Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

LIGA NARODOV Z NOVIM FORMATOM TEKMOVANJA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca že z nestrpnostjo čaka na začetek evropskega prvenstva, ki ga bodo od 1. septembra naprej skupaj gostile Poljska, Češka, Finska in Estonija. Medtem je tudi že postalo znano, kakšen bo format Lige narodov za leto 2022.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V LIGI NARODOV OSTALI BREZ ODLIčJA

Slovenski odbojkarji so na tekmi za tretje mesto morali priznati premoč Francozom. Francija po porazu v rednem delu tekmovanja tokrat Slovencem ni dopustila preobrata in je slavila s 3:0 (20, 18, 19).

Preberi več
FIVB

SLOVENCI SE BODO BORILI ZA BRON

Slovenski odbojkarji so morali v polfinalu elitne Lige narodov v Riminiju priznati premoč Poljski. Aktualni svetovni prvaki so bili uspešnejši s 3:0 (22, 21, 23) in bodo v velikem finalu igrali proti Braziliji. Slovence jutri, ob 11.30, proti Franciji čaka obračun za bron.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PROTI POLJAKOM PO FINALE VNL

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri igrala polfinale elitne Lige narodov proti Poljski in se podala v boj za odličja. Naša izbrana vrsta se bo s trikratnimi in aktualnimi svetovnimi prvaki pomerila ob 15. uri.

Preberi več
FIVB

SLOVENIJA šESTA, SLOVENCI šE NAPREJ ODLIčNI

Slovenski odbojkarji so z dvanajstimi zmagami in tremi porazi kot tretjeuvrščena reprezentanca zaključili redni del Lige narodov. Ob tem so na svetovni lestvici napredovali na visoko šesto mesto, naši reprezentanti pa so še naprej odlični tudi glede na individualno statistiko.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI Z ZMAGO PROTI BOLGARIJI POTRDILI F4

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je z zmago nad Bolgarijo s 3:0 (23, 16, 18) dokončno zagotovila nastop na zaključnem turnirju najboljše četverice Lige narodov v Riminiju. V polfinalu se bo pomerila s Poljsko.

Preberi več
FIVB

JAPONCI KONKURENčNI LE V TRETJEM NIZU

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Riminiju, kjer spremljamo elitno Ligo narodov, zabeležila še enajsto zmago. Tokrat so bili naši fantje s 3:0 (16, 16, 26) boljši od Japonske. Jutri ob 18. uri bodo Slovenci odigrali še zadnjo tekmo rednega dela, tekmica bo Bolgarija.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PROTI ZDA DO NOVE ZMAGE V VNL

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na trinajsti tekmi elitne Lige narodov vknjižila še deseto zmago. Naša izbrana vrsta je bila s 3:2 (-28, 19, -21, 26, 13) boljša od Združenih držav Amerike. Naslednja tekma Slovence čaka jutri ob 16. uri, tekmica bo Japonska.

Preberi več
FIVB

PRED SLOVENSKIMI ODBOJKARJI ODLOčILNE TEKME

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo z obračunom z ZDA odprla zadnji sklop tekem v elitni Ligi narodov. Slovenci z devetimi zmagami in tremi porazi zasedajo visoko tretje mesto v razvrstitvi, ki jim prinaša uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več
FIVB

SLOVENSKI ODBOJKARJI šE NAPREJ V VRHU

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na dvanajstih tekmah elitne Lige narodov zabeležila devet zmag in zaseda tretje mesto v razvrstitvi VNL. Naši odbojkarji visoka mesta zasedajo tudi na statističnih lestvicah.

Preberi več