Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZNANI VSI TERMINI 3. KROGA POKALA SLOVENIJE

Odbojkarska zveza Slovenije je objavila vse termine 3. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije, v okviru katerega tako v ženski kot v moški konkurenci spremljamo po 12 obračunov.

Preberi več
OZS

FINALE POKALA SLOVENIJE

Odbojkarska zveza Slovenije razpisuje organizacijo tekem Finala Pokala Slovenije za moške in ženske za sezono 2023/2024.

Preberi več
OZS

ZNANI PARI POKALNEGA TEKMOVANJA

Odbojkarska zveza Slovenije je izvedla žreb parov prvih krogov tekmovanja za Pokal Slovenije, enega od dveh domačih tekmovanj v članski konkurenci v sezoni 2023/24. V boj za pokalno lovoriko se bo podalo 42 ženskih in 39 moških ekip.

Preberi več
OZS

POKALNA KRONA MARIBORčANKAM

Odbojkarski spektakel v razprodani Rdeči dvorani v Velenju se je začel z velikim finalom za ženske, na katerem sta se med seboj srečala pokalni zmagovalec iz lanske sezone, Calcit Volley in Nova KBM Branik, ki se je na koncu veselila svoje že 19. lovorike.

Preberi več
kolektiff

ACH VOLLEY LJUBLJANA UBRANIL POKALNI NASLOV

Na velikem finalu Pokala Slovenije v Velenju je ženskemu finalu, v katerem je slavila Nova KBM Branik, sledil še obračun odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja, lovoriko so ubranili Ljubljančani, ki so v pokalnem tekmovanju tako slavili že štirinajstič.

Preberi več
OZS

NAPETOST PRED FINALOM SE STOPNJUJE

V Velenju bomo v soboto, 11. marca, spremljali veliki finale Pokala Slovenije za sezono 2022/23. V taborih vseh štirih finalistov se že pospešeno pripravljajo na zaključek tekmovanja in boj za lovoriko, ki jo bosta branila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

PO FINALE PET SLOVENSKIH PREDSTAVNIKOV

Z MEVZA so sporočili datume polfinalnih tekem srednjeevropske lige, na katerih bomo spremljali kar pet slovenskih predstavnikov. V boj za veliki finale se pri ženskah podajata Calcit Volley in Nova KBM Branik, pri moških pa ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in Merkur Maribor.

Preberi več
OK Nova KBM Branik

ODBOJKARICE V BOJ ZA POKALNI FINALE V VELENJU

Pred odbojkaricami sta povratni tekmi polfinala Pokala Slovenije, ki bosta odločali o finalistkah pokalnega tekmovanja za sezono 2022/23. Šempetranke se bodo pred svojimi navijači pomerile z Novo KBM Branik, Kamničanke bodo doma gostile Novogoričanke.

Preberi več
OZS

VELIKI FINALE ODBOJKARSKEGA POKALA V VELENJU

Veliki finale Pokala Slovenije za sezono 2022/23 bomo spremljali v Velenju. V preteklosti so se najuspešnejše ekipe pokalnega tekmovanja med seboj merile na zaključnem turnirju najboljše četverice, tokrat pa bomo v Rdeči dvorani premierno priča le ženskemu in moškemu finalu.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI PO PREOBRATU DO FINALA POKALA

Odbojkarji Calcit Volleyja so na povratni tekmi polfinala Pokala Slovenije v gosteh, z 1:3 (23, -19, -23, -20, premagali Merkur Maribor in se uvrstili v veliki finale, v katerem se bodo 11. marca pomerili z ACH Volleyjem Ljubljana.

Preberi več