Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

ZNAN RAZPORED TURNIRJEV LIGE NARODOV

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je objavila razpored turnirjev elitne Lige narodov za leto 2023. V njej bo zopet nastopila tudi slovenska moška reprezentanca, ki se bo za najvišja mesta borila na Japonskem, v Franciji in na Filipinih.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI PO PORAZU S POLJSKO BREZ FINALA

Slovenska odbojkarska reprezentanca je morala na četrti in hkrati tudi zadnji tekmi tretjega turnirja elitne Lige narodov v Gdansku s 3:1 (14, 23, -23, 17) priznati premoč Poljski. Naša izbrana vrsta se tako ni uvrstila na zaključni turnir najboljših osmih reprezentanc v Bologni.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V VNL KLONILI PROTI IRANCEM

Slovenski odbojkarji so na tretji tekmi tretjega turnirja Lige narodov, ki ga gosti Gdansk, po zmagah nad Srbijo in Bolgarijo izgubili z Iranci, ki so se veselili zmage s 3:0 (24, 14, 21). Zadnji obračun našo izbrano vrsto čaka v nedeljo proti Poljski. V

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI BOLJšI TUDI OD BOLGAROV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi tretjega turnirja elitne Lige narodov v Gdansku nanizala drugo zmago. Varovanci Marka Lebedewa so bili s 3:1 (22, -22, 18, 16) boljši od Bolgarov. Že jutri, ob 17. uri, bodo Slovenci igrali pomembno tekmo proti Iranu.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI DO PREPRIčLJIVE ZMAGE NAD SRBIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je na prvi tekmi tretjega turnirja elitne Lige narodov, ki ga gosti Gdansk, veselila zmage nad Srbijo. Naši fantje so bili boljši prepričljivo, s 3:0 (15, 19, 23). Jutri, ob 17. uri, se bodo Slovenci pomerili z Bolgari.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V GDANSK PO ZAKLJUčNI TURNIR

Slovenski odbojkarji so včeraj prispeli v Gdansk, ki bo od 5. do 10. julija prizorišče tretjega turnirja elitne Lige narodov. Na njem bodo Slovenci igrali obračune s Srbijo, Bolgarijo, Iranom in Poljsko ter si skušali zagotoviti uvrstitev na zaključni turnir najboljše osmerice.

Preberi več
OK Triglav Kranj

DP V ODBOJKI NA MIVKI ZOPET V KRANJU

Državno prvenstvo v odbojki na mivki se že tradicionalno odvija v Kranju in tudi letos bomo najboljše slovenske odbojkarje in odbojkarice spremljali na Gorenjskem. Boji za državno lovoriko bomo potekali od 21. do 23. julija.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI IZGUBILI Z JAPONCI

Slovenska moška reprezentanca je morala na zadnji tekmi drugega turnirja elitne Lige narodov priznati premoč Japonski. Azijski odbojkarji so bili boljši s 3:1 (21, -22, 18, 19). Tretji turnir VNL bodo Slovenci igrali od 5. do 10. julija na Poljskem.

Preberi več
VolleyballWorld

ITALIJANI PREPRIčLJIVEJšI OD SLOVENCEV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala na sedmi tekmi elitne Lige narodov priznati premoč Italiji. Tekmeci so bili prepričljivejši s 3:0 (19, 16, 21). Jutri našo izbrano vrsto čaka pomemben obračun z Japonsko.

Preberi več
Aleš Oblak/VolleyballWorld

MOšKA VRSTA Z ITALIJO, žENSKA Z LUKSEMBURGOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Quezon Cityju igrala tretjo tekmo drugega turnirja elitne Lige narodov proti Italiji, pred našo žensko izbrano vrsto pa je še zadnji krog srebrne evropske lige, v okviru katerega se bo srečala z Luksemburgom.

Preberi več