Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

RAZPIS - DP ZA MLADE V ODBOJKI NA MIVKI

Odbojkarska zveza Slovenije objavlja razpis za organizacijo finalnih turnirjev državnega prvenstva v odbojki na mivki za mlade v letu 2023.

Preberi več
OZS

PESTRO POLETJE NA MIVKI

Sezona dvoranske odbojke se počasi bliža koncu. Vse bližje so poletne temperature, ki bodo vabile na plano. Poletje bo prineslo tudi pester program v odbojki na mivki.

Preberi več
Ludus

SLOVENSKE ODBOJKARICE NA MIVKI DO ZLATA

Odbojkarice ljubljanskega Ludusa Maja Marolt, Živa Javornik, Anja Maček in Špela Morgan, so zmagovalke srednjeevropskega klubskega prvenstva v Ljubljani, na katerem je nastopilo deset klubov iz šestih držav.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI LUDUS V BOJ ZA NAJVIšJA MESTA

V Športnem parku Ludus v Ljubljani je že vse nared za začetek srednjeevropskega klubskega prvenstva v odbojki na mivki, ki ga bomo spremljali od petka do nedelje in na katerem se bo v boj za srednjeevropski naslov podalo deset klubov iz šestih držav.

Preberi več
Ludus

OZS V SODELOVANJE Z MALTEšKO ZVEZO

Odbojkarska zveza Slovenije še naprej sledi evropskim pa tudi svetovnim trendom in smernicam. Z željo po nadaljnjem razvoju odbojke na mivki pri nas se dogovarja za sodelovanje z malteško krovno odbojkarsko organizacijo.

Preberi več
OZS

RAZPIS - DP V ODBOJKI NA MIVKI

Odbojkarska zveza Slovenije objavlja razpis za organizacijo finala državnega prvenstva v odbojki na mivki za člane in članice za leto 2023..

Preberi več
MEVZA

V SLOVENIJI PRVO KLUBSKO PRVENSTVO

Srednjeevropsko združenje MEVZA bo v letu 2023 prvič izpeljalo klubsko prvenstvo v odbojki na mivki. Tekmovanje za moške bomo spremljali na Dunaju, ženske se bodo med seboj merile v Ljubljani. V Sloveniji bomo gostili tudi srednjeevropsko prvenstvo reprezentanc do 16 in 18 let.

Preberi več
CEV

SLOVENCI IN SLOVENKE V BOJ ZA PARIZ 2024

CEV je v Luksemburgu izvedla žreb skupin za Pokal narodov v odbojki na mivki, v katerem bo nastopilo 35 reprezentanc iz vse Evrope. V boj za najvišja mesta in olimpijsko vozovnico, se bosta podali tudi slovenski reprezentanci v ženski in moški konkurenci.

Preberi več
Connie Kurth

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA V DOHI DO 6. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta veliki finale turnirja svetovne serije King of the Court v Dohi zaključili na 6. mestu. Zmagali sta Nizozemki Wies Bekhuis in Brecht Piersma, pri moških sta slavila Šveda David Ahman in Jonatan Hellvig.

Preberi več
CEV

PESTRA SEZONA ODBOJKE NA MIVKI

Za evropsko odbojko na mivki je bilo leto 2022 najbolj pestro doslej, v letu 2023 pa bomo na evropskih tleh spremljali še več tekmovanj. Osrednje bo evropsko prvenstvo, vračata se serija CEV Queen & King of the Court in Pokal narodov v prenovljenem formatu.

Preberi več