Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

USPEŠEN ZAKLJUČEK CALCIT VOLLEYJA IN MARIBORA

S turnirji 4. kroga se je zaključil redni del srednjeevropskega prvenstva MEVZA za moške, v katerem sta oba slovenska predstavnika zabeležila po dve zmagi in s tem le še potrdila prvo in drugo mesto v razvrstitvi ter uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED TURNIRJEMA MEVZA

Obe prvi ekipi Calcit Volleyja v tem tednu čakajo obveznosti v srednjeevropski ligi. Odbojkarice bodo v torek, ob 18. uri, v Zagrebu igrale z Dinamom, odbojkarje pa od torka do četrtka čaka turnir v Komarnu.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANKE TRETJE, MARIBORČANKE ČETRTE

V srednjeevropskem prvenstvu MEVZA za ženske je zaključen 3. krog tekmovanja. Odbojkarice Calcit Volleyja so se z zmago nad Novo KBM Branik povzpele na tretje mesto lestvice ter se po številu zmag in točk izenačile z vodilnima ekipama lige.

Preberi več
MEVZA

NA CIPRU KONGRES MEVZA

Nikozija je bila prizorišče kongresa srednjeevropskega odbojkarskega združenja MEVZA. Na Cipru je Slovenijo zastopal generalni sekretar Odbojkarske zveze Slovenije Gregor Humerca.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAČENJA SE SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO

S tekmami 1. kroga se 31. oktobra začenja srednjeevropsko prvenstvo MEVZA za sezono 2023/24. V boj za lovoriko se bodo podale tudi štiri slovenske ekipe, pri ženskah Calcit Volley in Nova KBM Branik, pri moških Calcit Volley in OK Merkur Maribor.

Preberi več
osebni arhiv

MLADIM ODBOJKARJEM NA MIVKI DVE ODLIČJI

V avstrijskem Hartbergu se je zaključilo srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v kategorijah do 16 in do 18 let. Naši mladi odbojkarji se domov vračajo z dvema odličjema, Predan in Godec sta osvojila srebro, Donkova in Ferleževa pa bron.

Preberi več
OZS

TRI SLOVENSKE EKIPE PO ODLIČJA

Na srednjeevropskem prvenstvu v avstrijskem Hartbergu se v boj za odličja podajajo kar tri slovenske ekipe. V polfinalu bomo spremljali Tima Matka in Ožbeja Plaskana ter Valentina Predana in Tina Godca, pri dekletih pa Živo Donko in Tajo Ferlež.

Preberi več
VolleyballWorld

DOBER ZAČETEK SLOVENCEV V HARTBERGU

Mladi slovenski odbojkarji na mivki so zelo dobro začeli srednjeevropsko prvenstvo v Avstriji, na katerem so zabeležili kar šest zmag in si pred izločilnimi boji pripravili dobro izhodišče.

Preberi več
OZS

POLN IZKUPIČEK MLADIH ODBOJKARJEV

Mladi slovenski odbojkarji so si na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA priigrali že tretjo zmago. S 3:0 (21, 15, 12) so bili boljši od Avstrijcev. Do prve zmage so prišle tudi naše odbojkarice, ki so bile v Mariboru prav tako uspešnejše od Avstrijk, premagale so jih s 3:0 (22, 19,

Preberi več
Leon Žibret

V BOJ ZA ODLIČJA KAR TRI SLOVENSKE DVOJICE

Mladi slovenski odbojkarji na mivki še naprej uspešno nastopajo na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA. V kategoriji do 18 let so si naše dvojice priigrale kar tri uvrstitve v polfinale, še trije naši pari pa se borijo za uvrstitve med najboljših osem.

Preberi več