Preberi več
OK Triglav Kranj

Z NEDELJSKIM TRENINGOM DO PREOBRATA

Hiši na kolesih Triglav je uspel izjemen preobrat na ključnih dveh tekmah sezone. Po tem, ko so na prvem obračunu četrtfinala Sportklub prve lige proti favorizirani Panviti Pomgrad izgubili z 0:3, so se zbrali, na lastno pobudo trenirali v nedeljo in osvojili vseh šest nizov.

Preberi več