Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

NOVA ZMAGA SLOVENSKIH ODBOJKARIC

Slovenska kadetska reprezentanca se je v 2. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo veselila druge zmage. Potem ko so naša dekleta s 3:1 odpravila Ukrajino, so bila tokrat prepričljivo, s 3:0 (16, 18, 8), boljša še od Gruzije.

Preberi več
CEV

ZNANE NASPROTNICE SLOVENK NA EP DO 20 LET

Slovenska reprezentanca deklet do 20 let je dobila tekmice na evropskem prvenstvu, ki ga bomo med 5. in 17. avgustom spremljali v Bolgariji in na Irskem. Naše odbojkarice bodo nastopale v skupini I.

Preberi več
Marko Vanovšek

ZA ZAČETEK ZMAGA PROTI UKRAJINI

Slovenske odbojkarice so kvalifikacije za evropsko prvenstvo do 18 let, ki jih gosti Tbilisi, začele z zmago s 3:1 (16, 26, -21, 19) nad Ukrajino. Naša dekleta že v soboto čaka obračun proti Gruzinkam.

Preberi več
Marko Vanovšek

PO EVROPSKO PRVENSTVO ŠE KADETINJE

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je v četrtek odpotovala v Tbilisi, kjer jo od petka do nedelje čakajo kvalifikacije za evropsko prvenstvo do 18 let. Izbranke selektorja Sama Miklavca se bodo za nastop na EuroVolleyju pomerile z Ukrajinkami, Gruzinkami in Francozinjami.

Preberi več

SPREJEM PARAODBOJKARIC V ŠEMPETRU

V Šempetru v Savinjski dolini v petek, 12. aprila, ob 13. uri, pripravljajo sprejem slovenskih paraodbojkaric, ki se s kvalifikacij za paralimpijske igre na Kitajskem vračajo z zlatim odličjem in vozovnico za Pariz.

Preberi več
CEV

SLOVENCI DOBILI NASPROTNIKE NA EP DO 20 LET

Mladi slovenski odbojkarji so dobili nasprotnike na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga bosta med 26. avgustom in 7. septembrom skupaj gostili Srbija in Grčija. Naši fantje bodo igrali v skupini II.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA TOKRAT V MEHIKI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin v četrtek začenjata z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour v Mehiki. Naši predstavnici uvodna tekma kvalifikacij čaka ob 23. uri proti ameriški navezi Harward/DeBerg.

Preberi več
klubi

ZNANI FINALISTI TURNIRJA DEČKOV IN DEKLIC

Odbojkarska liga za mlajše se prav tako že preveša v zaključne faze. Starejši dečki in starejše deklice so igrali tekme polfinalnega turnirja, tako da imamo znane finaliste. Starejše deklice so prav tako že igrale turnirje za mesta.

Preberi več
World ParaVolley

IZJEMNE SLOVENKE POTUJEJO V PARIZ!

Slovenska paraodbojkarska reprezentanca se je z zmago nad Iranom v finalu kvalifikacij v Daliju uvrstila na paralimpijske igre v Parizu! Naša dekleta so bile od tekmic boljša s 3:2 (13, -11, 22, -23, 13) in si zagotovila še svoj četrti nastop na paralimpijskem turnirju.

Preberi več
OZS

RAZPIS TEKMOVANJ V ODBOJKI NA MIVKI

Komisija za odbojko na mivki pri OZS objavlja vabilo organizatorjem za izvedbo finala državnega prvenstva v odbojki na mivki za člane in članice za leto 2024 in vabilo organizatorjem za izvedbo državnega prvenstva v odbojki na mivki - mladi za leto 2024.

Preberi več