Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

REPREZENTANCI U19 LET NA SP ZAHTEVNA SKUPINA

Moško odbojkarsko reprezentanco do 19 let v prvi polovici avgusta čaka nastop na svetovnem prvenstvu v Argentini. Uvodoma slovenske fante čakajo dvoboji z Bolgarijo, Indijo, Japonsko in Francijo.

Preberi več
Volleyball World

CRETU NE BO VEč VODIL SLOVENSKE VRSTE

Romunski strateg Gheorghe Cretu ne bo več vodil slovenske moške izbrane vrste, ki jo je na lanskem svetovnem prvenstvu v Sloveniji in na Poljskem popeljal do četrtega mesta. Odbojkarska zveza Slovenije se s priznanim strokovnjakom ni uspela dogovoriti za podaljšanje sodelovanja.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI BREZ ODLIčJA NA SP

Slovenska vrsta je svetovno prvenstvo zaključila na četrtem mestu. Naši odbojkarji v boju za bronasto odličje niso bili kos Brazilcem, ki so v Areni Spodek v Katovicah slavili s 3:1 (18, 18, -22, 18). Naši fantje so kljub temu poskrbeli za največji uspeh slovenske odbojke.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V BOJ ZA BRONASTO ODLIčJE

Slovenska reprezentanca je morala v polfinalu svetovnega prvenstva priznati premoč Italiji. Aktualni evropski prvaki so bili v Katovicah boljši s 3:0 (21, 22, 21). Naše fante jutri, ob 18. uri, čaka boj za bronasto odličje, njihovi tekmeci bodo Brazilci.

Preberi več
kolektiff

SLOVENCI ZA VSTOPNICO V FINALE PROTI ITALIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je iz Ljubljane preselila v poljske Katovice, kjer bo potekal zaključek svetovnega prvenstva. Jutri, ob 21. uri, se bodo naši fantje v polfinalu pomerili z Italijani, ki na tem turnirju še ne poznajo poraza.

Preberi več
OZS

VSTOPNICE ZA FINALE SP NA POLJSKEM

Vstopnice, ki jih ima za ogled tekem na Poljskem v okviru kvote Mednarodne odbojkarske zveze na voljo Odbojkarska zveza Slovenije, bo v okviru svojih aranžmajev ponujala turistična agencija Palma, ki v Katovicah organizira tudi Slovensko hišo.

Preberi več
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI PROTI UKRAJINCEM ZA POLFINALE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri, ob 21. uri, igrala četrtfinalno tekmo svetovnega prvenstva in si v boju z Ukrajino skušala zagotoviti uvrstitev med najboljše štiri reprezentance sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PRIPRAVLJENI NA NOV OBRAčUN Z NEMCI

Slovenska odbojkarska izbrana vrsta bo v soboto, ob 17.30, igrala tekmo osmine finala svetovnega prvenstva in si v obračunu z Nemčijo skušala zagotoviti uvrstitev med osem najboljših reprezentanc sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI ZA čETRTFINALE SPET PROTI NEMCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo v osmini finala svetovnega prvenstva, ki ga spremljamo v Sloveniji in na Poljskem, pomerila z Nemčijo. Naša izbrana vrsta se bo z nemško tako srečala še drugič.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PREK NEMCEV V OSMINO FINALA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je uvrstila v osmino finala svetovnega prvenstva, ki ga gostita Slovenija in Poljska. Naši odbojkarji so bili pred nabito polno dvorano Stožice s 3:0 (16, 22, 17) boljši od Nemčije. V boj za četrtfinale se bodo podali 3. septembra.

Preberi več