Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

KAMNIčANKE V FINALE, TEKMICE šE čAKAJO

Odbojkarice Calcit Volleyja so prve finalistke Sportklub prve lige. Na tekmice bodo morale še počakati, saj je GEN-I Volley pred domačimi navijači proti Nova KBM Braniku izsilil tretjo tekmo polfinalnega niza.

Preberi več
Aleš Oblak

V FINALU šE ACH VOLLEY LJUBLJANA

ACH Volley Ljubljana je na odločili, tretji tekmi premagal Calcit Volley in si tudi v letošnji sezoni zagotovil finale Sportklub prve odbojkarske lige. Državni prvaki zadnjih 16 let bodo za nov naslov igrali z Merkur Mariborom.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA NASLOV CALCIT VOLLEY IN NOVA KBM BRANIK

Calcit Volley in Nova KBM Branik sta si s še drugo polfinalno zmago zagotovila finale Sportklub prve odbojkarske lige. Gen-I Volley in SIP Šempeter čaka obračun za tretje mesto. Finale se bo pričel v četrtek, 25. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR BO NA NASPROTNIKA V FINALU šE POčAKAL

Merkur Maribor si je z drugo zmago proti Salonitu Anhovo že zagotovil finale Sportklub prve odbojkarske lige, medtem ko je ACH Volley Ljubljana po zaostanku z 0:2 v nizih prišel do zmage in izid v zmagah proti Calcit Volleyju izenačil. Odločilna tekma bo jutri ob 20.30.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJU ZA NASLOV šE šTIRI EKIPE

V boju za naslov prvaka Sportklub prve odbojkarske lige ostajajo po štirje klubi v moški in ženski konkurenci. Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana bosta prvi polfinalni obračun odigrala že danes, druge ekipe ta čaka jutri, 18. marca. Povratne tekme bodo dva oz. tri dni pozneje.

Preberi več