Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

PESTRA SEZONA ODBOJKE NA MIVKI

Za evropsko odbojko na mivki je bilo leto 2022 najbolj pestro doslej, v letu 2023 pa bomo na evropskih tleh spremljali še več tekmovanj. Osrednje bo evropsko prvenstvo, vračata se serija CEV Queen & King of the Court in Pokal narodov v prenovljenem formatu.

Preberi več
Pim Waslander

PRED SLOVENKAMA FINALE USPEšNE SEZONE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta med 11. in 14. januarjem v Katarju nastopili na turnirju serije King of the Court in si v močni konkurenci skušali priigrati nov vrhunski rezultat. Naši predstavnici že imata odličje iz Utrechta iz leta 2022.

Preberi več
OK Triglav Kranj

SLOVENKI V HAAGU DO 13. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Živa Javornik in Maja Marolt sta zaključili z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures v Haagu in osvojili končno 13. mesto. V boju za uvrstitev v osmino finala sta bili za naši predstavnici usodni Avstrijki Freiberger in Friedl.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKI V AVSTRALIJI NA KONCU PETI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju najvišje ravni svetovne serije Beach Pro Tour Elite, ki ga je gostil avstralski Torquay, osvojili visoko 5. mesto. V boju za polfinale sta naši dekleti klonili proti avstralski navezi Clancy in Mariafe.

Preberi več
BeachProTour

V AVSTRALIJI OSTALI PRED ČETRTFINALOM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta, na turnirju serije challenge Beach Pro Tour v Torquayju v Avstraliji, ostali pred četrtino finala.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA DO USPEHA KARIERE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju elitnega razreda svetovne serije v Cape Townu osvojili peto mesto. Naši predstavnici sta se prebili vse do četrtfinala, v katerem sta bili zanju usodni tretji igralki sveta, Brazilki Duda/Ana Patricia.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIK IN LOVšIN NA MALDIVIH DO 17. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije Challenge na Maldivih osvojili 17. mesto. Slavili sta Finki Taru Lahti in Niina Ahtiainen, pri moških sta bila najboljša bronasta z olimpijskih iger v Tokiu, Katarca Ahmed Tijan in Cherif.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA 13. V PARIZU

Odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta nastopili na turnirju svetovne serije Elite v Parizu in se prebili v glavni del turnirja, med najboljših 16 dvojic na svetu. V boju za najvišja mesta sta Slovenki v močni konkurenci osvojili 13. mesto.

Preberi več
CEV

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA Z NOVIM USPEHOM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se iz Utrechta, ki je gostil turnir prestižne serije Queen & King of the Court vračata z bronastim odličjem. Zmaga je šla v roke Nemkama Chantal Laboureur in Karli Borger ter Norvežanoma Andersu Molu in Christianu Sorumu

Preberi več
FIVB

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA NA EP Z VISOKIMI CILJI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin začenjata z nastopi na evropskem prvenstvu v Münchnu. Prvi tekmici naših deklet, ki bosta uvodni obračun igrali jutri, ob 21. uri, na osrednjem igrišču na trgu Königsplatz, bosta Italijanki Scampoli in Bianchin.

Preberi več