Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

CHIAPPINI ZADOVOLJEN S POTEKOM PRIPRAV

Slovenske odbojkarice v Mariboru nadaljujejo s pripravami na sredozemske igre v Tarragoni. Selektor Alessandro Chiappini je z delom deklet zadovoljen, žal pa je ekipa zaradi poškodb nekaterih nosilk igre še vedno okrnjena.

Preberi več
OZS

MLADI ODBOJKARJI SE PODAJAJO NA MIVKO

Ta vikend se z regijskimi turnirji v kategorijah do 14 in do 16 let začenja letošnje državno prvenstvo v odbojki na mivki za mlade. Veliki finale bo avgusta v Ljubljani.

Preberi več
Peter Terglav

ZLATO V ROKE GOSTITELJEM OK SIP ŠEMPETER

V nedeljo, 27. maja, je v dvorani OŠ Šempeter potekal finalni turnir štirih ekip kadetov, ki je postregel s pravo odbojkarsko poslastico. Na koncu je zlato ostalo v domačih rokah, 2. mesto je zavzela ekipa Maribor SGD Strdin, 3. OK Brezovica, nehvaležno 4. pa Panvita Pomgrad.

Preberi več
CEV

S SLOVENSKIMI PRVAKI PODALJŠAL ŠE PURIĆ

Občasni slovenski odbojkarski reprezentant Diko Purić ostaja v vrstah slovenski prvakov, ACH Volleyja Ljubljana. Srednji bloker je pogodbo podaljšal še za eno leto.

Preberi več
CEV

TURŠKI ODBOJKARJI ŠE DRUGIČ BOLJŠI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala tudi na drugi medsebojni tekmi evropske lige priznati premoč Turčiji. Gostitelji so bili v nabito polni dvorani v Samsunu boljši prepričljivo, s 3:0 (22, 15, 19).

Preberi več
OK Maribor

TUDI KOŠENINA IN HERMAN OSTAJATA V MARIBORU

Iz odbojkarskega kluba Maribor so sporočili, da sta pogodbi podaljšala še dva odbojkarja, Alan Košenina in Aljaž Herman, ki bosta tako tudi v sezoni 2018/2019 nosila majico prvoligaša iz Maribora.

Preberi več
ŽOK Šentvid

EVROPSKI FESTIVAL NA MIVKI V LJUBLJANI

V okviru 7. Poletne Odbojkariade bo 10. junija, v Šentvidu, v Ljubljani, potekal Evropski olimpijski festival v odbojki na mivki, namenjen mladim odbojkaricam iz vse Slovenije.

Preberi več
Aleš Oblak

ŽE JUTRI ZNOVA S TURČIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentance je pripotovala v Samsun, kjer se bo jutri, v 4. krogu evropske lige, pomerila s Turčijo. Naša izbrana vrsta v letošnji sezoni na treh srečanjih še ni zmagala, zato si fantje še toliko bolj želijo prve zmage.

Preberi več
Aleš Oblak

V 1. DOL BREZ ZGORNJE GORENJSKE

Vodstvo odbojkarskega kluba Zgornja Gorenjska je sporočilo, da zaradi pomanjkanja sredstev in domačega kadra prva članska ekipa ne bo več nastopala v 1. Državni odbojkarski ligi.

Preberi več
Calcit Volley

CALCIT VOLLEY Z NOVIM TRENERJEM

Za krmilom Calcit Volleyja bo odslej sedel Aleš Hribar, dosedanji pomočnik Gašperja Ribiča, ki je le nekaj dni nazaj sporočil, da se, vsaj za nekaj časa, umika iz trenerskih vod.

Preberi več