Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

PETA TEKMA IN PETA ZMAGA V OSMIH DNEH

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi šestega kroga srednjeevropske lige v svoji dvorani premagali SK Zadrugo Aich/Dob s 3:1 (23, 20, -23, 22).

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANI V OSMINI FINALA POKALA CHALLENGE

Odbojkarji Calcit Volleyja so tudi na povratni tekmi prvega kroga pokala Challenge v svoji dvorani premagali skopski Vardar s 3:0 (16, 17, 17). Ker so tudi na torkovi tekmi slavili brez izgubljenega niza, so se zanesljivo uvrstili v osmino finala.

Preberi več
Klemen Brumec

LE šE ZMAGO ZA OSMINO FINALA CALCITA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v svoji prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge gostili ekipo Vardar iz Skopja. S 3:0 (12, 15, 17) so zmagali Kamničani. Povratna tekma bo na sporedu že v sredo, 18. novembra, prav tako ob 20. uri v športni dvorani Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

BOJ ZA VRH ZELO IZENAčEN

Konec tedna se je po nekajtedenskem premoru z 10. krogom nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga. Boj za vrh v moškem delu prvenstva je zelo izenačen, saj prve tri ekipe – Merkur Maribor, Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana – loči zgolj nekaj točk.

Preberi več
Aleš Oblak

MAKEDONSKA ODBOJKA VSELEJ NEUGODNA

Odbojkarji Calcit Volleyja se v miru pripravljajo na tekmi prvega kroga evropskega pokala Challenge. V torek in sredo bodo v svoji športni dvorani, seveda brez prisotnosti gledalcev, gostili lani najboljšo makedonsko ekipo, Vardar iz Skopja.

Preberi več
Aleš Oblak

CHIAPPINI OBJAVIL SEZNAM REPREZENTANTK

Selektor ženske izbrane vrste Alessandro Chiappini je objavil seznam reprezentance, ki bo januarja v Latviji in Bosni in Hercegovini nastopila na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki ga bodo jeseni prihodnje leto skupaj gostile Srbija, Bolgarija, Romunija in Hrvaška.

Preberi več
Aleš Oblak

KVALIFIKACIJSKA TURNIRJA V LATVIJI IN BIH

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2021 igrala januarja v Latviji in Bosni in Hercegovini. Naše odbojkarice, ki jih vodi Italijan Alessandro Chiappini, si bodo skušale zagotoviti tretji nastop na prvenstvih Stare celine.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY BO IGRAL V ELITNI LIGI PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo nastopile v Ligi prvakinj! Ruska Uralocka NTMK Ekaterinburg je zaradi svetovne zdravstvene krize odpovedala svoj nastop. Slovenske prvakinje bodo nastopile v zahtevni skupini B, kjer so tudi Conegliano, Fenerbahce in Nantes.

Preberi več
Alen Hadžić

DAGOSTINO ZNOVA ZA ACH VOLLEY LJUBLJANA

Kadru slovenskih prvakov se je po uspešno odigrani lanski sezoni v oranžnem dresu znova pridružil prosti igralec Kyle Patrick Dagostino. Američan je sicer sezono začel v Frankfurtu pri United Volleys.

Preberi več
CEV

CALCIT VOLLEY NE BO IGRAL V LIGI PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij lige prvakinj v domači dvorani izgubile z 1:3 (-22, -22, 17, -17). Tudi na prvi tekmi so s 3:0 (18, 11, 17) slavile Poljakinje, ki so se uvrstile v ligo prvakinj.

Preberi več