Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

ZA DRŽAVNI NASLOV KAMNIČANI IN LJUBLJANČANI

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja so se z zmagama na drugi tekmi polfinala Sportklub prve odbojkarske lige za moške uvrstili v finale državnega prvenstva. Ljubljančani so izločili Sobočane, Kamničani pa Mariborčane.

Preberi več

V PETEK IN SOBOTO DRUGI POLFINALE DOL

Petek in sobota prinašata drugi polfinalni tekmi Sportklub prve odbojkarske lige za moške. V primeru zmag bi si gostujoči ekipi tega konca tedna že lahko zagotovili finalni vstopnici. ACH Volley Ljubljana bo igral pri Panviti Pomgrad, Calcit Volley pa pri OK i-Vent Mariboru.

Preberi več
klubi

KAMNIČANI IN LJUBLJANČANI KORAK OD FINALA

Sredina tedna je prinesla prvi polfinalni srečanji Sportklub prve odbojkarske lige za moške. Prvi korak k uvrstitvi v finale sta z zmagama storila gostitelja sredinih tekem, ljubljanski ACH Volley in kamniški Calcit Volley.

Preberi več

ODBOJKARJI ZAČENJAJO S POLFINALOM DOL

Medtem ko odbojkarice v Sportklub prvi odbojkarski ligi v letošnji sezoni čaka le še zadnja faza prvenstva, se v zaključni del počasi preveša tudi Sportklub prva liga za moške. V tem tednu bomo morda že dobili finalista tudi pri moških.

Preberi več
Aleš Oblak

IZ TABORA OK I-VENT MARIBOR

Pred končnico državnega prvenstva bi se najprej radi dotaknili letošnje sezone, ki je bila precej stresna. Po odhodu podjetja Merkur smo našli novega generalnega sponzorja in sicer podjetje i-Vent na čelu z g. Milanom Kustrom.

Preberi več
Aleš Oblak

RADOVAN GAČIČ ZAPUŠČA ACH VOLLEY

Iz tabora slovenskih prvakov, odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana, so sporočili, da so prekinili sodelovanje z dosedanjim trenerjem Radovanom Gačičem, ki je ljubljansko moštvo vodil od sezone 2022/23 in se z ljubljansko zasedbo v pretekli sezoni veselil treh lovorik.

Preberi več
klubi

MARIBOR IN KAMNIK V FINALU SPORTKLUB LIGE

Odbojkarice Nove KBM Branika in Calcit Volleyja konec tedna čaka boj za pokalno lovoriko, ekipi pa sta se sruvrstili še v finale Sportklub prve odbojkarske lige. V moški polfinale so napredovali Calcit Volley, OK i-Vent Maribor in Panvita Pomgrad.

Preberi več

V SREDO BO SPET ŽIVAHNO V SPORTKLUB LIGI

V sredo se nadaljuje končnica Sportklub prve odbojkarske lige. Odbojkarice bodo igrale drugo polfinalno tekmo in morda bomo že dobili finalni par, moške pa čaka druga tekma četrtfinala, ki bo prav tako že lahko dala odgovor o letošnjih polfinalistih.

Preberi več
klubi

MARIBORČANKE IN KAMNIČANKE KORAK OD FINALA

Odbojkarice so odigrale prvi polfinalni tekmi Sportklub prve odbojkarske lige. Korak proti finalu so po pričakovanjih storile igralke Nove KBM Branik in Calcit Volleyja, ki so bile favoritinje srečanj. Druga tekma polfinala bo 20. marca.

Preberi več
klubi

FAVORITI USPEŠNI V PRVEM ČETRTFINALU

Odbojkarji so zaključili s prvimi četrtfinalnimi tekmami Sportklub odbojkarske lige. Pred drugo tekmo so si dobro izhodišče priigrali ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley, i-Vent Maribor in Panvita Pomgrad.

Preberi več