Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

ZEMLJAK IN POKERšNIK BREZ IZLOčILNIH BOJEV

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta nastopila na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures na grškem Rodosu. V glavnem delu tekmovanja sta izgubila oba obračuna in se tako nista uvrstila v izločilne boje.

Preberi več
Aleš Oblak

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA V DOHI DO 19. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta zaključili z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Challenge v Dohi, na katerem sta si zagotovili prvo uvrstitev med najboljše ekipe v letošnji sezoni in osvojili 19. mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANA ENO OD šESTIH PRIZORIšč PRO TOURA

Na evropskih tleh bomo v letu 2022 lahko spremljali šest turnirjev svetovne serije VW Beach Pro Tour Future v odbojki na mivki. Enega od njih bo gostila Ljubljana, najboljši odbojkarji in odbojkarice se bodo na Kongresnem trgu med seboj merili med 28. in 31. julijem.

Preberi več
Aleš Oblak

DOBER PREMIERNI NASTOP KOTNIKOVE IN LOVšINOVE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta nastopili na doslej svojem prvem turnirju svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 4-Star in se v Itapemi merili tudi z najboljšimi svetovnimi pari.

Preberi več
Aleš Oblak/FIVB

FIVB Z NOVO SERIJO BEACH PRO TOUR

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je neposredno po zaključku letošnje sezone v odbojki na mivki predstavila novo serijo Volleyball World Beach Pro Tour in elitna prizorišča, na katerih bo že prihodnje leto moč spremljati obračune najboljših odbojkarjev in odbojkaric na mivki.

Preberi več
CEV

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA V MADRIDU DO SREBRA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije 1 Star v Madridu osvojili srebrno odličje. Za naši dekleti je to že druga kolajna v zadnjih desetih dneh, prejšnji vikend sta si Kotnikova in Lovšinova v Cervii priigrali bron.

Preberi več
Aleš Oblak

TJAšA KOTNIK IN TAJDA LOVšIN BRONASTI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v italijanski Cervii osvojili tretje mesto. Naši dekleti sta v boju za bronasto odličje premagali domačinki Giulio Rubini in Giado Godenzoni.

Preberi več
Pim Waslander

ZEMLJAK IN POKERšNIK V UTRECHTU DO 6. MESTA

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta na elitnem turnirju King Of The Court v Utrechtu na Nizozemskem osvojila 6. mesto. Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta turnir svetovne serije na Češkem končali na 13. mestu.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI DOMOV Z DOBRIMI UVRSTITVAMI

Slovenski odbojkarji na mivki imajo za seboj pester tekmovalni teden, saj so naše najboljše dvojice nastopile na turnirjih svetovne serije v Pragi in Budimpešti, od koder se vračajo z dobrimi uvrstitvami. V Nemčiji je istočasno potekal še turnir serije King of the Court.

Preberi več
Aleš Oblak

NAšI ODBOJKARJI TUDI V IZLOčILNIH BOJIH

Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta se v Pragi uvrstila v izločilne boje, jutri bosta v Budimpešti tekmovala tudi Črt Bošnjak in Danijel Pokeršnik, medtem ko so Nina Lovšin in Špela Morgan ter Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin zaključile z nastopi.

Preberi več