Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY S POPOLNO EKIPO ZA SEZONO 22/23

V kamniškem odbojkarskem klubu so z mislimi že v novi sezoni. Natanko dva tedna pred prvim zborom moška ekipa Calcit Volley razkriva igralski mozaik za sezono 2022/23.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY PREDSTAVLJA šTIRI NOVE IGRALCE

Kamniški odbojkarji so za prihajajočo sezono povsem na novo sestavili blok. V njem bodo Kolumbijec, nekdanji Merkurjevec in povratnik v ekipo. Žensko zasedbo bo v bloku okrepila Sara Hutinski.

Preberi več
klubski arhiv

CALCIT ORGANIZACIJO IGRE ZAUPAL SRBOMA

Odbojkarski ekipi Calcit Volley sta se okrepili z novima podajalcema, oba prihajata iz Crvene zvezde. V ženski zasedbi bo igro organizirala Mila Djordjević, v moški pa bo podajal Miloš Arsenoski.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT šE NAPREJ STAVI NA UDARNO TROJICO

Odbojkarice Calcit Volleyja, ki so aprila še šestič postale državne prvakinje, letošnja osvojena zvezdica je bila tretja zaporedna, so v torek dobile nasprotnice v kvalifikacijah lige prvakinj.

Preberi več
VolleyballWorld

REPREZENTANT KOšENINA PRVA OKREPITEV CALCITA

V taboru državnih podprvakov nadaljujejo s kadrovanjem pred sezono 2022/23. Napovedali so velike spremembe v njihovi moški zasedbi, v kateri bosta iz lanske postave ostala le Jan Klobučar in domači up Nik Mujanović. Prva okrepitev, ki jo predstavljajo Kamničani, je Alan Košenina.

Preberi več
Aleš Oblak

OD LANSKE EKIPE SAMO KLOBUčAR IN MUJANOVIć

Odbojkarji Calcit Volleyja, ki so v minuli sezoni po letu dni premora v državnem prvenstvu spet osvojili drugo mesto, bodo v novo sezono krenili v močno spremenjeni zasedbi. Na mestu trenerja bo ostal Matija Pleško, od igralcev pa le reprezentanta Jan Klobučar in Nik Mujanović.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRIHAJAJO PERSPEKTIVNI ŠEN, BOšNJAK IN MEJAL

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da so igralski mozaik za prihajajočo sezono dopolnili s tremi izjemno nadarjenimi slovenskimi igralci.

Preberi več
OK Merkur Maribor

LEVA PRIHAJA, ŽIGA DONIK OSTAJA

20-letni bloker Filip Leva je novi član mariborske zasedbe, ki je v minuli sezoni branil barve ekipe Šoštanj Topolšica, 26-letni sprejemalec Žiga Donik pa je s klubom podaljšal pogodbo.

Preberi več
OK Merkur Maribor

V MERKURJEVEM DRESU ODSLEJ KANADčAN MCCONNELL

Namesto korektorja Ikhbayrija je novi član mariborske zasedbe 23-letni Kanadčan Connor McConnell, ki je v minuli sezoni branil barve Panvite Pomgrad. Drugi korektor Sani Adžović je s klubom podaljšal pogodbo.

Preberi več
Aleš Oblak in Klemen Brumec

V ODBOJKARSKIH LIGAšKIH TEKMOVANJIH 81 EKIP

V prihodnji tekmovalni sezoni bomo v slovenskem odbojkarskem prvenstvu spremljali nastope vsaj 28 moških in 53 ženskih ekip, v boj za državni naslov, ki ga bosta branila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley pa se bo v Sportklub prvi odbojkarski ligi in 1B. DOL podalo po 16 ekip.

Preberi več