Odbojkarska zveza Slovenije
 
Pim Waslander

ZEMLJAK DO PETEGA MESTA, KOTNIKOVA 13.

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Tjaša Kotnik sta nastopila na velikem finalu prestižne serije King of the Court, ki ga je gostila Doha. Zemjak se je v paru z Latvijcem Samoilovsem prebil do polfinala, Kotnikova, ki je igrala s Čehinjo Williamsovo, je bila 13.

Preberi več
Aleš Oblak

DOBER PREMIERNI NASTOP KOTNIKOVE IN LOVšINOVE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta nastopili na doslej svojem prvem turnirju svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 4-Star in se v Itapemi merili tudi z najboljšimi svetovnimi pari.

Preberi več
Aleš Oblak/FIVB

FIVB Z NOVO SERIJO BEACH PRO TOUR

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je neposredno po zaključku letošnje sezone v odbojki na mivki predstavila novo serijo Volleyball World Beach Pro Tour in elitna prizorišča, na katerih bo že prihodnje leto moč spremljati obračune najboljših odbojkarjev in odbojkaric na mivki.

Preberi več
CEV

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA V MADRIDU DO SREBRA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije 1 Star v Madridu osvojili srebrno odličje. Za naši dekleti je to že druga kolajna v zadnjih desetih dneh, prejšnji vikend sta si Kotnikova in Lovšinova v Cervii priigrali bron.

Preberi več
Aleš Oblak

TJAšA KOTNIK IN TAJDA LOVšIN BRONASTI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v italijanski Cervii osvojili tretje mesto. Naši dekleti sta v boju za bronasto odličje premagali domačinki Giulio Rubini in Giado Godenzoni.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI NASLOVA ŠVICI IN RUSIJI

V Črnučah se je zaključilo evropsko prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let. Evropski prvakinji sta postali Švicarki Leona Kernen in Muriel Bossart, pri fantih pa sta se zlata veselila Rusa Vladislav Pančenko in Ivan Čurpinov.

Preberi več
Aleš Oblak

BOJI ZA ODLIčJA BREZ SLOVENSKIH EKIP

V prvem krogu izločilnih bojev evropskega prvenstva v odbojki na mivki do 18 let so slovenske ekipe vknjižile tri zmage. Žal pa v osmini finala nobeni izmed njih kljub borbenim predstavam ni uspelo slaviti in tako tekmovanje zaključujejo na devetem mestu.

Preberi več
Aleš Oblak

PET SLOVENSKIH EKIP NADALJUJE S TEKMOVANJEM

Drugi dan evropskega prvenstva v odbojki na mivki do 18 let je spremenil razpoloženje v slovenskem taboru, saj so Slovenci slavili kar šestkrat. Jutri bomo na tekmah na izpadanje tako lahko spremljali pet domačih ekip.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENIJA PRVI DAN Z ENO ZMAGO

Evropsko prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let se ni začelo po slovenskih željah. Po uvodnih porazih sta se zmage veselili le Zoja Kalar in Rima Posedel.

Preberi več
Aleš Oblak

NORVEžANA IN DANCA V GLAVNEM DELU TURNIRJA

V kvalifikacijah za nastop v skupinskem delu EuroBeachVolleyja U18 sta se veselila norveška dvojica Mol/Majak ter njuna danska vrstnika Lundby/Stenmann. Slovenski odbojkarji in odbojkarice z nastopi začenjajo jutri.

Preberi več