Odbojkarska zveza Slovenije
 
OSSRB

NA PRVI TEKMI ZA ODTENEK BOLJšI SRBI

Slovenski odbojkarji so v Beogradu odigrali prvo pripravljalno tekmo s Srbijo. Po več kot dveh urah igre so bili s 3:2 (23, -19, -24, 22, 12) boljši gostitelji. Drugi obračun bo na sporedu jutri, ob 17.15 uri.

Preberi več
FIVB

TRETJI TURNIR LIGE NARODOV V GDANSKU

Mednarodna odbojkarska zveza je sporočila, da se bo tretji turnir elitne Lige narodov, ki bi ga moralo gostiti Kemerovo, odvijal v Gdansku. Naši odbojkarji se bodo za najvišja mesta tako borili v Braziliji ter na Filipinih in Poljskem.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI BODO VNL ZAčELI PROTI ZDA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo nastope v elitni ligi narodov začela v Braziliji, ki bo gostila enega od dveh uvodnih turnirjev letošnjega tekmovanja. Prvi nasprotnik Slovenije bodo ZDA, sledili bodo obračuni z Brazilijo, Rusijo in Avstralijo.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI BODO LIGO NARODOV ZAčELI V BRAZILIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo tudi v sezoni 2022 igrala v elitni Ligi narodov, v kateri je letos nastopila prvič in osvojila visoko 4. mesto. Naši fantje bodo najprej odpotovali v Brazilijo, sledili bodo obračuni na Filipinih, tretji turnir bo gostila Rusija.

Preberi več
FIVB

LIGA NARODOV Z NOVIM FORMATOM TEKMOVANJA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca že z nestrpnostjo čaka na začetek evropskega prvenstva, ki ga bodo od 1. septembra naprej skupaj gostile Poljska, Češka, Finska in Estonija. Medtem je tudi že postalo znano, kakšen bo format Lige narodov za leto 2022.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V LIGI NARODOV OSTALI BREZ ODLIčJA

Slovenski odbojkarji so na tekmi za tretje mesto morali priznati premoč Francozom. Francija po porazu v rednem delu tekmovanja tokrat Slovencem ni dopustila preobrata in je slavila s 3:0 (20, 18, 19).

Preberi več
FIVB

SLOVENCI SE BODO BORILI ZA BRON

Slovenski odbojkarji so morali v polfinalu elitne Lige narodov v Riminiju priznati premoč Poljski. Aktualni svetovni prvaki so bili uspešnejši s 3:0 (22, 21, 23) in bodo v velikem finalu igrali proti Braziliji. Slovence jutri, ob 11.30, proti Franciji čaka obračun za bron.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PROTI POLJAKOM PO FINALE VNL

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri igrala polfinale elitne Lige narodov proti Poljski in se podala v boj za odličja. Naša izbrana vrsta se bo s trikratnimi in aktualnimi svetovnimi prvaki pomerila ob 15. uri.

Preberi več
FIVB

SLOVENIJA šESTA, SLOVENCI šE NAPREJ ODLIčNI

Slovenski odbojkarji so z dvanajstimi zmagami in tremi porazi kot tretjeuvrščena reprezentanca zaključili redni del Lige narodov. Ob tem so na svetovni lestvici napredovali na visoko šesto mesto, naši reprezentanti pa so še naprej odlični tudi glede na individualno statistiko.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI Z ZMAGO PROTI BOLGARIJI POTRDILI F4

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je z zmago nad Bolgarijo s 3:0 (23, 16, 18) dokončno zagotovila nastop na zaključnem turnirju najboljše četverice Lige narodov v Riminiju. V polfinalu se bo pomerila s Poljsko.

Preberi več