Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

POLN IZKUPIČEK MLADIH ODBOJKARJEV

Mladi slovenski odbojkarji so si na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA priigrali že tretjo zmago. S 3:0 (21, 15, 12) so bili boljši od Avstrijcev. Do prve zmage so prišle tudi naše odbojkarice, ki so bile v Mariboru prav tako uspešnejše od Avstrijk, premagale so jih s 3:0 (22, 19,

Preberi več
MEVZA

SLOVENCI DO DVEH ZMAG, DEKLETA PORAŽENA

Slovenski reprezentanci deklet in fantov do 19 let v Maribora nastopata na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA. Naši odbojkarji so prvi dan vknjižili zmagi nad Hrvaško in Madžarsko, dekleta, sicer v oslabljeni zasedbi, pa so morala premoč priznati tako Hrvaticam kot Madžarkam.

Preberi več
Leon Žibret

SLOVENKE NA PRVENSTVU MEVZA ZLATE IN SREBRNE

V Kopru in Portorožu se je zaključilo srednjeevropsko prvenstvo do 18 in do 20 let, na katerem so slovenske odbojkarice na mivki osvojile dve odličji. Živa Donko in Taja Ferlež sta se veselili zlata, Žana Blatnik in Neža Kodrun pa sta osvojili srebro.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI REPREZENTANCI V BOJ ZA ODLIČJA

Slovenski reprezentanci deklet in fantov do 19 let bosta od petka do nedelje nastopali na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v Mariboru. Tekmovanje bo selektorjema Borisu Klokočovniku in Iztoku Kšeli služilo tudi kot zelo dobra priprava na julijski EYOF.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V LODŽU, SLOVENCI V TOKIU

Mednarodna odbojkarska zveza je objavila še zadnja prizorišča kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu, ki jih bomo spremljali med 16. septembrom in 8. oktobrom. V boj za olimpijsko vozovnico se bosta prvič podali obe slovenski reprezentanci.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V VNL PREMAGALI ŠE ARGENTINO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v ligi narodov nanizala že četrto zmago na petih tekmah. Na uvodnem srečanju drugega turnirja v francoskem Orleansu so bili izbranci Gheorgheja Cretuja s 3:1 (-21, 21, 21, 21) boljši od Argentincev.

Preberi več
OKS-ZŠZ

NA OLIMPIJSKEM KAMPU OFEM TUDI ODBOJKARICE

Mladi slovenski športniki so se v sklopu priprav na prihajajoči Olimpijski festival evropske mladine izobraževali na olimpijskem kampu na Mariborskem Pohorju. Kampa OFEM so se med 5. in 7. majem udeležile tudi mlade slovenske odbojkarice.

Preberi več
Olympiakos SFP

PAJENK IN ŠTERN V GRČIJI DO NASLOVA PRVAKOV

Slovenska reprezentanta Alen Pajenk in Tonček Štern sta se veselila zmage v grškem prvenstvu. Sašo Štalekar in Dejan Vinčić se v Nemčiji podajata v boj za naslov, Jan Kozamernik in Klemen Čebulj pa v poljskem prvenstvu lovita bron, enako kot Selena Leban na Madžarskem.

Preberi več
CEV

NASPROTNICE DOBILE TUDI MLADE SLOVENKE

Mlada slovenska ženska reprezentanca do 17 let bo na evropskem prvenstvu, ki ga bosta skupaj gostili Srbija in Madžarska, igrala v skupini II, skupaj z Madžarsko, Turčijo, Belgijo, Romunijo, Nemčijo, Francijo in Grčijo.

Preberi več
Marko Vanovšek/MEVZA

MLADI ODBOJKARJI DOBILI NASPROTNIKE NA EP

Slovenska odbojkarska reprezentanca do 17 let je dobila nasprotnike na evropskem prvenstvu do 17 let, ki ga bo med 19. in 30. julijem gostila Črna gora. Naši fantje se bodo v Podgorici merili s Črno Goro, Bolgarijo, Turčijo, Belgijo, Avstrijo, Estonijo in Grčijo.

Preberi več