Odbojkarska zveza Slovenije
 
Pim Waslander

KOTNIKOVA V DOHI DO BRONASTEGA ODLIČJA

Slovenska odbojkarica na mivki Tjaša Kotnik je v paru z Norvežanko Sunnivo Helland Hansen osvojila bronasto odličje na finalu prestižne serije Queen and King of the Court v Dohi. Nejc Zemljak si je z Američanom Troyjem Fieldom priigral šesto mesto.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA ZAKLJUČILI SEZONO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta zaključili z nastopi v letošnji sezoni. Naši predstavnici se na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour na Filipinih po porazu z Američankama Van Gunst in Hildreth nista prebili skozi kvalifikacije.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA ZADNJIČ V TEJ SEZONI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjašo Kotnik in Tajdo Lovšin na Filipinih čaka še zadnji nastop v letošnji sezoni svetovne serije Beach Pro Tour. Naši predstavnici bosta tekmovanje začeli v kvalifikacijah, njuni prvi tekmici bosta Japonki Jurika Sakaguči in Sakura Ito.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKI OBSTALI V KVALIFIKACIJAH

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se na turnirju najvišje ravni svetovne serije Beach Pro Tour v Gstaadu nista prebili na glavni del turnirja. Naši predstavnici sta morali v prvem krogu kvalifikacij priznati premoč Čehinjama Hermannovi in Stochlovi.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA TOKRAT V GSTAADU

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta v sredo nastopili na turnirju elitne svetovne serije Beach Pro Tour v Gstaadu. Naši dekleti, ki sta se pretekli teden v Luksemburgu predstavili prvič v tej sezoni, upata na preboj na glavni turnir.

Preberi več
VolleyballWorld

TJAŠA KOTNIK IN TAJDA LOVŠIN ZAČENJATA SEZONO

Odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin z nastopom na evropskem finalu King & Queen of the Court v Luksemburgu začenjata letošnjo sezono. Slovenki, ki sta si že zagotovili uvrstitev na evropsko prvenstvo, si bosta skušali priigrati še vozovnico za svetovno prvenstvo.

Preberi več
CEV

PESTRA SEZONA ODBOJKE NA MIVKI

Za evropsko odbojko na mivki je bilo leto 2022 najbolj pestro doslej, v letu 2023 pa bomo na evropskih tleh spremljali še več tekmovanj. Osrednje bo evropsko prvenstvo, vračata se serija CEV Queen & King of the Court in Pokal narodov v prenovljenem formatu.

Preberi več
Pim Waslander

PRED SLOVENKAMA FINALE USPEŠNE SEZONE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta med 11. in 14. januarjem v Katarju nastopili na turnirju serije King of the Court in si v močni konkurenci skušali priigrati nov vrhunski rezultat. Naši predstavnici že imata odličje iz Utrechta iz leta 2022.

Preberi več
OK Triglav Kranj

SLOVENKI V HAAGU DO 13. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Živa Javornik in Maja Marolt sta zaključili z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures v Haagu in osvojili končno 13. mesto. V boju za uvrstitev v osmino finala sta bili za naši predstavnici usodni Avstrijki Freiberger in Friedl.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKI V AVSTRALIJI NA KONCU PETI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju najvišje ravni svetovne serije Beach Pro Tour Elite, ki ga je gostil avstralski Torquay, osvojili visoko 5. mesto. V boju za polfinale sta naši dekleti klonili proti avstralski navezi Clancy in Mariafe.

Preberi več