Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

LJUBLJANčANI BODO GOSTILI MARIBORčANE

V petek se bo z obračunom med ACH Volleyjem Ljubljana in Merkur Mariborom začel 12. krog državnega prvenstva. Preostale tekme v moški in ženski konkurenci bomo spremljali v soboto, tudi obračun odbojkaric Calcit Volleyja in GEN-I Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

V 11. KROGU 1A. DOL BOLJ RAZPOLOžENI GOSTJE

Pretekli konec tedna so bile na sporedu tekme 11. kroga Sportklub 1A. DOL. Večina tekem se je končala z zmagoslavjem gostujočih ekip.

Preberi več
Aleš Oblak

V 11.KROGU 1A.DOL MARIBORSKO-KAMNIšKA DERBIJA

V petek se s tekmami 1B. DOL za ženske in moške začenja 11. krog državnega prvenstva. V soboto in nedeljo so na sporedu še tekme 11. kroga Sportklub 1A. DOL. Derbija med Merkurjem Maribor in Calcit Volleyjem ter Novo KBM Branik in Calcit Volleyjem bosta na ogled na Sportklubu.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

ALPACEM KANAL DO PRVE ZMAGE

Odbojkarji Alpacema Kanal so v desetem krogu Sportklub 1A. DOL vendarle zabeležili prvo zmago v letošnji sezoni. S 3:1 so doma premagali Krko. Na sporedu je bilo še nekaj zanimivih srečanj.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

ZAčENJA SE 10. KROG SPORTKLUB 1A. DOL

Med petkom in nedeljo odbojkarice in odbojkarje čakajo tekme 10. kroga Sportklub 1A. DOL. Prva tekma, ki je na sporedu v petek, bo prinesla dvoboj Panvite Pomgrad in Merkurja Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

KRANJčANI PRESENETILI CALCIT VOLLEY

V devetem krogu Sportklub 1A. DOL za moške in ženske smo videli nekaj zanimivih obračunov. Hiša na kolesih Triglav je Calcit Volleyju prizadejala prvi letošnji poraz po napetem srečanju s 3:2. Odbojkarice SIP Šempetra pa so v gosteh premagale GEN-I Volley z 1:3.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

MED čETRTKOM IN NEDELJO 9. KROG 1A. DOL

Ta teden prinaša tekme 9. kroga Sportklub 1A. DOL za ženske in moške ter 1B. DOL za ženske in moške. Na sporedu je kar nekaj zanimivih obračunov tako v moški kot v ženski konkurenci.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

FAVORITI DO ZMAG V 8. KROGU SPORTKLUB 1A. DOL

Drugi novembrski konec tedna je prinesel tekme 8. kroga Sportklub 1A. DOL za ženske in moške. Velikih presenečenj ni bilo, saj so favoriti na papirju dobro igro prikazali tudi na igrišču.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

DERBI SEDMEGA KROGA PRIPADEL CALCITU VOLLEYJU

Sredina tedna je prinesla srečanja 7. kroga Sportklub 1A. DOL za moške. V derbiju sta se pomerila Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana, suvereno zmago s 3:0 pa so dosegli Kamničani. Zmage so zabeležili še Hiša na kolesih Triglav, Panvita Pomgrad in Fužinar Sij Metal Ravne.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

ODBOJKARJI TA TEDEN IGRAJO DVA KROGA 1. DOL

Še en pester tekmovalni teden je pred odbojkarji in odbojkaricami v Sportklub 1. DOL. Moški bodo sredi tedna igrali tekme 7. kroga v 1A. in 1B. DOL, vikend pa že prinaša 8. krog. Osmi krog pa čaka tudi ženske v 1A.DOL,medtem ko bodo odbojkarice v 1B. DOL enako igrale dva kroga.

Preberi več