Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA 13. V PARIZU

Odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta nastopili na turnirju svetovne serije Elite v Parizu in se prebili v glavni del turnirja, med najboljših 16 dvojic na svetu. V boju za najvišja mesta sta Slovenki v močni konkurenci osvojili 13. mesto.

Preberi več
CEV

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA Z NOVIM USPEHOM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se iz Utrechta, ki je gostil turnir prestižne serije Queen & King of the Court vračata z bronastim odličjem. Zmaga je šla v roke Nemkama Chantal Laboureur in Karli Borger ter Norvežanoma Andersu Molu in Christianu Sorumu

Preberi več
FIVB

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA NA EP Z VISOKIMI CILJI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin začenjata z nastopi na evropskem prvenstvu v Münchnu. Prvi tekmici naših deklet, ki bosta uvodni obračun igrali jutri, ob 21. uri, na osrednjem igrišču na trgu Königsplatz, bosta Italijanki Scampoli in Bianchin.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA ODLIčJA LE KOTNIK IN MAROLT

Na Kongresnem trgu smo spremljali izločilne boje turnirja svetovne serije Beach Pro Tour Futures Ljubljana in dobili vse polfinaliste. V boj za odličja se bosta od slovenskih parov podali le Tjaša Kotnik in Maja Marolt, Rok Bračko in Jan Pokeršnik sta izgubila v četrtfinalu.

Preberi več
Aleš Oblak

KOTNIKOVI IN MAROLTOVI V LJUBLJANI SREBRO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Maja Marolt sta na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures Ljubljana osvojili srebrno odličje. Naši predstavnici sta morali v velikem finalu na Kongresnem trgu priznati premoč Kitajkama Zhu Lingdi in Wang.

Preberi več
Aleš Oblak

V IZLOčILNE BOJE TRI SLOVENSKE EKIPE

V Ljubljani smo po včerajšnjih kvalifikacijah danes spremljali skupinski del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem je v močni konkurenci nastopilo sedem slovenskih dvojic, v izločilne boje so se uvrstile tri.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI ZAčENJAJO V GLAVNEM DELU TURNIRJA

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki bodo nastope na turnirju svetovne serije Volleyball World Beach Pro Tour Futures Ljubljana začeli v petek, na glavnem delu turnirja, medtem ko so bile v četrtek v Športnem parku Ludus odigrane kvalifikacije.

Preberi več
CEV/FIVB

SLOVENSKI ODBOJKARJI PRIPRAVLJENI NA OBRAčUNE

V Ljubljani se bo jutri začel turnir svetovne serije v odbojki na mivki, Volleyball World Beach Pro Tour Futures, na katerem se bo v močni konkurenci v boj za najvišja mesta podalo sedem slovenskih dvojic. Obračune bomo spremljali do nedelje, ko bodo na sporedu finalni dvoboji.

Preberi več
OZS

V LJUBLJANI KAR TRI TEKMOVANJA NA MIVKI

V Ljubljani bomo od 27. do 31. julija prvič spremljali svetovno serijo v odbojki na mivki v prenovljenem formatu Beach Pro Tour Futures Ljubljana. V boj za državne naslove se podajajo mladi odbojkarji na mivki, v središču prestolnice pa bomo znova gostili paraodbjkarje na mivki.

Preberi več
FIVB

LOVšINOVA IN KOTNIKOVA V MAROKU DEVETI

Slovenski odbojkarici na mivki Tajda Lovšin in Tjaša Kotnik sta na turnirju svetovne serije v Maroku osvojili 9. mesto. Naši predstavnici bomo že prihodnji teden spremljali na domačih tleh, saj se svetovna karavana zdaj seli v Slovenijo.

Preberi več